Raym`s Fotosite.

Dieren…

Dieren en Macrofotografie.

Ik vind het leuk om met de telelens op pad te gaan, en te kijken of ik herten, vossen, wilde zwijnen of andere dieren voor de lens kan krijgen. Vaak is het ook niet zo inspannend, omdat je het vanuit de auto kunt doen vanaf een rijstzak. Of je wacht ergens in een mooi gebied met je camera op statief. De Veluwe, de Oostvaardersplassen en de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn uitgelezen plekken om een mooie dieren op de foto te kunnen zetten.

Dieren fotograferen, heerlijk de natuur in.

Ik fotografeer alle dieren in het wild, niet in de dierentuin. Dat kan natuurlijk ook prachtige beelden opleveren, maar ik hou er niet van. Voor mij moeten dieren in de vrije natuur leven. Al is dat in de AWD en zeker in de Oostvaardersplassen ook niet helemaal zo. 

Vroeger had ik de Canon 70-200mm F2.8 lens met een extender ertussen. Echter vond ik de kwaliteit wat matig. Nu heb ik een Tamron 150-600 mm G2 telelens. De Tamron is een betaalbare lens met een groot bereik. Ik ben er eigenlijk best tevreden over, al is hij niet zo lichtsterk. Het belangrijkste is dat er kwalitatief goede beelden uit komen. Daarnaast kan deze telelens ook op mijn full frame camera. Dat is toch ook wel heel erg lekker eigenlijk. Alle waar voor zijn geld natuurlijk, want nog duurder en je hebt een nog veel betere lens. 

Dierenfoto`s.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.