Zeehonden

Zeehonden heb ik een aantal keer kunnen vastleggen. Laatst 1 op de het strand van Katwijk aan Zee. Eerder bij Ouddorp een exemplaar met jong.

Lees verder

Kamillevlinder

De rups van de Kamillevlinder kan 4,5 centimeter groot worden. Je vindt hem op zijn waardplant kamille. Het is een dagactieve nachtvlinder.

Lees verder

Plasrombout

De Plasrombout, een libel die ik nog had. Dus ik bezocht 2 gebieden. Natuurgebied De kuilen en Visvijver de Bus in Mill.

Lees verder

Hoorneboegse heide

Blog De Hoorneboegse heide is een minder bekend stuk natuur. De paarse heide die in de bloei stond, grondmist en mooie wolken met zonsondergang.

Lees verder

Kolibrievlinder

Blog kolibrievlinder. Een vlinder uit de familie van de pijlstaarten. Best een lastige vlinder om vast te leggen. Hij is vrij algemeen.

Lees verder

Kommavlinder

Kommavlinder. Dit is een vrij zeldzame vlinder die familie is van de dikkopjes. Ik vond deze vlinders op vliegbasis Soesterberg.

Lees verder

Walstropijlstaart

Walstropijlstaart. Foto`s van de vlinder en foto`s van de rups van deze mooie nachtvlinder. Het is een zeldzame vlinder. De vlinder is genomen in Meijendel.

Lees verder

Dassen

Blog Dassen, wildfotografie in Nederland. Deze das had 3 jongen. Prachtig om ze tegen de schemering tevoorschijn zien te komen.

Lees verder

Roodpootvalk

Blog. De rootpootvalk is in Nederland Zeldzaam. Ik kwam deze mooie roofvogel tegen aan de rand van de Rhoonse Grienden. Dit juveniele exemplaar was niet schuw.

Lees verder
Bezig met laden