Raym`s Fotosite

Google Earth Uitleg

Google Earth Uitleg

Google Earth uitleg.

Google Earth is erg handig, mits je weet hoe het werkt. Als je veel locaties in Google Earth hebt wordt hij soms instabiel. Dus sla regelmatig op! Ik gebruik Google Earth voor al mijn locaties. Naast urbex heb ik ook al mijn natuur plekken erin staan. Ik leg uit hoe mappen maakt toe te voegen en locaties. En hoe je links en foto`s erbij plaatst.

Daarnaast vertel ik uit hoe je .kmz en .kml bestanden importeert. Uiteraard hoe je pinnen verplaatst, of een ander kleur label geeft. Zorg altijd dat je je .kmz-bestand op meerdere plekken opslaat! Net als wat je met je foto`s zou moeten doen! De video is wat langer geworden dan ik hoopte. 

Wat te doen bij een crash.

Soms gebeurt het wel eens dat Google Earth crashed, en je denk dat je alles kwijt bent. Gelukkig zijn er oplossingen voor. Ga naar C:\Users\User\AppData\LocalLow\Google, en zoek het bestand “myplaces-backup” met de jongste datum.  Doe rechtermuisknop / kopiëren en plak hem even op je bureaublad. Kan je het niet vinden, klik dan boven in je balk op “beeld” en klik verborgen bestanden aan met een vinkje. Open deze met een text-editor zoals kladblok. ( rechtermuisknop / openen met / kladblok). Bij een crash waarbij Earth het niet meer doet, staat vaak in regel 2, 3 x hetzelfde zinnetje van Flickr. Haal 2 delen we, en laat er 1 staan en sla het bestand weer op. Ik kan je helaas even geen voorbeeld geven. Bij een crash mag je me een mailtje sturen om hulp te vragen. Vaak moet het bestand wel gerepareerd worden op de pc waar het op gemaakt is. Ik wil je niet bang maken, want als je iedere keer opslaat, is er niets aan de hand. Ik geef je slechts alvast de oplossing. Opslaan, opslaan, opslaan is het devies. Google Earth kun je hier downloaden.

Home

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden. All rights reserved. Pictures guarded and monitored by Pixsy.com!

Algemeen

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen!