Selecteer pagina

Raym`s Fotosite

Landschappen Nederland

Landschappen Nederland

Landschappen.

Landschappen. Wil je echt een mooi landschap, dan moet je vroeg opstaan. Daarnaast is het licht dan heerlijk zacht. Maar ook heb je kans op grondmist. Het beste is als je al een locatie in gedachten hebt. Bijvoorbeeld een mooi polderlandschap, of een mooie molen. Onder andere 500px of Zoom.nl kun je bezoeken ter inspiratie.

Vroeg opstaan.

Bliksem fotografeer ik ook graag. Je moet echter wel voor de bui ter plaatse zijn. Desondanks is het heel onvoorspelbaar. Daardoor kan het soms frustrerend zijn. Daarentegen als het lukt, heb je gave foto`s. Een aantal blogs over bliksem en onweer : Onweer met rolwolk, bliksem met shelfcloud, en uitleg bliksem fotograferen. Meer landschappen hier.

Landschappen. De Oude Doornse molen tijdens een prachtige zonsondergang. Wat een prachtige lucht ook met mooie kleuren.

De Oude Doornse molen.

De oude Doornse molen in Almkerk tijdens zonsondergang. De zon die achter mijn rug onderging, verlichte de molen en de wolken prachtig.

Het Veerhuis in Overschie met een prachtige lucht.

Veerhuis in Overschie, Rotterdam.

Landschappen: Het Veerhuis in Overschie met prachtige lucht.

Golfbrekers bij de kust van Hindeloopen.

Landschappen: De golfbrekers bij Hindeloopen.

Golfbreker bij Hindeloopen. Voor mij niet naast de deur, maar ik wilde ze absoluut eens op de foto zetten.

Watervallen in België. Dit is de prachtige Cascade de Bayehon.

Cascade de Bayehon.

In Malmedy ligt deze mooie waterval. Cascade de Bayehon is 1 van mijn favoriete watervallen. Achter de stenen komen was nog een uitdaging.

Het scheepswrak op het wad bij Wierum tijdens zonsondergang in Friesland. Het blijft toch prachtig de Waddenzee en omgeving.

Landschappen: Het scheepswrak bij Wierum.

Bij Wierum, ligt dit scheepswrak. Je moet er wel wat voor over hebben om er te komen. Laarzen aan, en door de blubber naar het wrak lopen.

Zonsopkomst met mist en zwanen in het water.

Landschap in de ochtend.

Vroeg in de ochtend door de polder rijden levert mooie beelden op. Wat grondmist en zwanen in het water.

Cascade de Bayehon, waterval België

Cascade de Bayehon België.

Nog een foto van deze waterval in België. De waterval is 9 meter hoog en ligt op 510 meter hoogte. Maar er loopt een goed wandelpad.

Landschappen. De Zaanse Schans panorama.

De Zaanse Schans.

Kaasboerderij bij de Zaanse Schans. Een bekende en fotogenieke plek.

Fotogalerij. Klik op de foto`s.

Home

Copyright

Op al het beeldmateriaal van Raym`s Fotosite berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos Raym`s Fotosite © 2004-heden. All rights reserved. Pictures guarded and monitored by Pixsy.com!

Algemeen

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen!