Raym's Fotosite

Linkpartners en vrienden…

Linkpartners.

Linkpartners. Hier vind je een aantal linkpartners en vrienden. Om gevonden te worden heb je nu eenmaal links naar je site nodig. Wel is het zo dat ik kijk of er enige overlap is met de content van de andere site, en of de site kwalitatief goed is. Linken met commerciële sites, ik ben er niet weg van. Tenzij die site ook over fotografie-gerelateerde dingen gaat. Ook pagina`s waar bijna 1000 links op staan, daar link ik niet mee. Mijn eerste focus ligt bij kwaliteit-sites, en sites met vergelijkbare inhoud. Hieronder een aantal mooie en informatieve sites waar ik een link mee geruild heb:

 

Facebookgroepen.

Een aantal facebook groepen waar ik in zit, en moderator van ben:

 

  • Eenzaam en Verlaten Plekken   (vul wel even alle vragen in, anders wordt je niet toegelaten!)
  • Fotocorner  ( Mijn kleine maar gezellige facebookgroep waar je van alles mag posten en ook tips kunt krijgen.
  • Paddenstoelenfotografen Hier ben ik enkel lid van, maar een gezellige groep die als ze het weten ook de namen van je paddenstoelen geven.
Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen. Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.

Follow me on Social media.