Raym`s Fotosite.

Steden…

Steden.

Steden zijn zo leuk om te fotograferen! Heerlijk een paar mooie plekken zoeken in een stad, en er lekker op los fotograferen. Of het nu bij me in de buurt is zoals Den Haag,  Delft, Rotterdam of Amsterdam of verder weg zoals Parijs. Nou is Parijs me tegenwoordig wel wat te druk geworden moet ik zeggen. Ik was er toen ik jong was, en een aantal jaar geleden, wat is dat druk geworden daar zeg. Steden als Rotterdam en Amsterdam vind ik dan eigenlijk leuker om te fotograferen dan, en ze liggen ook nog eens lekker dichtbij mijn woonplaats. Vooral in de winter, als het vroeg donker is, is het leuk om dit soort fotografie te doen. Vroeg donker, mooi blauw uurtje, ja dan kan ik me best vermaken.

Mijn probleem is eigenlijk dat ik alles leuk vind in de fotografie. Er zijn namelijk nog heel wat mooie plekjes in al die steden die ik nog niet gefotografeerd heb. Of ik heb er oudere foto`s van die ik weleens opnieuw zou willen nemen. Destijds was ik er content mee, maar nu met betere apparatuur en meer kennis, kan ik het ongetwijfeld mooier vastleggen. Alleen maar goed natuurlijk, want het is wel de bedoeling dat je je verbeterd in de loop van de tijd natuurlijk, en steeds kritischer wordt ook. Op mijn pagina met avondfotografie vindt je ook nog foto`s van steden.

Steden : Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Delft, Gent, Brugge en Leiden.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.