Selecteer pagina

Raym`s Fotosite

Een foto bewerken in Lightroom

Een foto bewerken in Lightroom

Een foto bewerken in Lightroom.

Een foto bewerken in Lightroom. Van het importeren en instellingen goed zetten tot het goed zetten van de belichting. Uitleg hoe je je foto juist verscherpt, vlekken weghaalt en je foto recht zet. Ik sta er altijd van te kijken dat vooral dat laatste veel mensen niet weten. 

Lightroom uitleg.

We gebruiken o.a. het aanpassingspenseel om plaatselijk dingen aan te passen. Tevens gebruiken we labels en classificaties. Ik had al even geen filmpje geüpload. Na deze tutorial kan ook jij je foto bewerken zoals jij dat wilt!

Een foto bewerken in Lightroom.

Een foto bewerken in Lightroom (Classic). Onder voorkeuren heb Ik bij de onderste optie S-rgb staan. Dat komt omdat ik vanuit Lightroom naar Photoshop ga, en dan wil dat Photoshop de foto opslaat in dat kleurprofiel. Blijf je in Lightroom, kun je die optie gewoon op Profoto Rgb laten staan. Het kleurprofiel met het grootste kleurbereik. Vragen, schroom niet iets te vragen. (Gratis) presets en maskers, kan ik in een volgende tutorial behandelen.

Home

Copyright

Op al het beeldmateriaal van Raym`s Fotosite berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos Raym`s Fotosite © 2004-heden. All rights reserved. Pictures guarded and monitored by Pixsy.com!

Algemeen

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen!