Raym`s Fotosite.

Landschappen…

Landschappen.

Landschappen fotograferen is zo leuk om te doen. Het mooiste moment om een landschap te fotograferen is vaak met zonsopkomst. Het licht is dan nog mooi zacht, en de kleuren zijn geweldig zo vroeg in de ochtend. Vroeg opstaan is geen sterk punt van mij overigens. Maar als je ter plekke bent met die prachtige zonsopkomst, ben je die wekker snel weer vergeten. In het voor-en najaar heb je dan nog een goede kans op grondmist. Vaak zijn er diverse websites waar je wat inspiratie op kunt doen. Je wil uiteraard wel een fotogeniek plekje hebben. Je hebt natuurlijk de populaire plekken zoals Kinderdijk en de Zaanse Schans, maar een landschap in de polder kan ook mooi zijn. Voor wat meer inspiratie kun je bijvoorbeeld naar 500px of naar Zoom.nl gaan.

Landschappen Nederland en België.

De laatste jaren ben ik ook aan het stormchasen. Dat is proberen om bliksem en fraaie luchten op de foto te zetten. Proberen ter plekke te zijn, voor het gaat onweren. Het is vaak behoorlijk onvoorspelbaar, wat soms behoorlijk frustrerend kan zijn. Of je zit midden in een wolkbreuk waardoor het ook niet lukt. Maar als het dan een keer wel lukt om die bliksem vast te leggen, ben ik happy. Ik ben wel kritisch geweest bij het plaatsen van mijn landschappen, en heb er heel veel weggelaten. Meer bliksemfoto`s vindt je op de pagina avondfotografie.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.