Raym`s Fotosite

Google Earth Uitleg

Google Earth Uitleg

Rayms Fotosite

Google Earth Uitleg.

Google Earth is erg handig, als je weet hoe het werkt!  Ik weet nog dat ik het begin ook zo stoeide met het programma. Google Earth is als je veel locaties er in hebt staan wel soms wat instabiel. Dus zorg dat je regelmatig opslaat! Ik gebruik Google Earth voor mijn urbexlocaties, maar ook voor de plekken van mooie landschappen, dieren, watervallen en nog veel meer. Ik leg uit hoe je mappen aanmaakt en locaties toevoegt. Tevens hoe je Google My Maps mappen importeert en .kmz-bestanden toevoegt. Uiteraard hoe je plekken verplaatst, en een ander label geeft. Denk aan opslaan, opslaan, opslaan! Ik merkte dat ik een aantal mappen niet on mijn map had staan, maar eronder! Dus die heb ik los ook nog opgeslagen. Zorg altijd dat je je .kmz-bestand op meerdere plekken opgeslagen hebt. Net als wat je met je foto`s zou moeten doen! Je kan iedere losse map ook nog apart opslaan als je dat wilt. Let er gewoon op, dat je alles ergens dubbel hebt staan. Video is wat langer geworden dan ik hoopte. Maar wil je alles weten of niet?!

Google Earth Uitleg. Wat te doen bij een crash en verlies van je .kmz?

Soms gebeurt het wel eens dat Google Earth crashed, en je denk dat je alles kwijt bent. Gelukkig zijn er oplossingen voor. Ga naar C:\Users\User\AppData\LocalLow\Google, en zoek het bestand “myplaces-backup” met de jongste datum.  Doe rechtermuisknop / kopiëren en plak hem even op je bureaublad. Kan je het niet vinden, klik dan boven in je balk op “beeld” en klik verborgen bestanden aan met een vinkje. Open deze met een text-editor zoals kladblok. ( rechtermuisknop / openen met / kladblok). Bij een crash waarbij Earth het niet meer doet, staat vaak in regel 2 3 x hetzelfde zinnetje van Flickr. Haal 2 delen we, en laat er 1 staan en sla het bestand weer op. Ik kan je helaas even geen voorbeeld geven. Bij een crash mag je me een mailtje sturen om hulp te vragen. Vaak moet het bestand wel gerepareerd worden op de pc waar het op gemaakt is. Ik wil je niet bang maken, want als je iedere keer opslaat, is er niets aan de hand. Ik geef je slechts alvast de oplossing. Opslaan, opslaan, opslaan is het devies. Google Earth kun je hier downloaden.

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
NXT benzinestations

NXT benzinestations

Dat ze niet lelijk hoeven te zijn bewijst NXT-Mobility. 

Vlinders en Rupsen.

Vlinders en Rupsen

Sleedoornpage, eikenpage, glasvleugelpijlstaart en meer.

nieuwe urbexlocaties september 2020.

Nieuwe Urbexlocaties

Marmerfabriek, een oude school en een oude leisteenmijn. 

Shelfcloud Hoek van Holland.

Shelfcloud

Een indrukwekkende Shelfcloud in Hoek van Holland. 

Vlinders Fuhrtsbach und Perlenbachtal.

Vlinders Duitsland

Vlinders Fuhrtsbachtal und Perlenbachtal Duitsland. 

Scheepswrakken Nederland Oosterschelde

Scheepswrakken

Diverse scheepswrakken voor de kust van Yerseke Zeeland. 

Macrofotografie. Macro`s van insecten thumbnail

Macrofotografie

Macrofotografie is zo ontzettend leuk om te doen. 

Mooie wolkenluchten tijdens zonsondergang

Mooie Wolkenluchten

Mooie wolkenluchten tijdens zonsondergang in de polder. 

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy

Follow me on Social Media.