Raym`s Fotosite

Ijsland

Ijsland

Rayms Fotosite

Ijsland.

Ijsland is een geweldig land met prachtige landschappen. Hoge Bergen, prachtige watervallen, en vulkanische gebieden. En natuurlijk de mogelijkheid om het noorderlicht te zien. Ik was hier in maart 2016. Echter helaas maar 5 dagen. Dat is natuurlijk veel te kort voor een mooie trip. Volgende keer boek ik gewoon 2 weken. Dan kan ik alles gewoon op mijn gemak zien. Ik had de pech dat het de strengste winter in 20 jaar geweest was. Hierdoor waren sommige dingen niet bereikbaar. Bovendien waren een aantal watervallen compleet bevroren. Soms moet je het maar nemen zoals het komt.

Prachtige landschappen.

Toch heb ik in Ijsland prachtige dingen gezien. Daarnaast heb ik zelfs het noorderlicht gezien. Jammer genoeg stond ik op een punt met veel lichtvervuiling. Volgende keer toch maar gewoon een mooie rondreis maken. Ik wil dan op verschillende locaties een hotel. Zodoende hoef ik minder te rijden. Een korte vakantie in Ijsland is wel een stuk betaalbaarder. Een nadeel is dat je weinig keuzes hebt met het weer. Je moet het doen met wat je voorgeschoteld krijgt. Ik heb mijn trip zelf gemaakt, wat tegenwoordig makkelijk kan. Ik heb dus niet ergens een rondreis geboekt. Ijsland is zeer zeker de moeite waard. 

Ijsland.

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
Gave wolken en bliksem.

Gave wolken en bliksem

Wat een dag zeg. Rolwolken, een whales mouth en heel veel bliksem in de avond uiteraard. Een dag om niet snel te vergeten!

Macrofotografie. Macro`s van insecten thumbnail

Macrofotografie

Macrofotografie is leuk, maar best lastig nog. Een serie macrofoto`s met een aantal tips erbij. Dan kan jij het straks ook!

Springspin. Ze heeft haar jongen op haar rug. Een Schorsmarpissa

Springspin

Een springspin met haar jongen op haar rug. Nooit geweten dat ze dit doet. Een schorsmarpissa is dit overigens.

Purperreiger . Een zeldzame verschijning.

Purperreiger

Foto`s van de purperreiger. Wat ben ik al lang op zoek om ze eens mooi te kunnen fotograferen! Eindelijk is het gelukt!

Vliegend hert Zuid Limburg

Vliegend hert

Het vliegende hert is een imposante en zeldzame verschijning. Vooral de mannetjes met hun indrukwekkende kaken.

Urbex maart 2020. Staaldraadfabriek Trafilatura, Ardoisiere de B en Equinox urbex.

Urbex maart 2020

Staaldraadfabriek Trafilatura, Ardoisiere de B, een leisteen mijn en Equinox. Eindelijk deze urbexlocatie ook kunnen doen.

Het eerste onweer van 2020.

Onweer 12 Juni 2020

Onweer met bliksem en een shelfcloud. En uiteindelijk heel veel neerslag. Ik kwam heel nat thuis, maar het was de moeite!

Nieuwe urbexlocaties 2020. verlaten Priorij, een oude Renault in een schuur en Maison Biotex.

Urbexlocaties 2020

Een verlaten klooster: Le Prieure. Tevens een mooie oude Renault 4, 4 CV in een schuur en urbexlocatie Maison Biotex.

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy

Follow me on Social Media.