Raym`s Fotosite

Urban Exploration

Urban Exploration

Rayms Fotosite

Urban Exploration.

Urban Exploration is het bezoeken van verlaten gebouwen, veelal door de mens gemaakt. Ik ben bezig mijn achterstand weg te werken met mijn locaties. Op mijn oude website was ik redelijk up-to-date, hier loop ik nog wat achter. Hier zie je de wat oudere urbexlocaties, die je wellicht niet eens kent. Wat niet wil zeggen dat deze er allemaal niet meer zijn overigens. Sommigen van die oude pareltjes zijn er nog steeds. Vooral in België wil men iets nogal eens vele jaren laten staan. Zelfs locaties waarvan ik dacht dat ze al gerenoveerd zouden zijn, daar blijkt niets mee gedaan te zijn 5 jaar later.

Klik op de foto om de serie te bekijken!

Urban Exploration. Brickworks. Verlaten steenfabriek België
Urban Exploration Brickworks.

Brickworks is een oude verlaten steenfabriek in België. Als iets een makkelijke urbexlocaties is, is deze locatie het wel. Binnen staan nog wat leuke machines.

Urban Exploration. Charbonnage du Gouffre. Verlaten kolenmijn in België
Charbonnage du Gouffre.

Charbonnage du Gouffre is een verlaten kolenmijn. Ook zo`n oude locatie die nog steeds te doen is. Er heeft zelfs een tijdje een dierentuin in gezeten!

Urban Exploration. . Chateau Zakspeed
Chateau Zakspeed.

Chateau zakspeed is een mooi verlaten kasteel in België. Helaas is er drie maal brand geweest. Ik was er voor de branden,en het was echt een mooi kasteel.

Urban Exploration. Creepy farm. Verlaten boerderij Nederland
Urban Exploration Creepy Farm.

Creepy Farm is een urbexlocatie in Nederland. Het is een verlaten boerderij, en heel dicht bij mijn huis bizar genoeg. De bar in deze urbexlocatie is de blikvanger.

Urban Exploration. Farm 1881. Een prachtige verlaten boerderij in België
Urban Exploration Farm 1881.

Farm 1881 is denk ik het mooiste verlaten huis wat in België bezocht heb. Wat een prachtige meubels staan er in dit huis. Wat een parel van een urbexlocatie!

Urban Exploration Ford Fairlane. Een urbexlocatie in België met een prachtige auto
Urban Exploration Ford Fairlane.

Ford Fairlane is een prachtige auto in een schuur in België. wat een schitterende oldtimer is dit. Met urbexen kom je zoveel auto`s tegen die je niet eens kent.

Urban Exploration. Garage de Preperation. urbex auto`s
Garage de Preperation.

Garage de Preperation is een urbexlocatie in België. In een aantal oude gebouwen staan allemaal oude auto`s. Er staan mooie oldtimers tussen.

Urban Exploration. Holy Nurse. Een verlaten hospitaal in België
Urban Exploration Holy Nurse.

Holy Nurse is een verlaten hospitaal in België. het heeft ene prachtige kapel in het gebouw. het is dus niet wat je zou denken een oud klooster.

Urban Exploration Hotel Seestern urbex Duitsland
Hotel Seestern.

Hotel Seestern is een oud verlaten hotel in Duitsland. Wat was dit een enorm muffe en vochtige urbexlocatie zeg. In de kelder was nog een kegelbaan.

Urban Exploration. La ferme de Hiboux urbex België
Ferme Hiboux.

Ferme Hiboux is een verlaten huis met allemaal opgezette dieren erin. Er stonden er tientallen! op sommige plekken was het heel erg donker hier.

Urban Exploration. Lost Volvo urbex België
Lost Volvo.

Lost Volvo is een urbexlocatie in België. Voor het pand staat een mooie Volvo Amazone. In de schuur achter het huis staan nog een aantal mooie oude auto`s.

Urban Exploration. Montzen Gare. Een oud treinstation in België
Montzen Gare.

Montzen Gare is een verlaten treinstation in België. het staat er al vele jaren verlaten bij. In het begin stond er hier zelfs nog een trein op het spoor.

Urban Exploration. Petite Echelle. Muurschilderingen Pete One
Petite Echelle Pete One.

Petite Echelle is een verlaten usine in België. Onze grote kunstenaar Pete One is hier langs geweest. In het pand vind je dus een paar prachtige muurschilderingen.

Urban Exploration. Piscine du Mosq urbex
Piscine du Mosq.

Piscine du Mosq is een verlaten zwembad. De trappen in deze urbexlocatie zijn prachtig. Er heeft ook nog eens een moskee ingezeten, vandaar de naam.

Urban Exploration. Viva Lancia urbex auto`s
Viva Lancia.

Viva Lancia een huis met een tuin die vol staat met allemaal oude Lancia`s. Er staan er wel 15 in de tuin. Blijkbaar een autoliefhebber, maar ze staan wel weg te roesten.

Urban Exploration. Ecole Libre. Verlaten school België
Ecole Libre.

Ecole Libre is een verlaten school in België. Het pand is werkelijk prachtig, en je vraagt je af waarom het nog steeds verlaten is. Blikvanger is o.a de mooie trap.

Urban Exploration. Gummiwerk Paguag. Verlaten rubberfabriek Duitsland
Gummiwerk Paguag Duitsland.

Gummiwerk Paguag, is een grote verlaten rubberfabriek in Duitsland. Wat een enorme locatie, en wat een heerlijk verval in deze verlaten fabriek.

Urban Exploration. Jeu set and Match. Verlaten tennishal in Duitsland
Jeu Set and Match Duitsland.

