Raym`s Fotosite

Steden

Steden

Rayms Fotosite

Steden.

Steden. Lekker in een stad rondlopen en foto`s maken. Zelf ben ik ook woonachtig in de randstad. Bijgevolg woon ik dus dichtbij Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. In de eerste plaats dus de bekende dingen van die stad fotograferen. In Rotterdam de Erasmusbrug, Willemsbrug en de oude haven bijvoorbeeld. In Den haag is de Hofvijver mijn favoriete plek. Steden als Delft en Leiden zitten bij mij ook om de hoek.

In de tweede plaats vind je hier foto`s van Parijs terug. Die stad is mij echter tegenwoordig veel te druk. Dat is flink veranderd sinds ik er in mijn jeugd was.

Steden als Gent en Brugge.

Daarnaast neem ik op andere plekken stedenfoto`s. Onder andere Gent en Brugge zijn zeer fotogeniek. Ik moet zeggen dat ik zelf een zwak heb voor Gent. Prachtig die oude gotische gebouwen langs de Leie. Daarnaast is het ook nog eens een hele gezellige stad. Ofschoon Brugge ook al wat drukker is, is het daar ook nog prima fotograferen.

Mijn foto`s van Amsterdam wil ik zeker nog eens uitbreiden. De stedenfoto`s die ik heb, zijn al wat ouder. Het grote nadeel daar vind ik het parkeren. Prachtig die oude grachtenpanden, maar je loopt helemaal leeg op het parkeergeld.

Steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Delft, Gent en Brugge.

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
Mastbos Breda in de herfst met herfstkleuren.

Mastbos Breda

Het mastbos in Breda is een prachtig bos. Zeker in de herfst met mooie herfstkleuren. Vennen, bos en heide, het is er allemaal.

Vallei van de Statte. Een fotogenieke rivier met waterval in de Ardennen.

Vallei van de Statte

Een wandeling langs de rivier de Statte in de Ardennen. Na een wandeling van 1.6 km komen we aan bij Cascade de Nutons. 

Utrecht Sciencepark. Gebouwen met mooie trappen en fraaie architectuur. Tevens de wenteltrap van het voormalig provinciehuis van Utrecht op de foto gezet.

Utrecht Sciencepark

Op het Sciencepark in Utrecht staan diverse fraaie gebouwen Mijn favoriet is bovenstaand gebouw. De faculteit geneeskunde.

Station Arnhem Centraal. Een blogje over dit mooie treinstation.

Station Arnhem Centraal

Station Arnhem Centraal is een fraai ontworpen treinstation in Arnhem. Het is een fotogeniek gebouw, en geliefd bij fotografen. 

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast, nieuwe urbexlocaties 2019.

Nieuwe urbexlocaties 2019

Diverse nieuwe urbexlocaties Zoals Bone Church. Maar ook Villa Ginette, Maison Ypres en Mold Cabin bijvoorbeeld.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Meer urbex van dit jaar

Farm Boeddha, een leuke verlaten boerderij. Tevens Maison Sans Escalier en Manoir Annabelle. Wat een leuke locaties.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover

Manoir Advocat urbex

Een bezoekje aan verschillende urbexlocaties. Onder andere Manoir Advocat, Exidus 2 en Xyloborus. Tevens foto`s van Usine Hoover.

Prison H7, the Pumpstation, Ferme Serenade en Ferme Soenen thumbnail

Urbexlocaties begin 2019

Een aantal eigen ontdekkingen. Namelijk Hoeve ADM en de Graffiti Factory. Verder Ferme Soenen, Ferme Serenade en Prison H7. 

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. 

All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social Media.