Selecteer pagina

Raym`s Fotosite.

Ijsland…

Ijsland.

Ijsland is echt een geweldig mooi land. Bergen, prachtige watervallen, en vulkanisch actieve gebieden, het is er allemaal. En dan vergeet ik natuurlijk nog de mogelijkheid om het Noorderlicht te fotograferen. Ik was hier begin maart 2016 maar helaas maar 5 dagen. Dat is natuurlijk veel te kort om echt een mooie trip te maken. Daar ging dan ook nog eens de heen en de terugvlucht vanaf. Dus heel erg veel kilometers maken, om nog het een en ander te kunnen zien zien. Een volgende keer boek ik gewoon 2 weken, zodat ik alles op mijn gemak kan zien.

Ijsland een prachtig land met geweldige landschappen.

Met een korte reis kun je toch niet echt dingen inplannen om die in het mooiste licht te zien. Daarbij was het ook nog eens de strengste winter geweest in 20 jaar. Sommige dingen waren hierdoor niet bereikbaar, en een aantal watervallen waren compleet bevroren. Toch heb ik in Ijsland prachtige dingen gezien. Daarnaast heb ik zelfs even het noorderlicht gezien, maar ik stond op een punt met nogal wat lichtvervuiling. Volgende keer ga ik zeker 2 weken of langer. Ik wil dan op diverse locaties een hotel boeken, zodat ik gewoon een mooie rondreis in Ijsland kan maken. Een korte vakantie in Ijsland is natuurlijk wel een stuk betaalbaarder. Een nadeel van een korte reis is dat je weinig keuzes hebt met het weer en het moet doen wat je in die dagen voorgeschoteld krijgt. Ik heb mijn trip zelf gemaakt, en niet ergens een rondreis geboekt trouwens. 

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Mooie trappen om te fotograferen. Wenteltrappen, spiraaltrappen, architectuur.

Mooie trappen om te fotograferen.

Wenteltrappen, spiraaltrappen en architectuur.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Rupsen. Wolfsmelkpijlstaart, Hermelijnvlinder, Teunisbloempijlstaart en de rups van de distelvlinder.

Diverse prachtige rupsen.

Wolfsmelkpijlstaart, Hermelijnvlinder, Teunisbloempijlstaart.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Zuidas Amsterdam en IJdok Amsterdam.  Prachtige architectuur en gebouwen in Amsterdam.

Zuidas Amsterdam en IJdok Amsterdam.

Prachtige architectuur en gebouwen in Amsterdam.

Nieuwe urbexlocaties 2019, Ferme Soenen, Ferme Serenade, prison H7, Graffiti Factory, Hoeve ADM.

Urbex 2019.

Ferme Soenen, Ferme Serenade, prison H7, Graffiti Factory en Hoeve ADM.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.