Selecteer Pagina

Raym`s Fotosite

Bangour Village Hospital

Bangour Village Hospital

Bangour Village Hospital.

Bangour Village Hospital. Een enorm psychiatrisch ziekenhuiscomplex in Schotland. Ik was op vakantie en ik had een paar adressen meegenomen. Per toeval waren we in de buurt van dit verlaten ziekenhuis.

Toen ik klaar was, kwam er security langs. En daarna nog 2 keer. Toch niet zo makkelijk als ik dacht. De kerk had ik ook graag gedaan, maar die was dicht. Andere gebouwen had ik ook kunnen doen. Maar als je met je vrouw op vakantie bent, ga je niet 5 uur urbexen. Dit oude ziekenhuis krijgt 3 sterren.

urbexlocatie Bangour Village Hospital in Schotland. Een ogenschijnlijk bijna nieuw bad, maar kijk al die bladders eens in het gebouw!
Urbex in Schotland.

Een ogenschijnlijk nieuw bad, maar kijk al die bladders eens!

 Bangour Village Hospital, urbexlocatie. Dit enorme complex is in 2004 definitief gesloten. Het staat nu te wachten op een koper.
 Bangour Village Hospital, urbex.

Dit enorme complex is in 2004 gesloten. Het staat te koop.

Bangour Village Hospital. Een verlaten ziekenhuis in Schotland. Dit gebouw van het ziekenhuis was echt enorm vervallen. Als er ooit een koper komt, zal dit stuk zeker gesloopt worden.
Verlaten ziekenhuis.

Dit pand was enorm vervallen. Een eventuele koper zal dit stuk slopen.

Bangour Village Hospital. verlaten ziekenhuis in Schotland. Een detail van een ziekenhuis kamer. De rest was behoorlijk getrashed binnen.
Verlaten hospitaal Schotland.

Een detail van een ziekenhuis kamer. De rest was getrashed.

Bangour Village Hospital, de kerk. De kerk die er later bij gebouwd is. Ik had er foto`s van gezien, maar helaas was de kerk goed afgesloten.
Bangour Village Hospital.

De kerk, die later bij gebouwd is. Helaas was de kerk afgesloten.

Bangour Village Hospital. Op het grote terrein lopen gewoon wandelaars. Maar ook de security rijdt heel veel rondjes om alles in de gaten te houden.
Oud verlaten ziekenhuis.

Op het grote terrein lopen gewoon wandelaars. Maar ook de security.

Bangour Village Hospital. Prachtige oude gebouwen.. Er staan prachtige oude gebouwen op het terrein, Veel is dichtgemaakt, maar met wat moeite...
Prachtige oude gebouwen.

Er staan prachtige gebouwen. Het gebouw waar de zusters verbleven.

Bangour Village Hospital, Schotland. Ik denk dat er wel 20 gebouwen staan op het immense terrein. Sommigen dicht, anderen best te doen.
Bijna een dorp.

Ik denk dat er wel 20 gebouwen staan op het immense terrein. 

Bangour Village Hospital, Schotland. Ik weet niet hoe ze met urbexers in Schotland om gaan. Maar je wil op je vakantie toch niet naar het politiebureau mee moeten.
Het Ketelhuis.

Ik weet niet hoe ze met urbexers in Schotland omgaan.

Home

Algemeen

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt! All rights reserved. @ Rayms Fotosite. Pictures guarded by Pixsy.com.