Raym`s Fotosite.

About me.

About Me

raymsfotosite.nl

About Me. raymsfotosite.nl

Raymond Friederichs.

raymsfotosite.nl

About Me.

Een About Me pagina, al schrijf ik niet graag over mijzelf. In 2004 ben ik begonnen met fotografie. Zoals vele anderen ben ik begonnen met natuurfotografie. We hebben het dan over macrofotografie, dieren en landschappen. Sinds 2012 bezoek ik ook verlaten plekken, urbex dus. Urbex is erg leuk om te doen en soms ook best spannend. Het is wel een heel apart wereldje zo af en toe maar dat is het natuur wereldje ook wel. Inmiddels vind ik het wel te druk geworden, en doe ik weer regelmatig andere dingen. Ik ben van 1968 ( do the math ). Ik heb 2 kinderen en woon al een eeuwigheid samen als ik dit neer schrijf, namelijk 23 jaar. In 2018, zijn we eindelijk getrouwd.

Andere hobby’s.

Buiten fotografie hou ik van lekker eten, films en series kijken, en snooker of speel ik graag een potje pool. Af en toe eens bowlen mag ik ook graag doen. Eerlijkheid en oprechtheid vind ik heel belangrijk, en ik ben heel principieel. Foto`s lenen zonder toestemming kan ik dan ook niet echt waarderen. En geloof me, dat gebeurd nogal veel. Neem gewoon even contact op, en dan is er altijd wel uit te komen. Ik heb te maken met een nogal wispelturige gezondheid, die me soms flink in de weg kan zitten. Ik denk dat meer mensen met een wat mindere gezondheid dit maar al te goed herkennen. Na een inspanning, moet ik het regelmatig bekopen met een aantal mindere dagen. Men zegt wel eens 1 dag pret, en 3 dagen bed. Nou ja, klagen helpt niet.

About Me. Claire the Bull Terrier met ondergetekende als chauffeur.

Een foto van mij als chauffeur met als passagier Claire the Bull Terrier. Grappig dat bijna al mijn vrienden mij niet herkennen op de foto. Claire gaat meestal naar verlaten locaties toe met haar baasje Alice van Kempen. Dit was een plekje waar wat verlaten auto`s stonden zoals deze achtergelaten Blackcap.

(Bijna) alles voor de foto!

About Me. Weidebeekjuffers fotograferen ter plekke.

Fotograferen, een passie.

Soms moet je als fotograaf eens gek doen voor die mooie foto. We gingen hier naartoe om weidebeekjuffers te fotograferen. Niet van te voren wetende dat dit beter vanuit dit beekje gedaan moest worden toen, om ze lekker dichtbij te kunnen fotograferen. De anderen waar ik mee was waren zo slim op een waadpak mee te nemen, ik trok mijn schoenen uit, en hop…erin. Ja, ik had voor de zekerheid wel een andere broek in de auto liggen, dat wel. Wie ik ben? Laat ik een tip geven: Ik heb geen hoedje, en ook geen blonde krullen.

In de fotografie vind ik rust, voldoening, en ik kan er helemaal in opgaan en sommige dingen even lekker vergeten. Heerlijk de natuur in voor landschappen, dieren, of macrofotografie daar geniet ik van. De laatste jaren is daar urbex bij gekomen, zeg maar vanaf 2010 ongeveer.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.