Selecteer Pagina

Raym`s Fotosite

Uitleg raw foto bewerken Photoshop

Raw foto bewerken Photoshop

Uitleg raw foto bewerken Photoshop.

Mensen die wat verder zijn, die schieten in raw. Mensen posten foto`s online, maar hebben geen idee hoe je een foto bewerkt. Met raw heb je zoveel meer mogelijkheden, veel meer dan in jpeg. En zo moeilijk is het niet om de belichting goed te zetten, en de foto recht te zetten.  Bekijk de workflow in onderstaande video.

Raw foto bewerken in Photoshop.

In raw fotograferen geeft zoveel meer mogelijkheden. Tevens is het grote voordeel, dat je alles weer ongedaan kunt maken. In mijn video: het histogram goed zetten. Maar ook lensprofielen, verscherpen, en recht zetten van je foto uiteraard. Met de raw converter maak je een goede foto beter (!) Een slechte foto maak je natuurlijk niet goed. Op 9.50 minuten begint een uitleg over het verkleinen en aanpassen van je foto voor Facebook. Twijfel je nog, schiet dan in het begin in raw en in jpeg. 

Home

Algemeen

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt! All rights reserved. @ Rayms Fotosite / Raymond Friederichs. Pictures guarded by Pixsy.com.