Raym`s Fotosite

About me…

Over Mij

Rayms Fotosite

Over Mij

raymsfotosite.nl

About Me. raymsfotosite.nl
Raymond Friederichs.

raymsfotosite.nl

About Me.

Een About Me pagina, al schrijf ik niet graag over mijzelf. In 2004 ben ik begonnen met fotografie. Zoals velen ben ik begonnen met natuurfotografie. We hebben het dan over macro, dieren en landschappen. Sinds 2010 bezoek ik ook verlaten plekken, urbex. Urbex is leuk om te doen en soms best spannend. Het is wel een heel apart wereldje. Maar dat is het natuur wereldje ook wel. Inmiddels vind ik het wel te druk geworden, en doe ik weer regelmatig andere dingen. Ik ben van 1968 ( do the math ). Ik heb 2 kinderen en in 2018, zijn we eindelijk getrouwd. Na een dikke 23 jaar samenwonen.

Andere hobby’s.

Buiten fotografie hou ik van lekker eten, films en series kijken, en snooker of speel ik graag pool. Af en toe eens bowlen mag ik ook graag doen. Eerlijkheid en oprechtheid vind ik belangrijk, ik ben heel principieel. Foto`s lenen zonder toestemming kan ik ook niet echt waarderen. En geloof me, dat gebeurt nogal eens. Neem gewoon even contact op. Ik heb te maken met een nogal wispelturige gezondheid. Die kan me soms flink in de weg  zitten. Ik denk dat meer mensen met een matige gezondheid dit maar al te goed herkennen. Na een inspanning, moet ik het regelmatig bekopen. Men zegt wel eens 1 dag pret, en 3 dagen bed. Nou ja, klagen helpt niet.

About Me. Claire the Bull Terrier met ondergetekende als chauffeur.
Een foto van mij als chauffeur met als passagier Claire the Bull Terrier. Grappig dat bijna al mijn vrienden mij niet herkennen op de foto. Claire gaat meestal naar verlaten locaties toe met haar baasje Alice van Kempen. Dit was een plekje waar wat verlaten auto`s stonden zoals deze Blackcap.

(Bijna) alles voor de foto!

About Me. Weidebeekjuffers fotograferen ter plekke.

Fotograferen, een passie.

Soms moet je als fotograaf eens gek doen voor die mooie foto. We gingen hier naartoe om weidebeekjuffers te fotograferen. Niet van te voren wetende dat dit vanuit dit beekje veel beter ging. Je kon er dan veel dichterbij komen. De anderen waren zo slim om een waadpak mee te nemen, ik trok mijn schoenen uit, en hop…erin. Ja, ik had voor de zekerheid wel een andere broek in de auto liggen. Wie ik ben? Een tip: Ik heb geen hoedje, en ook geen blonde krullen.

In de fotografie vind ik rust en voldoening. Ik kan er helemaal in opgaan en sommige dingen even lekker vergeten. Heerlijk de natuur in voor landschappen of dieren. De laatste jaren is daar urbex bij gekomen, zeg maar vanaf 2010.

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
Mastbos Breda in de herfst met herfstkleuren.

Mastbos Breda

Het mastbos in Breda is een prachtig bos. Zeker in de herfst met mooie herfstkleuren. Vennen, bos en heide, het is er allemaal.

Vallei van de Statte. Een fotogenieke rivier met waterval in de Ardennen.

Vallei van de Statte

Een wandeling langs de rivier de Statte in de Ardennen. Na een wandeling van 1.6 km komen we aan bij Cascade de Nutons. 

Utrecht Sciencepark. Gebouwen met mooie trappen en fraaie architectuur. Tevens de wenteltrap van het voormalig provinciehuis van Utrecht op de foto gezet.

Utrecht Sciencepark

Op het Sciencepark in Utrecht staan diverse fraaie gebouwen Mijn favoriet is bovenstaand gebouw. De faculteit geneeskunde.

Station Arnhem Centraal. Een blogje over dit mooie treinstation.

Station Arnhem Centraal

Station Arnhem Centraal is een fraai ontworpen treinstation in Arnhem. Het is een fotogeniek gebouw, en geliefd bij fotografen. 

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast, nieuwe urbexlocaties 2019.

Nieuwe urbexlocaties 2019

Diverse nieuwe urbexlocaties Zoals Bone Church. Maar ook Villa Ginette, Maison Ypres en Mold Cabin bijvoorbeeld.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Meer urbex van dit jaar

Farm Boeddha, een leuke verlaten boerderij. Tevens Maison Sans Escalier en Manoir Annabelle. Wat een leuke locaties.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover

Manoir Advocat urbex

Een bezoekje aan verschillende urbexlocaties. Onder andere Manoir Advocat, Exidus 2 en Xyloborus. Tevens foto`s van Usine Hoover.

Prison H7, the Pumpstation, Ferme Serenade en Ferme Soenen thumbnail

Urbexlocaties begin 2019

Een aantal eigen ontdekkingen. Namelijk Hoeve ADM en de Graffiti Factory. Verder Ferme Soenen, Ferme Serenade en Prison H7. 

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. 

All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social Media.