Raym`s Fotosite.

Insecten overig…

Insecten overig.

Insecten overig heb ik deze pagina maar genoemd. Hier vindt je foto`s van sprinkhanen, wantsen, dazen, kevers, en wespen bijvoorbeeld. Macrofotografie is 1 van mijn favorieten. Ik heb het altijd enorm fascinerend gevonden. Je ziet details die je met het blote oog niet ziet en je leert ook veel over de insectenwereld. En ook al fotografeer je 10 jaar of langer, je komt nog steeds insecten tegen die je nog niet kende.

Macro Fotoapparatuur.

Ik neem mijn macrofoto`s met de Canon 100mm F2.8 macrolens. Dit is dus nog de oude versie zonder stabilisatie. Inmiddels heb ik de Laowa 100mm F2.8 2:1 macrolens erbij, maar die heb ik nog niet echt goed kunnen testen. Het grote voordeel van een macrolens van 100 mm of meer, is dat je wat meer afstand kunt houden. Als het maar even mogelijk is, gebruik ik uiteraard mijn statief. Ook heb ik een macroflitser erbij aangeschaft, de Meike MT 24. Deze is draadloos, en bevalt tot nu toe uitstekend.

Ook is er nog de Canon MP-E65, een macrolens met een mogelijkheid om 5x te vergroten. Dit is echter een hele lastige lens (compleet manueel), en eigenlijk niet te gebruiken zonder een macroflitser. Zeker geen lens voor beginners of mensen met weinig geduld. Het laatste is de reden dat ik nu eerst voor de Laowa 100 mm F2.8 gekozen heb, met 2 x vergroting.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.