Raym`s Fotosite.

Lost Morgue…

Lost Morgue.

Lost Morgue is een verlaten mortuarium in Nederland. Het was even zoeken naar dit mortuarium op deze locatie. Een behoorlijk groot ziekenhuis, waar ook nog eens een auto voor stond. Ook hoorden we voetstappen, dus daar werden we ook een beetje nerveus van. Ik denk achteraf dat dat niet echt nodig was, maar op dat moment doe je dan maar even heel voorzichtig. Dit ziekenhuis was verder zo goed als leeg. op wat ziekenhuislampen na. Maar omdat de voetstappen heel dichtbij waren, hebben we die toch maar wijselijk overgeslagen. Klein maar fijn, dit verlaten mortuarium. Ik geef Lost Morgue 2 sterren.

Heel veel meer dan dit verlaten mortuarium was er niet. Maar ik had nog geen verlaten morgue, dus leuk.
Lost Morgue: verlaten mortuarium..

Heel veel meer dan dit verlaten mortuarium was er niet. Maar ik had nog geen verlaten morgue, dus leuk.

Lost Morgue. Die doet het niet meer. Hopelijk niet door een te zwaar lichaam..
ziekenhuis met verlaten morgue.

Die doet het niet meer. Hopelijk niet door een te zwaar lichaam..

Lost Morgue. Verlaten mortuarium in Nederland. Uiteindelijk belanden we hier helaas allemaal. Kijk eens naar de afvoer vlak voor de lijkentafel
Lost Morgue. Verlaten mortuarium in Nederland.

Uiteindelijk belanden we hier helaas allemaal. Kijk eens naar de afvoer vlak voor de lijkentafel, ieks.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy !

Follow me on Social media.