Raym`s Fotosite.

Steden…

Raym`s Fotosite

raymsfotosite.nl

Steden.

Steden, ook zo leuk om te fotograferen! Heerlijk een paar mooie plekken zoeken in een stad, en er lekker op los fotograferen. Of het nu bij me in de buurt is zoals Den Haag,  Delft, Rotterdam of Amsterdam of verder weg zoals Parijs. Nou is Parijs me tegenwoordig wel wat te druk geworden moet ik zeggen. Ik was er toen ik jong was, en een aantal jaar geleden, wat is dat druk geworden daar zeg. Steden als Rotterdam en Amsterdam vind ik dan eigenlijk leuker om te fotograferen dan, en ze liggen ook nog eens lekker dichtbij mijn woonplaats. Vooral in de winter, als het vroeg donker is, is het leuk om dit soort fotografie te doen. Vroeg donker, mooi blauw uurtje, ja dan kan ik me best vermaken.

Mijn probleem is eigenlijk dat ik alles leuk vind in de fotografie. Er zijn namelijk nog heel wat mooie plekjes in al die steden die ik nog niet gefotografeerd heb. Of ik heb er oudere foto`s van die ik weleens opnieuw zou willen nemen. Destijds was ik er content mee, maar nu met betere apparatuur en meer kennis, kan ik het ongetwijfeld mooier vastleggen. Alleen maar goed natuurlijk, want het is wel de bedoeling dat je je verbeterd in de loop van de tijd natuurlijk, en steeds kritischer wordt ook. Op mijn pagina met avondfotografie vindt je ook nog foto`s van steden.

Foto`s van steden : Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Delft, Gent, Brugge en Leiden.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Vuurwerk fotograferen uitleg.

VUURWERK FOTOFRAFEREN UITLEG.

Instellingen en hoe je mooie vuurwerkfoto`s maakt.

Paddenstoelen, Inktviszwammen, Porseleinzwammen, herfst, bos

FOTO`S UPLOADEN NAAR FACEBOOK IN DE BESTE KWALITEIT.

Maten en tips voor Photoshop en Lightroom om betere foto`s op Facebook te krijgen.

Koereigers. Ze zaten zelfs op de koe, en ik zag er wel 7!

VERLATEN KERK

Een kerk die er al vele jaren verlaten bij staat..

 

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy !

Follow me on Social media.