Raym`s Fotosite.

Old Turbine…

Old Turbine.

Old Turbine is een verlaten turbine die onderdeel was van een Duitse steenkolenmijn. De rest van de kolenmijn is al een poos geleden gesloopt, maar dit stukje industrie is nog bewaard gebleven. We noemen een steenkolenmijn in Duitsland ook wel een Zeche. Als het goed is, blijft dit stukje industrie behouden. Wat een duivenpoep op de grond hier zeg. Wel een heerlijke urbexlocatie, met een prachtig stukje geschiedenis. Wat zal het hier een enorme herrie geweest zijn, toen deze turbine nog op volle toeren draaide. Ik geef Old Turbine 3 sterren.

Old Turbine, urbex locatie in Duitsland. Heerlijk die oude verlaten industrie! Als het goed is wordt deze turbine wel behouden.
Old Turbine, urbex locatie in Duitsland.

Heerlijk die oude verlaten industrie! Als het goed is wordt deze turbine wel behouden.

urbex locatie Old Turbine, steenkolenmijn. Onderdeel van een verlaten steenkolenmijn. De rest van deze mijn is al verdwenen maar deze prachtige turbine is er nog wel.
Steenkolenmijn.

Onderdeel van een verlaten steenkolenmijn. De rest van deze mijn is al verdwenen maar deze prachtige turbine is er nog wel.

Verlaten industrie locatie. Wat een duivenpoep overal, en wat zal het hier een herrie geweest zijn! Wat een heerlijke oude industrie locatie.
Verlaten industrie locatie.

Wat een duivenpoep overal, en wat zal het hier een herrie geweest zijn! Wat een heerlijke oude industrie locatie.

De restanten van een verlaten zeche in Duitsland. Een prachtige turbine die gelukkig bewaard is gebleven van deze kolenmijn.
Verlaten industrie in Duitsland..

De restanten van een verlaten zeche in Duitsland. Een prachtige turbine die gelukkig bewaard is gebleven van deze kolenmijn.

verlaten Industrie met de Fisheye.
verlaten Industrie met de Fisheye.

Met de 12mm Fisheye op full frame, krijg je er ineens heel veel meer op. Je moet er van houden denk ik.

Urbex locatie in Duitsland. De turbine van een verlaten steenkolenmijn.
verlaten industrie locatie in Duitsland.

Urbex locatie in Duitsland. De turbine van een verlaten steenkolenmijn.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy !

Follow me on Social media.