Raym`s Fotosite.

Reptielen en Amfibieën…

Reptielen.

Reptielen en amfibieën, ik vind ze zo ontzettend gaaf om te fotograferen. Mijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar slangen. De 3 slangen die we in Nederland hebben zijn de adder, de ringslang en de gladde slang. Omdat ik al een hele poos natuurfotografie doe weet ik ze alle drie wel te vinden in Nederland. De gladde slang is eigenlijk nog de moeilijkste soort on in Nederland te vinden. Dit is ook een beschermde soort die maar op een aantal plaatsen in het land voorkomt.De adder is minder moeilijk te vinden, maar uiteraard moet je ook bij deze soort altijd blijven opletten. Als je echter geen rare dingen doet, zal deze slang je ook niet zo snel bijten.

De boomkikker en de zandhagedis fotografeer ik ook met enige regelmaat. Gelukkig gaat het met de boomkikker steeds beter, al blijft het toch een hele kwetsbare soort. Het oppakken van deze soort is overigens uit den boze. Je kunt door bacteriën op je hand een hele kolonie uitroeien. Het verschil tussen reptielen en amfibieën is overigens dat amfibieën zowel op het land als op het water kunnen leven. Dit komt omdat ze net als vissen kieuwen hebben. Op de onderste 3 foto`s na is alles in het wild gefotografeerd. Ik fotografeer eigenlijk zelden dieren die niet gewoon in de vrije natuur leven. 

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.