Raym`s Fotosite.

Ijsland…

Ijsland.

Ijsland is een geweldig mooi land. Bergen, prachtige watervallen, en vulkanische actieve gebieden. En dan vergeet ik natuurlijk nog de mogelijkheid van het Noorderlicht te noemen. Ik was hier begin maart 2016, maar helaas maar een 5 dagen. Dat is natuurlijk veel te kort om echt een mooie trip te maken. Daar ging dan ook nog eens de heen en de terugvlucht vanaf. Dus heel erg veel kilometers maken, om nog het een en ander te kunnen zien zien.

Ijsland is schitterend.

Toch kun je dan niet echt dingen inplannen om die in het mooiste licht te zien. Daarbij was het ook nog eens de strengste winter geweest in 20 jaar, waardoor sommige dingen niet bereikbaar waren, of sommige watervallen compleet bevroren waren. Toch heb ik prachtige dingen gezien. En zelfs heel even het noorderlicht, maar ik stond op een punt met nogal wat lichtvervuiling. Volgende keer ga ik zeker 2 weken, of langer. Ik wil dan op diverse locaties een hotel boeken, zodat ik gewoon een mooie rondreis in Ijsland kan maken. Een korte vakantie in Ijsland is overigens wel een stuk betaalbaarder. Nadeel is dat je weinig keuzes hebt met mooi weer en het moet doen wat je in die dagen voorgeschoteld krijgt. Ik heb mijn trip zelf gemaakt, en niet ergens een rondreis geboekt trouwens.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Vuurwerk fotograferen uitleg.

VUURWERK FOTOFRAFEREN UITLEG.

Instellingen en hoe je mooie vuurwerkfoto`s maakt.

Paddenstoelen, Inktviszwammen, Porseleinzwammen, herfst, bos

FOTO`S UPLOADEN NAAR FACEBOOK IN DE BESTE KWALITEIT.

Maten en tips voor Photoshop en Lightroom om betere foto`s op Facebook te krijgen.

Koereigers. Ze zaten zelfs op de koe, en ik zag er wel 7!

VERLATEN KERK

Een kerk die er al vele jaren verlaten bij staat..

 

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy !

Follow me on Social media.