Raym`s Fotosite

Schotland

Schotland Glencoe en Isle of Skye

Rayms Fotosite

Schotland Glencoe en Isle of Skye.

Schotland heeft prachtige watervallen en hoge bergen. Ik ben er inmiddels 2 x geweest. Mijn favoriete gebied is Glencoe. Tevens bezocht ik Isle of Skye en Applecross. In Glencoe liggen alle mooie gebieden dicht bij elkaar. Het landschap is ruig, en de mensen vriendelijk.

Als je je route gemaakt hebt, zorg dat je de exacte (!) locatie`s bij je hebt! De Tom Tom is minder nauwkeurig hier. Door middel van coördinaten kom je precies op je bestemming. Je kunt dit maken in Google Earth of Google Maps. Mail vervolgens dit bestand naar jezelf. Installeer Maps.me op je telefoon. Je kunt nu het bestand openen en het komt in Maps.me. Als dit niet lukt kun je Total Commander erbij installeren. Nu staan je locaties er zeker in! Maps.me is tevens een routeplanner! Vragen: mail mij maar!

Glencoe en Isle of Skye.

Het weer in Schotland is grillig. Echter gebeurd het zelden dat het de hele dag regent. Meestal zijn het buien, gevolgd door opklaringen. En die geven nou net die prachtige luchten. Ook met allergieën wordt rekening gehouden. Bij ieder hotel of restaurant kun je wel glutenvrij brood krijgen. Vaak zijn de soepen ook glutenvrij! Neem wel laarzen mee als je Schotland bezoekt. Die heb je soms echt nodig. Ga van de grote wegen af en je vindt de mooiste plekken. The Isle of Skye is ook mooi, maar erg toeristisch! Hier heb ik foto`s gepost van de edelherten in Glencoe!

Mocht je naar Schotland gaan, ga minimaal een week Glencoe. Hierna kun je overwegen om naar Skye te gaan. Persoonlijk vond ik het in de herfst het mooiste. En koop direct spray tegen de Midgets!

Schotland Glencoe en Isle of Skye.

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
Gave wolken en bliksem.

Gave wolken en bliksem

Wat een dag zeg. Rolwolken, een whales mouth en heel veel bliksem in de avond uiteraard. Een dag om niet snel te vergeten!

Macrofotografie. Macro`s van insecten thumbnail

Macrofotografie

Macrofotografie is leuk, maar best lastig nog. Een serie macrofoto`s met een aantal tips erbij. Dan kan jij het straks ook!

Springspin. Ze heeft haar jongen op haar rug. Een Schorsmarpissa

Springspin

Een springspin met haar jongen op haar rug. Nooit geweten dat ze dit doet. Een schorsmarpissa is dit overigens.

Purperreiger . Een zeldzame verschijning.

Purperreiger

Foto`s van de purperreiger. Wat ben ik al lang op zoek om ze eens mooi te kunnen fotograferen! Eindelijk is het gelukt!

Vliegend hert Zuid Limburg

Vliegend hert

Het vliegende hert is een imposante en zeldzame verschijning. Vooral de mannetjes met hun indrukwekkende kaken.

Urbex maart 2020. Staaldraadfabriek Trafilatura, Ardoisiere de B en Equinox urbex.

Urbex maart 2020

Staaldraadfabriek Trafilatura, Ardoisiere de B, een leisteen mijn en Equinox. Eindelijk deze urbexlocatie ook kunnen doen.

Het eerste onweer van 2020.

Onweer 12 Juni 2020

Onweer met bliksem en een shelfcloud. En uiteindelijk heel veel neerslag. Ik kwam heel nat thuis, maar het was de moeite!

Nieuwe urbexlocaties 2020. verlaten Priorij, een oude Renault in een schuur en Maison Biotex.

Urbexlocaties 2020

Een verlaten klooster: Le Prieure. Tevens een mooie oude Renault 4, 4 CV in een schuur en urbexlocatie Maison Biotex.

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy

Follow me on Social Media.