Raym`s Fotosite.

Vogels…

Vogels.

Vogels, ik vind ze leuk om te fotograferen. Mijn voorkeur gaat uit naar roofvogels zoals uilen, torenvalken en buizerds. Maar er zijn veel meer vogels die ik graag fotografeer,  ijsvogels bijvoorbeeld. In het begin had ik een Canon 70-200mm lens met een 2x extender, maar ik vond dat kwalitatief toch niet goed genoeg. Sinds 2017 heb ik de 150-600 mm G2 van Tamron, en ik ben er best tevreden over. Je hebt hiermee een lekker groot bereik, en hij kan tevens op mijn full frame camera. De beelden zijn iets aan de softe kant, maar in de nabewerking is dit geen enkel probleem. Op de nieuwere camera`s is de lens ook heel snel met focussen. Op mijn Canon 5D Mark II was hij echter wel wat traag. Op mijn Canon 5D Mark III heb ik dat probleem helemaal niet meer. Met de full frame en de Tamron is het ook goed uit de hand te doen. Wel met een iets hogere iso-waarde dan natuurlijk. Maar waar mogelijk doe ik het liever vanaf statief, of vanaf een rijstzak bijvoorbeeld.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.