Selecteer Pagina

Raym`s Fotosite

Radio Marie José

Radio Marie Jose

Radio Marie Jose.

Radio Marie-José is een radio uitzendstation in België. Het was van een groot radio- en televisie-omroepnetwerk. De exploitant stopte met uitzenden van middelgrote golflengten. Ze maakten liever de overstap naar satelliet gebaseerde radio. Het werd te duur dit uitzendstation te behouden. De controlekamer was het leukste. Een locatie waar ik bijna gesnapt werd. Ik was er net uit toen er iemand het terrein op kwam rijden. Ik geef Radio Marie-José 2,5 ster.

Radio Marie-José. Een verlaten radio-uitzendstation. Een leuk werkplaatsje in dit verlaten radiostation. Men gaat nu uitzenden via satellieten, veel goedkoper en moderner.
Verlaten radio-uitzendstation.

Een leuke werkplaats in dit verlaten radiostation. 

zendapparatuur. Overal in het pand stond allemaal zendapparatuur. Deze urbexlocatie zal een nieuwe bestemming gaan krijgen.
Zendapparatuur.

Overal in het pand stond zendapparatuur. 

een verlaten radiostation in België. Radio Marie-José, is volgens mij een verwijzing naar een film, namelijk Radio Umanak.
Verlaten radiostation in België.

Radio Marie-José, is een verwijzing de film Radio Umanak.

zendapparatuur. Overal in het pand stond allemaal uitzend-apparatuur.
Urbexlocatie in België.

In het pand stond allemaal uitzend-apparatuur.

Radio Marie-José, urbex in België. Radio Marie-José is een verlaten radio-zendstation in België. Men zond hier uit op de middengolf.
Verlaten radiostation.

Radio Marie-José is een verlaten radiostation in België. 

controlekamer van deze urbex locatie. De leuke controlekamer in de vorm van een hoefijzer.
Controlekamer.

De leuke controlekamer in de vorm van een hoefijzer.

Radio Marie Jose. Een verlaten radiostudio in België.. Radio Marie Jose. Een verlaten radiostudio in België. Detail van de controlekamer.
Radio Marie Jose.

Een verlaten radiostudio in België voor de middengolf.

Home

Algemeen

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt! All rights reserved. @ Rayms Fotosite. Pictures guarded by Pixsy.com.