Raym`s Fotosite

Landschappen Nederland

Landschappen Nederland

Landschappen.

Landschappen. Wil je ze echt mooi, dan moet je vroeg opstaan. Het licht is dan heerlijk zacht, en de kleuren geweldig. Vroeg in de ochtend heb je ook kans op grondmist. Het beste is als je al een locatie in gedachten hebt. Een mooi polderlandschap, of een mooie molen. Voor inspiratie kun je naar 500px of Zoom.nl gaan.

Vroeg opstaan.

Bliksem fotografeer ik ook graag, al is dat niet altijd even makkelijk. Je moet namelijk voor de bui ter plekke zijn. Daarnaast is het heel onvoorspelbaar. Daardoor kan het soms frustrerend zijn. Daarentegen als het lukt,  heb je gave foto`s. Ik heb een aantal blogs over onweer : Onweer met rolwolk, bliksem met shelfcloud, en uitleg bliksem fotograferen. Nog meer landschappen vind je hier.

Landschappen. De Oude Doornse molen tijdens een prachtige zonsondergang. Wat een prachtige lucht ook met mooie kleuren.

De Oude Doornse molen.

De oude Doornse molen in Almkerk tijdens zonsondergang. De zon die achter mijn rug onderging, verlichte de molen en de wolken prachtig.

Golfbrekers bij de kust van Hindeloopen.

Golfbreker bij Hindeloopen.

Golfbreker bij Hindeloopen. Voor mij niet naast de deur, maar ik wilde ze absoluut eens op de foto zetten.

Watervallen in België. Dit is de prachtige Cascade de Bayehon.

Cascade de Bayehon.

In Malmedy ligt deze mooie waterval. Cascade de Bayehon is 1 van mijn favoriete watervallen. Achter de stenen komen was nog een uitdaging.

Het scheepswrak op het wad bij Wierum tijdens zonsondergang in Friesland. Het blijft toch prachtig de Waddenzee en omgeving.

Scheepswrak Wierum.

Bij Wierum, ligt dit scheepswrak. Je moet er wel wat voor over hebben om er te komen. Laarzen aan, en door de blubber naar het wrak lopen.

Zonsopkomst met mist en zwanen in het water.

Landschap in de ochtend.

Vroeg in de ochtend door de polder rijden levert mooie beelden op. Wat grondmist en zwanen in het water.

Cascade de Bayehon, waterval België

Cascade de Bayehon België.

Nog een foto van deze waterval in België. De waterval is 9 meter hoog en ligt op 510 meter hoogte. Maar er loopt een goed wandelpad.

Landschappen. De Zaanse Schans panorama.

De Zaanse Schans.

Kaasboerderij bij de Zaanse Schans. Een bekend en fotogenieke plek.

Fotogalerij. Klik op de foto`s.

Home

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden. All rights reserved. Pictures guarded and monitored by Pixsy.com!

Algemeen

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen!