Raym`s Fotosite

About Me

About Me

Rayms Fotosite

Over Mij

raymsfotosite.nl

About Me. raymsfotosite.nl
Raymond Friederichs.

raymsfotosite.nl

About Me.

About Me. Ik schrijf  niet graag over mijzelf, maar het moet dan maar. In 2004 ben ik begonnen met fotografie. Zoals velen begonnen met natuurfotografie. Ik heb het dan over macro, dieren en landschappen. Sinds 2010 bezoek ik ook verlaten plekken, urbex. Urbex is leuk om te doen en best spannend. Het is wel een heel apart wereldje. Maar dat is het natuur wereldje ook wel. Inmiddels vind ik het wel te druk geworden. Daarom doe ik weer regelmatig andere dingen. Ik ben van 1968 ( do the math ). Ik heb 2 kinderen en in 2018, zijn we eindelijk getrouwd. Na een dikke 23 jaar samenwonen.

Andere hobby’s.

Buiten fotografie hou ik van lekker eten, films en series kijken, en snooker of speel ik graag pool. Af en toe eens bowlen mag ik ook graag doen. Eerlijkheid en oprechtheid vind ik heel belangrijk, ik ben heel principieel. Foto`s lenen zonder toestemming kan ik ook niet waarderen. En geloof me, dat gebeurt nogal eens. Neem gewoon even contact op. Ik heb te maken met een nogal wispelturige gezondheid. Die kan me soms flink in de weg  zitten. Ik denk dat meer mensen met een matige gezondheid dit maar al te goed herkennen. Na een inspanning, moet ik het regelmatig bekopen. Men zegt wel eens 1 dag pret, en 3 dagen bed. Nou ja, klagen helpt niet.

About Me. Met Claire the Bull Terrier.

Een foto van mij als chauffeur met als passagier Claire the Bull Terrier. Grappig dat bijna al mijn vrienden mij niet herkennen op de foto. Claire gaat meestal naar verlaten locaties toe met haar baasje Alice van Kempen. Dit was een plekje waar wat verlaten auto`s stonden zoals deze Blackcap..

(Bijna) alles voor de foto!

About Me. Weidebeekjuffers fotograferen ter plekke.

Fotograferen, een passie.

Soms moet je als fotograaf eens gek doen voor die mooie foto. We gingen hier naartoe om weidebeekjuffers te fotograferen. Niet van te voren wetende dat dit vanuit dit beekje veel beter ging. Je kon er dan veel dichterbij komen. De anderen waren zo slim om een waadpak mee te nemen, ik trok mijn schoenen uit, en hop…erin. Ja, ik had voor de zekerheid wel een andere broek in de auto liggen. Wie ik ben? Een tip: Ik heb geen hoedje, en ook geen blonde krullen.

In de fotografie vind ik rust en voldoening. Ik kan er helemaal in opgaan en sommige dingen even lekker vergeten. Heerlijk de natuur in voor landschappen of dieren. De laatste jaren is daar urbex bij gekomen, zeg maar vanaf 2010.

Deze website is gemaakt met:

Deze website is gemaakt met wordpress en ik gebruik daarbij de divi-builder. De website is verder wel geheel zelf ontworpen. Ik gebruik daarbij de volgende plugins:

 1. Antispam Bee ( tegen spam)
 2. Coockie Notice
 3. Definitely allow mobile zooming
 4. Media Library Folders for WordPress
 5. Really Simple SSL
 6. Smush ( afbeeldingen optimaliseren)
 7. Tablepress ( voor de tabel bij de locatie statussen van urbex)
 8. Wordfence Security ( gratis versie, aanrader!)
 9. UpdraftPlus – Backup/Restore
 10. WP-Sweep
 11. Yoast SEO Premium
 12. WP Rocket. ( aanrader! je website wordt heel snel). Deze plugin is wel een betaalde versie

Het lijkt heel veel, maar veelal zijn dit hele kleine en snelle plugins. Hoe minder je er gebruikt, hoe beter uiteraard. Wordfence voor je website-beveiliging (gratis) en WP-rocket (betaald) kan ik je echt aanraden!

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
NXT benzinestations

NXT benzinestations

Dat ze niet lelijk hoeven te zijn bewijst NXT-Mobility. 

Vlinders en Rupsen.

Vlinders en Rupsen

Sleedoornpage, eikenpage, glasvleugelpijlstaart en meer.

nieuwe urbexlocaties september 2020.

Nieuwe Urbexlocaties

Marmerfabriek, een oude school en een oude leisteenmijn. 

Shelfcloud Hoek van Holland.

Shelfcloud

Een indrukwekkende Shelfcloud in Hoek van Holland. 

Vlinders Fuhrtsbach und Perlenbachtal.

Vlinders Duitsland

Vlinders Fuhrtsbachtal und Perlenbachtal Duitsland. 

Scheepswrakken Nederland Oosterschelde

Scheepswrakken

Diverse scheepswrakken voor de kust van Yerseke Zeeland. 

Macrofotografie. Macro`s van insecten thumbnail

Macrofotografie

Macrofotografie is zo ontzettend leuk om te doen. 

Mooie wolkenluchten tijdens zonsondergang

Mooie Wolkenluchten

Mooie wolkenluchten tijdens zonsondergang in de polder. 

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy

Follow me on Social Media.