Raym`s Fotosite

Avondfotografie…

Avondfotografie.

Avondfotografie, ik vind het erg leuk om te doen. Zeker in de winter, als het vroeg donker is. Dan ben je tenminste nog een beetje op tijd thuis ook. Eerst wellicht een mooie zonsondergang mee pakken op locatie en daarna het blauwe uurtje fotograferen. Ik had het ook onder steden kunnen plaatsen, maar op deze pagina gaat het veelal om losse foto`s. Gewoon allerlei foto`s van avondfotografie en diverse steden. Als er een mooi plekje is om een avondfoto te nemen, rijd ik er naartoe. De Stadhuiskade in Maassluis is zo`n mooie plek. Ook de Botlek bij Rotterdam is een mooie plek om avondfotografie te doen.

De pagina met steden had veel te groot geworden als ik alles bij elkaar had gezet. En dan te bedenken dat ik al zoveel weggelaten heb. Avondfotografie vraagt als je het goed wilt doen natuurlijk wel om het gebruik van een statief en een afstandsbediening. Of je werkt met je touchscreen dat kan tegenwoordig ook prima. Kom maar op met die mooie winterse avonden met heldere luchten! Ik vind het misschien wel 1 van de leukste dingen om te doen.

Avondfotografie.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.