Select Page

Raym`s Fotosite.

Vogels…

Vogels.

Vogels, ik vind ze leuk om te fotograferen. Mijn voorkeur gaat uit naar roofvogels zoals uilen, torenvalken en buizerds, Maar ijsvogels fotografeer ik ook heel graag. In het begin had ik een 70-200mm lens met een 2x extender, maar ik vond dat toch kwalitatief niet goed genoeg. Sinds 2017 heb ik de 150-600 mm G2 van Tamron, en ik ben er best tevreden over. Je hebt hiermee een lekker groot bereik, en hij kan ook op mijn full frame camera. De beelden zijn iets aan de softe kant, maar in de nabewerking is dit geen enkel probleem. Op de wat nieuwere camera`s is de lens ook snel genoeg met focussen. Op mijn Canon 5D Mark II was hij echter wel wat traag. Op mijn Canon 5D Mark III heb ik dat probleem helemaal niet meer. Met de full frame en de Tamron is het ook goed uit de hand te doen. Maar waar mogelijk doe ik het liever vanaf statief uiteraard. Of vanuit de auto vanaf een rijstzak natuurlijk.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Manoir Advocat, Exidus2, Xyloborus, Usine Hoover.

Weer wat nieuwe urbexlocaties!

Manoir Advocat, Exidus2, Xyloborus, Usine Hoover.

Nieuwe urbexlocaties 2019, Ferme Soenen, Ferme Serenade, prison H7, Graffiti Factory, Hoeve ADM, eigen ontdekkingen, industrie, gevangenis, urbex, industrie, fabriek, urbex Belgie, verlaten, abandoned, urban exploration

NIEUWE URBEXLOCATIES.

Ferme Serenade, Prison H7, Ferme Soenen, The Pumstation. Kijk hier een aantal previews.

Villa Sebastiaan, Baksteenfabriek, Jean store laatste blogpost urbex.

WEER OP PAD GEWEEST, URBEX!

Villa Sebastiaan, Jeans Store en een oude baksteenfabriek.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.