Raym`s Fotosite.

Landschappen…

Landschappen.

Landschappen, zo leuk om te doen!  Het mooiste moment om een mooi landschap te fotograferen is met zonsopkomst. Het licht is mooi zacht, en de kleuren zijn geweldig mooi zo vroeg in de ochtend. Vroeg opstaan is dan weer niet echt een sterk punt van mij overigens. Maar als je ter plekke bent, en je hebt een prachtige zonsopkomst, ben je die wekker in de vroege ochtend weer snel vergeten. In het voor en najaar heb je dan nog een goede kans op (grond) mist wat het nog mooier maakt.

De laatste jaren ben  ik ook aan het stormchasen. Proberen ter plekke te zijn voor het gaat onweren, of die prachtige indrukwekkende luchten vastleggen. Behoorlijk onvoorspelbaar vaak trouwens, waardoor je ook regelmatig voor niets een eind gereden hebt. Of je zit midden in een wolkbreuk, waardoor het ook niet echt lukt. Maar als het dan een keer wel lukt om die prachtige bliksem vast te leggen, of die indrukwekkende onweerswolk, ben ik weer helemaal happy. Ik ben wel heel kritisch geweest bij het plaatsen van mijn landschappen, en heb er heel veel weggelaten.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Zonsopkomsten met nevel en grondmist. Tenminste, daar hoop je op.

PSYCHEDELIC HOUSE EN VERLATEN BORDEEL.

Een verlaten 70`s huisje en een verlaten bordeel in Duitsland..

Paddenstoelen, Inktviszwammen, Porseleinzwammen, herfst, bos

FOTO`S UPLOADEN NAAR FACEBOOK IN DE BESTE KWALITEIT.

Maten en tips voor Photoshop en Lightroom om betere foto`s op Facebook te krijgen.

Koereigers. Ze zaten zelfs op de koe, en ik zag er wel 7!

VERLATEN KERK

Een kerk die er al vele jaren verlaten bij staat..

 

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy !

Follow me on Social media.