Raym`s Fotosite

Steden

Steden

Rayms Fotosite

Steden.

Steden. Lekker in een stad rondlopen en foto`s maken. Zelf ben ik ook woonachtig in de randstad. Bijgevolg woon ik dus dichtbij Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. In de eerste plaats dus de bekende dingen van die stad fotograferen. In Rotterdam de Erasmusbrug, Willemsbrug en de oude haven bijvoorbeeld. In Den haag is de Hofvijver mijn favoriete plek. Steden als Delft en Leiden zitten bij mij ook om de hoek.

In de tweede plaats vind je hier foto`s van Parijs terug. Die stad is mij echter tegenwoordig veel te druk. Dat is flink veranderd sinds ik er in mijn jeugd was.

Steden als Gent en Brugge.

Daarnaast neem ik op andere plekken stedenfoto`s. Onder andere Gent en Brugge zijn zeer fotogeniek. Ik moet zeggen dat ik zelf een zwak heb voor Gent. Prachtig die oude gotische gebouwen langs de Leie. Daarnaast is het ook nog eens een hele gezellige stad. Ofschoon Brugge ook al wat drukker is, is het daar ook nog prima fotograferen.

Mijn foto`s van Amsterdam wil ik zeker nog eens uitbreiden. De stedenfoto`s die ik heb, zijn al wat ouder. Het grote nadeel daar vind ik het parkeren. Prachtig die oude grachtenpanden, maar je loopt helemaal leeg op het parkeergeld.

Steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Delft, Gent en Brugge.

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
Gave wolken en bliksem.

Gave wolken en bliksem

Wat een dag zeg. Rolwolken, een whales mouth en heel veel bliksem in de avond uiteraard. Een dag om niet snel te vergeten!

Macrofotografie. Macro`s van insecten thumbnail

Macrofotografie

Macrofotografie is leuk, maar best lastig nog. Een serie macrofoto`s met een aantal tips erbij. Dan kan jij het straks ook!

Springspin. Ze heeft haar jongen op haar rug. Een Schorsmarpissa

Springspin

Een springspin met haar jongen op haar rug. Nooit geweten dat ze dit doet. Een schorsmarpissa is dit overigens.

Purperreiger . Een zeldzame verschijning.

Purperreiger

Foto`s van de purperreiger. Wat ben ik al lang op zoek om ze eens mooi te kunnen fotograferen! Eindelijk is het gelukt!

Vliegend hert Zuid Limburg

Vliegend hert

Het vliegende hert is een imposante en zeldzame verschijning. Vooral de mannetjes met hun indrukwekkende kaken.

Urbex maart 2020. Staaldraadfabriek Trafilatura, Ardoisiere de B en Equinox urbex.

Urbex maart 2020

Staaldraadfabriek Trafilatura, Ardoisiere de B, een leisteen mijn en Equinox. Eindelijk deze urbexlocatie ook kunnen doen.

Het eerste onweer van 2020.

Onweer 12 Juni 2020

Onweer met bliksem en een shelfcloud. En uiteindelijk heel veel neerslag. Ik kwam heel nat thuis, maar het was de moeite!

Nieuwe urbexlocaties 2020. verlaten Priorij, een oude Renault in een schuur en Maison Biotex.

Urbexlocaties 2020

Een verlaten klooster: Le Prieure. Tevens een mooie oude Renault 4, 4 CV in een schuur en urbexlocatie Maison Biotex.

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy

Follow me on Social Media.