Raym`s Fotosite

Blog

Blog

Rayms Fotosite

Roofvogels en vogels

Roofvogels en Vogels. Foto`s van de blauwe kiekendief in de nieuwe Driemanspolder in Zoetermeer. Tevens foto`s van een koppeltje kerkuilen in een schuur. Verder vogels zoals de ransuil en de torenvalk.

Lees verder

Kruiend ijs

Kruiend ijs bij het Markermeer. Tussen Schellinkhout en Wijdenes aan de kust van het Markermeer. Prachtige winterlandschappen leverde het op. Iets minder dan 2009 en 2018, maar net zo indrukwekkend.

Lees verder

Natuurgebied de Flaes

Natuurgebied de Flaes is een prachtig natuurgebied in Brabant. Dit gebied bij Esbeek heeft ook een leuke uitkijktoren, die kost 1 euro om erin te gaan. Voor kinderen ook heel leuk. Een prachtig natuurgebied bij Lage Mierde. Het is zeker de moeite waard om hier eens te wandelen.

Lees verder

Zaanse Schans

Blog. De molens van de Zaanse Schans tijdens zonsopkomst. De lucht kleurde mooi, en wind was er nauwelijks. Eindelijk kwam ik eens op deze hele bekende plek. Toch leuk deze molens eens te fotograferen na lange tijd. Het was er heerlijk rustig, op een enkele fotograaf na.

Lees verder

Den Haag

Blog. Avondfotografie in Den Haag. Ik ben erop uit gegaan om s`avonds in Den Haag te gaan fotograferen. O.a. Paleis Noordeinde, de Passage, en het Mauritshuis heb ik in kerstsfeer bezocht. Gezellig al die kerstbomen en verlichting overal!

Lees verder
Bezig met laden

Categorieën

Maskers Photoshop Uitleg

Handeling maken Photoshop

Panorama Maken Photoshop

Foto rechtzetten Photoshop

Hdr maken in Lightroom

Google Earth Uitleg

Archief