Raym`s Fotosite.

Vlinders…

Vlinders.

Dit is mijn pagina met vlinders en rupsen foto`s. Vlinders zijn prachtig en het is een echte sport om de diverse rupsen te vinden. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende soorten te fotograferen. Soms wijk ik daarbij uit naar het buitenland, zoals Viroinval in België. In Viroinval vindt je zoveel prachtige vlinders die je hier niet meer vindt. Ook Duitsland heeft een paar mooie gebieden waar het goed vlinderen is. Een paar simpele tips: Ken je onderwerp, des te beter is je slaagkans. Dus verdiep je in de habitat en het voedsel van de vlinder en de rups. Bloemrijke gebieden liggen liefst op een helling, aan de zuidzijde. Sommige vlinders worden ook aangetrokken door bijvoorbeeld rottend fruit.

En natuurlijk rupsen..

De beste tijd om ze te fotograferen is s`ochtends heel vroeg, ze hebben immers zon / warmte nodig om te kunnen vliegen. Vroeg in de ochtend vindt je ze rustend, en zijn ze dus prima te fotograferen. Tijdens bewolking, nemen ze vaak ook even rust, dus dan kun je ze eveneens goed fotograferen. Vlinders schrikken op bij beweging, dus benader ze rustig. Zorg ook dat je niet in hun zon gaat staan, dan vliegen ze op. Het belangrijkste is om vlinders laag te benaderen, hun ogen detecteren aan de bovenkant vijanden. Gebruik als het kan statief en eveneens een afstandsbediening. Uiteraard vindt je op deze pagina ook diverse foto`s van rupsen! Tenslotte, kijk ook eens even op de website van Waarneming.nl.

 

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.