Selecteer pagina

Raym`s Fotosite

About Me

About Me

About Me.

About Me. Schrijven over mijzelf doe ik niet graag. In 2004 ben ik met fotografie begonnen. Evenals anderen, begonnen met natuurfotografie. Macro, dieren en landschappen dus. Sinds 2010 bezoek ik verlaten plekken. Urbex is leuk en lekker spannend soms. Overigens vind ik het te druk geworden. Maar ik doe gewoon mijn eigen ding. Regelmatig fotografeer ik ook andere onderwerpen. Geboren in 1968, dus reken maar uit. Ik heb 2 kinderen, in 2018 zijn we getrouwd.

Andere hobby`s.

Naast fotografie hou ik van lekker eten. Films en series kijk ik graag. Eerlijkheid en oprechtheid vind ik belangrijk. Een wisselende gezondheid speelt mij nogal eens parten. Mensen met een matige gezondheid zullen dit maar al te goed herkennen. Iedere inspanning moet ik met regelmaat bekopen. Vooral voedselintoleranties spelen mij nogal parten.

About Me. Met Claire the Bull Terrier.

Onderstaande als chauffeur, met als passagier Claire the Bull Terrier. 

About me: Bijna alles voor de foto.

About Me. Weidebeekjuffers fotograferen ter plekke.

Soms moet je eens gek doen voor de foto. Weidebeekjuffers fotograferen. Wisten wij veel dat dit vanuit de beek veel beter ging. De anderen waren zo slim en hadden een waadpak mee. Fotografie geeft mij rust en voldoening. Heerlijk de natuur in voor landschap of dieren. Tot zover het about me .

Deze website is gemaakt met:

Mijn website heb ik gemaakt met WordPress.  Daarbij gebruik ik de divi-builder. Uiteraard zelf ontworpen. Ik gebruik de volgende plugins:

  1. WP Rocket ( aanrader, snellere website). Ik gebruik wel de betaalde versie.
  2. Wordfence Security ( een gratis must voor je beveiliging)
  3. Antispam Bee ( tegen spam)
  4. Coockie Notice
  5. Media Library Folders for WordPress
  6. Really Simple SSL
  7. Tablepress ( voor de tabel bij de locatie statussen)
  8. UpdraftPlus – Backup/Restore
  9. Yoast SEO (Premium)

Dit zijn kleine snelle plugins. Hoe minder je er gebruikt, hoe beter. Wordfence (gratis) en WP-Rocket (betaald) kan ik aanraden! Bijna een must voor website eigenaren.

Home

Copyright

Op al het beeldmateriaal van Raym`s Fotosite berust copyright!

Webdesign, tekst en alle fotos Raym`s Fotosite © 2004-heden. All rights reserved. Pictures guarded by Pixsy.com!

Algemeen

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen!