Selecteer Pagina

Raym`s Fotosite

About Me

About Me

About Me.

About Me. In 2004 ben ik met fotografie begonnen. Zoals veel anderen mensen, ben ik begonnen met natuurfotografie. Bijvoorbeeld Macro, dieren en landschappen. Sinds 2010 bezoek ik verlaten plekken. Urbex is leuk en lekker spannend. Overigens vind ik het te druk bezocht geworden. mede daarom fotografeer ik regelmatig andere onderwerpen. Geboren in 1968, 2 kinderen, in 2018 zijn we getrouwd.

Andere hobby`s.

Naast fotografie hou ik van lekker eten. Films en series kijk ik graag. Eerlijkheid en oprechtheid vind ik belangrijk. Een wisselende gezondheid speelt mij nogal eens parten. Mensen met een matige gezondheid zullen dit herkennen. Iedere inspanning moet ik met regelmaat bekopen. Bijvoorbeeld de vele voedselintoleranties spelen mij parten.

About Me. Met Claire the Bull Terrier.

Onderstaande als chauffeur, met als passagier Claire the Bull Terrier. 

About me: Bijna alles voor de foto.

About Me. Weidebeekjuffers fotograferen ter plekke.

Soms moet je eens gek doen, bijvoorbeeld om weidebeekjuffers te fotograferen. Wisten wij veel dat dit vanuit de beek beter ging. De anderen waren slim en hadden een waadpak mee. Fotografie geeft mij rust en voldoening. Heerlijk de natuur in voor landschap of dieren. Tot zover het about me.

Deze website is gemaakt met:

Mijn website heb ik gemaakt met WordPress.  Daarbij gebruik ik de divi-builder. Uiteraard zelf ontworpen. Ik gebruik de volgende plugins:

  1. WP Rocket ( aanrader, snellere website). Ik gebruik wel de betaalde versie.
  2. Wordfence Security ( een gratis must voor je beveiliging)
  3. Antispam Bee ( tegen spam)
  4. Coockie Notice
  5. Media Library Folders for WordPress
  6. Really Simple SSL
  7. Tablepress ( voor de tabel bij de locatie statussen)
  8. UpdraftPlus – Backup/Restore
  9. Yoast SEO (Premium)
  10. WP Mail SMTP ( zodat ik zeker weet dat mijn e-mails aankomen)

Dit zijn kleine snelle plugins. Hoe minder je er gebruikt, hoe beter. Wordfence (gratis) en WP-Rocket (betaald) kan ik aanraden! Bijna een must voor website eigenaren.

Home

Algemeen

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt! All rights reserved. @ Rayms Fotosite. Pictures guarded by Pixsy.com.