Raym`s Fotosite.

Hotel Cinema…

Hotel Cinema.

Hotel Cinema is zoals de naam al zegt een verlaten hotel met een bioscoop erbij in Duitsland. Deze urbex locatie is een echte hangplek voor jongeren. Dus er is al veel gesloopt, het is een rommeltje, en ik zag zelfs vuurwerk op de grond liggen. Ook doen ze aan paintballen hierbinnen helaas. Toch heeft deze urbexlocatie nog wel wat leuke plekken. De bar is een leuk en bekend plekje, en ook van de oude vervallen bioscoop is nog wel een aardige foto te maken. Ik heb gezien dat ik hier helaas 2 filmprojectoren gemist heb. Ga jij nog, neem dan de buitentrap naar boven! Ik geef urbexlocatie Hotel Cinema 2 sterren.

Hotel Cinema urbexlocatie. Ondanks dat er veel getrashed is, is deze bar toch nog leuk om op de foto te zetten.
de bekende bar in deze urbexlocatie .

Ondanks dat er veel getrashed is, is deze bar toch nog leuk om op de foto te zetten.

Hotel Cinema. Urbexlocatie in Duitsland. Ooit waarschijnlijk een mooie bioscoop, nu veelal gebruikt om te paintballen.
Hotel Cinema. Urbexlocatie in Duitsland.

Ooit waarschijnlijk een mooie bioscoop, nu veelal gebruikt om te paintballen.

Hotel Cinema urbexlocatie. Toch heeft het nog wel wat deze verlaten bioscoop. Ondanks dat er al veel gesloopt is.
Verlaten Bioscoop.

Toch heeft het nog wel wat deze verlaten bioscoop. Ondanks dat er al veel gesloopt is.

Hotel Cinema urbexlocatie. In de kelder stond nog een bar. Ook was er nog een ruimte met een grote tafel met allemaal servies erop, maar die was al teveel getrashed helaas.
Nog een bar.

In de kelder stond nog een bar. Er was ook een grote tafel met allemaal servies erop, maar die was al helemaal getrashed helaas.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy !

Follow me on Social media.