Raym`s Fotosite

Avondfotografie…

Raym`s Fotosite

raymsfotosite.nl

Avondfotografie.

Avondfotografie ik vind het geweldig leuk om te doen. Zeker in de winter, als het vroeg donker is, dan ben je nog een beetje op tijd thuis ook. Eerst wellicht een mooie zonsondergang mee pakken op je locatie, en dan wachten op het blauwe uurtje. Ik had het ook onder steden kunnen plaatsen, maar op deze pagina gaat het veelal om losse foto`s. Gewoon allerlei foto`s van avondfotografie en diverse steden dus. Als er een mooi plekje is om een avondfoto te nemen, rijd ik er naartoe. De Stadhuiskade in Maassluis is ook zo`n mooie plek, maar ook de Botlek is een mooie plek om aan avondfotografie te doen.

De pagina met steden had veel te groot geworden als ik alles bij elkaar had gezet. En dan te bedenken dat ik al zoveel weggelaten heb. Avondfotografie, als je het goed wilt doen, vraagt het natuurlijk wel om het gebruik van een statief en een afstandsbediening. Of je werkt met je touchscreen, dat kan tegenwoordig ook prima als je dat hebt.  Kom maar op met die mooie winterse avonden met heldere luchten!

Avondfotografie.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

usine de lac perdu, ferme du sergeant, napoleon bug, icecream factory blog

DE EERSTE URBEXLOCATIES VAN 2019!

Ferme du Sergeant, La usine du lac Perdu, Napoleon Bug en Icecream Factory.

 

VUURWERK FOTOFRAFEREN UITLEG.  Instellingen en hoe je mooie vuurwerkfoto`s maakt.

VUURWERK FOTOFRAFEREN UITLEG.

Instellingen en hoe je mooie vuurwerkfoto`s maakt.

FOTO`S UPLOADEN NAAR FACEBOOK IN DE BESTE KWALITEIT.  Maten en tips voor Photoshop en Lightroom om betere foto`s op Facebook te krijgen.

FOTO`S UPLOADEN NAAR FACEBOOK IN DE BESTE KWALITEIT.

Maten en tips voor Photoshop en Lightroom om betere foto`s op Facebook te krijgen.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.