Select Page

Raym's Fotosite

Linkpartners en vrienden…

Linkpartners.

Hier vind je een aantal linkpartners en vrienden. Om gevonden te worden heb je nu eenmaal een aantal links naar je site nodig. Wel is het zo dat ik kijk of er enige overlap is met de content van de andere site. En uiteraard of de site kwalitatief goed is. Linken met commerciële sites, ik ben er niet weg van. Tenzij die site ook over fotografie-gerelateerde dingen gaat anders begin ik er niet aan. Ook pagina`s waar wel 1000 links op staan link ik niet mee. Mijn eerste focus ligt bij kwaliteit-sites en websites met vergelijkbare inhoud. Hieronder een aantal mooie en informatieve sites. Websites met een prima inhoud of van enkele goede vrienden.

Facebookgroepen.

Een aantal Facebook groepen waar ik in zit, en / of  moderator van ben:

  • Eenzaam en Verlaten Plekken   (vul wel alle vragen in, anders wordt je niet toegelaten!)
  • Fotocorner  (Mijn kleine maar gezellige Facebookgroep waar je van alles mag posten en ook tips kunt krijgen.
  • Paddenstoelenfotografen Van deze leuke groep ben ik lid. Een gezellige groep die ook de namen van je paddenstoelen geven als ze het weten.
Manoir Advocat, Exidus2, Xyloborus, Usine Hoover.

Weer wat nieuwe urbexlocaties!

Manoir Advocat, Exidus2, Xyloborus, Usine Hoover.

Nieuwe urbexlocaties 2019, Ferme Soenen, Ferme Serenade, prison H7, Graffiti Factory, Hoeve ADM, eigen ontdekkingen, industrie, gevangenis, urbex, industrie, fabriek, urbex Belgie, verlaten, abandoned, urban exploration

NIEUWE URBEXLOCATIES.

Ferme Serenade, Prison H7, Ferme Soenen, The Pumstation. Kijk hier een aantal previews.

Villa Sebastiaan, Baksteenfabriek, Jean store laatste blogpost urbex.

WEER OP PAD GEWEEST, URBEX!

Villa Sebastiaan, Jeans Store en een oude baksteenfabriek.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.