Raym`s Fotosite

Blog

Blog

Rayms Fotosite

Kruiend ijs

Kruiend ijs bij het Markermeer. Tussen Schellinkhout en Wijdenes aan de kust van het Markermeer. Prachtige winterlandschappen leverde het op. Iets minder dan 2009 en 2018, maar net zo indrukwekkend.

Lees verder

Natuurgebied de Flaes

Natuurgebied de Flaes is een prachtig natuurgebied in Brabant. Dit gebied bij Esbeek heeft ook een leuke uitkijktoren, die kost 1 euro om erin te gaan. Voor kinderen ook heel leuk. Een prachtig natuurgebied bij Lage Mierde. Het is zeker de moeite waard om hier eens te wandelen.

Lees verder

Zaanse Schans

Blog. De molens van de Zaanse Schans tijdens zonsopkomst. De lucht kleurde mooi, en wind was er nauwelijks. Eindelijk kwam ik eens op deze hele bekende plek. Toch leuk deze molens eens te fotograferen na lange tijd. Het was er heerlijk rustig, op een enkele fotograaf na.

Lees verder

Den Haag

Blog. Avondfotografie in Den Haag. Ik ben erop uit gegaan om s`avonds in Den Haag te gaan fotograferen. O.a. Paleis Noordeinde, de Passage, en het Mauritshuis heb ik in kerstsfeer bezocht. Gezellig al die kerstbomen en verlichting overal!

Lees verder

Leiden

Leiden avondfotografie. Foto`s maken in de avond met de Canon EF 16-35mm f/4.0L IS USM. Lekker rustig rondlopen en foto`s maken bij de Koornbrug, Rapenburg en de Nieuwe Rijn. Eens kijken of deze lens mooie sterretjes maakt bij kleine diafragma`s.

Lees verder

Leersumse Veld

Blog: Het Leersumse veld, een prachtig natuurgebied op de Utrechtse Heuvelrug. Naast bos en heide, zijn er 3 grote vennen te vinden. Hoewel het corona-tijd is, was het in tegenstelling tot andere bekende bossen, erg rustig. Er hing een dun laagje mist over het water. De bossen zijn er ook prachtig.

Lees verder

Hemelse Berg

De Hemelse Berg in Oosterbeek is een prachtig landgoed. Je kunt hier ook heerlijk wandelen. In het bos vind je het grothuisje met waterval, de sprengenbeek en diverse watertrappen en waterpartijen. In de herfst is dit bos prachtig met alle verschillende herfstkleuren.

Lees verder

Paddenstoelen en Lightpainten

Paddenstoelen lightpainten. Leuk om af en toe eens te lightpainten met paddenstoelen! Ik laat mijn resultaten zien, en er staat een video bij met uitleg uiteraard. Voor mij was dit ook iets heel nieuws. Enigszins bewerkelijk, maar soms met hele leuke resultaten!

Lees verder

NXT Benzinestations

Blog NXT Benzinestations. Dat benzinestations niet lelijk hoeven te zijn bewijzen de NXT benzinestations. Ze zijn mooi ontworpen en spelen tevens in op de toekomst. Het zijn echt leuke objecten om te fotograferen.

Lees verder

Vlinders en Rupsen

Blog over Vlinders en Rupsen. Onder andere foto`s van de Sleedoornpage, de eikenpage, en de mooie glasvleugelpijlstaart. En een aantal foto`s van de prachtige rups van de hermelijnvlinder. Wat is macrofotografie toch ontzettend leuk!

Lees verder
Bezig met laden

Categorieën

Recente Blogs