Raym`s Fotosite.

Vlinders…

Vlinders.

Mijn pagina met vlinders en rupsen foto`s. Prachtig die vlinders en een echte sport om de diverse rupsen te vinden. Ik wil proberen zo veel mogelijk soorten te fotograferen en soms wijk ik daarbij uit naar het buitenland, zoals Viroinval in België. In Viroinval vindt je zoveel prachtige vlinders. Ook Duitsland heeft mooie gebieden waar het goed vlinderen is. Een paar tips simpele tips zijn: Ken je onderwerp, des te beter is je slaagkans. Dus verdiep je in de habitat en het voedsel van de vlinder en de rups. Bloemrijke gebieden liggen liefst op een helling, aan de zuidzijde. Sommige vlinders worden ook aangetrokken door bijvoorbeeld rottend Fruit.

De beste tijd is s`ochtends heel vroeg, vlinders hebben immers zon /warmte nodig om te kunnen vliegen. Vroeg in de ochtend vindt je ze nog rustend, en zijn dus prima te fotograferen. Tijdens bewolking, nemen de vlinders vaak ook even rust, dus dan kun je ze eveneens goed fotograferen. Vlinders schrikken op bij beweging, dus benader ze rustig, en zorg ook dat je niet in hun zon gaat staan, dan vliegen ze ook op. Het belangrijkste is om vlinders laag te benaderen, hun ogen detecteren aan de bovenkant vijanden. Gebruik als het kan statief en eveneens een afstandsbediening. Tenslotte, kijk ook eens bij de vlinders op Waarneming.nl

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Vuurwerk fotograferen uitleg.

VUURWERK FOTOFRAFEREN UITLEG.

Instellingen en hoe je mooie vuurwerkfoto`s maakt.

Paddenstoelen, Inktviszwammen, Porseleinzwammen, herfst, bos

FOTO`S UPLOADEN NAAR FACEBOOK IN DE BESTE KWALITEIT.

Maten en tips voor Photoshop en Lightroom om betere foto`s op Facebook te krijgen.

Koereigers. Ze zaten zelfs op de koe, en ik zag er wel 7!

VERLATEN KERK

Een kerk die er al vele jaren verlaten bij staat..

 

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy !

Follow me on Social media.