Selecteer Pagina

Raym`s Fotosite

Hdr maken in Lightroom

Hdr maken Lightroom uitleg

Uitleg een hdr maken in Photoshop.

Zelf gebruik ik alleen nog Lightroom om een hdr te maken. Maar natuurlijk kan dit ook in Photoshop. In de video hieronder, leg ik stap voor stap uit hoe je dit doet. Tevens leg ik aan het einde uit, hoe je de belichting van je foto goed zet d.m.v. het histogram. Wil je geen hdr gebruiken, kun je ook laagmaskers gebruiken. Ook daarvan heb ik een tutorial op mijn site staan. Bekijk de video hieronder.

Uitleg een hdr maken in Photoshop.

Een video waarin ik stap voor stap uitleg hoe je een hdr maakt in PS. Vaak werkt een video net even makkelijker dan allerlei screenshots die je moet bekijken. Aan het einde leg ik uit hoe je het histogram goed zet. Belangrijk, want een hdr zonder contrast en juiste belichting, ziet er niet uit. Een hdr maken in Photoshop geeft een heel natuurlijk resultaat.

Home

Algemeen

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt! All rights reserved. @ Rayms Fotosite. Pictures guarded by Pixsy.com.