Jeu Set and Match is een verlaten tennishal in Duitsland. Wat een verval en een vocht. En dan te weten dat de identieke hal die eraan vast zit, in prima staat is

Urban Exploration. Prison H11, een oude legerkazerne.
Prison H11.

Prison H11 is een verlaten kazerne in België. Het is dus geen gevangenis zoals veel mensen denken. Deze legerkazerne staat er al sinds 1994 verlaten bij.

Burned Ferrari of Old Rusty. verlaten auto`s in België.
Burned Ferrari / Old Rusty.

Burned Ferrari of Old Rusty is een pand van een autohandelaar welke in vlammen is opgegaan. Zo zonde van de prachtige Ferrari en de mooie MG.

La Clinique du Dr Botox. Urbex Duitsland.
La Clinique du Dr Botox.

La Clinique du Dr Botox is een verlaten schoonheidkliniek in Duitsland. De geruchten gaan dat ze meer deden dan enkel een lipfiller. Er zat ook een verlaten bordeel naast.

Pastorie Oppitter. Pastorie Pils urbex België
Pastorie Oppitter / Pastorie Pils.

Pastorie Oppitter of pastorie Pils is een verlaten pastorie in België. In het pand zit een hele leuke trap. Een urbexlocatie die ik niet veel meer zie.

Maison aux Toiles. Urbex België
Maison aux Toiles.

Maison aux Toiles is een huis van een overleden kunstenaar. Het hele huis staat vol schilderijen. Toiles betekent vertaald ook “canvas”.

Manoir von Duchess. Urbex België.
Manoir von Duchess.

Manoir von Duchess is een groot landhuis in België. Over de historie van het huis is weinig bekend. De naam doet vermoeden dat…

Urban Exploration. Villa SS België urbex.
Villa SS.

Villa SS is een verlaten villa in België. Het pand is helemaal leeg, maar heeft nog een leuke trap en is lekker vervallen.

Theatre Bizarre. Een verlaten theater in België
Theatre Bizarre.

Theatre Bizarre of Theater Bizarre is een prachtig verlaten theater in België. Deze locatie deed ik legaal,  zonde dat het er zo slecht aan toe is.

The Lost Secrets urbex België
The lost Secrets.

The lost Secrets zijn auto`s die achtergebleven zijn in een schuur. In de schuur staan een aantal oude Mercedessen en een oude Peugeot.

Urban Exploration. Rusty 944 Porsches. Urbex België.
Rusty 944 Porsches.

Rusty 944 Porsches. Op een locatie in België staan deze mooi Porsches 944. Zoals op veel plekken in België, staan ze hier weg te roesten.

Urban exploration. Wheel of Fortune urbex
Wheel of Fortune.

Wheel of Fortune is een oude machinekamer die behoorde bij een oude dakpannenfabriek. Wat een donkere urbexlocatie was dit.

Urban Exploration. They see me Rotting. Verlaten Volvo`s.
They see me Rotting.

Diverse oude Volvo`s in een veld in België. Ze staan hier langzaam te verroesten, zoals veel van die oude auto`s. Er staat ook nog een truck.

Urban exploration. Eglise TF. Verlaten kerk in Nederland
Eglise TF.

Eglise TF heet ook wel Rainbow Church. Het is een verlaten kerk in Nederland. Altijd leuk een urbexlocatie in Nederland. Zoveel zijn er niet.

urban exploration. Terca Rustica. Verlaten steenfabriek België
Terca Rustica.

Terca Rustica is een verlaten steenfabriek in België. Vooral al die oude steenovens waren erg leuk om te zien. Leuke oude industrie.

Villa Guano urbex Duitsland
Villa Guano Duitsland.

Villa Guano is een oude villa in Duitsland. Er zit een prachtig trappenhuis in het pand. Het lijkt wat op Chateau Lumiere eigenlijk.

Verlaten verzorgingstehuis Nederland Huize 3D
Huize 3D. Urbex Nederland.

Huize 3D is een verlaten verzorgingshuis in Nederland. Niet heel ver van mij vandaan, en het heeft een mooi trappenhuis.

Naval boats urbex
Naval Boats.

Naval Boats of Lost Army Boats zijn 2 verlaten marine schepen van de Deense Marine. Ze liggen ergens in een Belgische haven.

Requiem Pour Piano urbex België
Requiem pour Piano.

Requiem pour Piano is een verlaten huis in België, vol met piano`s. Hij wordt ook wel Beethoven huis genoemd. Wat een locatie!

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
NXT benzinestations

NXT benzinestations

Dat ze niet lelijk hoeven te zijn bewijst NXT-Mobility. 

Vlinders en Rupsen.

Vlinders en Rupsen

Sleedoornpage, eikenpage, glasvleugelpijlstaart en meer.

nieuwe urbexlocaties september 2020.

Nieuwe Urbexlocaties

Marmerfabriek, een oude school en een oude leisteenmijn. 

Shelfcloud Hoek van Holland.

Shelfcloud

Een indrukwekkende Shelfcloud in Hoek van Holland. 

Vlinders Fuhrtsbach und Perlenbachtal.

Vlinders Duitsland

Vlinders Fuhrtsbachtal und Perlenbachtal Duitsland. 

Scheepswrakken Nederland Oosterschelde

Scheepswrakken

Diverse scheepswrakken voor de kust van Yerseke Zeeland. 

Macrofotografie. Macro`s van insecten thumbnail

Macrofotografie

Macrofotografie is zo ontzettend leuk om te doen. 

Mooie wolkenluchten tijdens zonsondergang

Mooie Wolkenluchten

Mooie wolkenluchten tijdens zonsondergang in de polder. 

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy

Follow me on Social Media.