Selecteer Pagina

Raym`s Fotosite

Old Turbine

Old Turbine

Old Turbine.

Old Turbine is een oude turbine. Onderdeel van een oude kolenmijn. Enkel dit stukje industrie is bewaard. Als het goed is blijft het behouden. Wat een duivenpoep lag hier. Wel een prachtige locatie. Wat zal het hier een herrie geweest zijn. Ik geef Old Turbine 3 sterren.

Old Turbine, urbex locatie in Duitsland. Heerlijk die oude verlaten industrie! Als het goed is wordt deze turbine wel behouden.
Urbex Duitsland.

Als het goed is blijft deze mooie turbine behouden.

urbex locatie Old Turbine, steenkolenmijn. Onderdeel van een verlaten steenkolenmijn. De rest van deze mijn is al verdwenen maar deze prachtige turbine is er nog wel.
Verlaten steenkolenmijn.

Het was onderdeel van een oude steenkolenmijn. 

Verlaten industrie locatie. Wat een duivenpoep overal, en wat zal het hier een herrie geweest zijn! Wat een heerlijke oude industrie locatie.
Old Turbine Duitsland.

Wat een prachtige oude machines.

De restanten van een verlaten zeche in Duitsland. Een prachtige turbine die gelukkig bewaard is gebleven van deze kolenmijn.
Verlaten industrie Duitsland.

De restanten van een oude Zeche in Duitsland. 

verlaten Industrie met de Fisheye.
Verlaten Zeche Duitsland.

Met de Fisheye krijg je er veel meer op. 

Urbex locatie in Duitsland. De turbine van een verlaten steenkolenmijn.
Old Turbine Duitsland.

 De turbine van een verlaten steenkolenmijn.

Home

Algemeen

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt! All rights reserved. @ Rayms Fotosite. Pictures guarded by Pixsy.com.