Raym`s Fotosite.

Ijsland…

Ijsland.

Ijsland is echt een geweldig mooi land. Hoge Bergen, prachtige watervallen, en vulkanische gebieden. En dan natuurlijk nog de mogelijkheid om het Noorderlicht te fotograferen. Ik was hier begin maart 2016 maar helaas maar 5 dagen. Dat is natuurlijk veel te kort om echt een mooie trip te maken. Een volgende keer boek ik gewoon 2 weken, zodat ik alles op mijn gemak kan zien.

Ijsland, geweldige landschappen.

Met een korte reis kun je niet echt dingen inplannen om die in het mooiste licht te zien. Daarbij was het ook nog eens de strengste winter geweest in 20 jaar. Sommige dingen waren hierdoor niet bereikbaar, en een aantal watervallen waren compleet bevroren. Toch heb ik in Ijsland prachtige dingen gezien. Daarnaast heb ik zelfs even het noorderlicht gezien, maar ik stond op een punt met nogal wat lichtvervuiling. Volgende keer ga ik zeker 2 weken of langer. Ik wil dan op diverse locaties een hotel boeken, zodat ik gewoon een mooie rondreis in Ijsland kan maken. Een korte vakantie in Ijsland is natuurlijk wel een stuk betaalbaarder. Een nadeel van een korte reis is dat je weinig keuzes hebt met het weer en het moet doen wat je in die dagen voorgeschoteld krijgt. Ik heb mijn trip zelf gemaakt, en niet ergens een rondreis geboekt trouwens. 

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.