Raym`s Fotosite.

Dieren…

Dieren.

Ik vind het leuk om met de telelens op pad te gaan, en te kijken of ik herten, vossen, wilde zwijnen of bevers voor de lens kan krijgen. Vaak is het ook niet zo inspannend, omdat je het vanuit de auto kunt doen vanaf een rijstzak of ergens in een mooi gebied wacht met je camera op statief. De Veluwe, de Oostvaardersplassen en de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn uitgelezen plekken om een aantal mooie dieren op de foto te kunnen zetten.

 

 

Dieren fotograferen, erg leuk!

Vooral met de bevers was ik heel erg blij. Wanneer krijg je die nu zo dichtbij voor de lens? Ik fotografeer alle dieren in het wild, ik fotografeer ze niet in de dierentuin. Dat kan natuurlijk ook prachtige beelden opleveren, maar ik hou er niet van. Voor mij moeten dieren in de vrije natuur leven. Al is dat in de AWD en zeker in de Oostvaardersplassen ook niet helemaal zo. Vroeger gebruikte ik een Canon 70-200mm F2.8 lens met een converter ertussen, maar ik vond de kwaliteit toch te matig. Nu heb ik een Tamron 150-600mm G2 telelens. Een betaalbare lens met een heerlijk bereik. Ik ben er eigenlijk best tevreden over, ook al is hij niet erg lichtsterk. Maar deze kan ook op mijn full frame camera, wat ook wel weer heel erg lekker is.  Alle waar voor zijn geld natuurlijk, want nog duurder en je hebt een veel betere lens. Maar, daar worden ze hier thuis denk ik niet vrolijk van zo`n uitgave.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Vuurwerk fotograferen uitleg.

VUURWERK FOTOFRAFEREN UITLEG.

Instellingen en hoe je mooie vuurwerkfoto`s maakt.

Paddenstoelen, Inktviszwammen, Porseleinzwammen, herfst, bos

FOTO`S UPLOADEN NAAR FACEBOOK IN DE BESTE KWALITEIT.

Maten en tips voor Photoshop en Lightroom om betere foto`s op Facebook te krijgen.

Koereigers. Ze zaten zelfs op de koe, en ik zag er wel 7!

VERLATEN KERK

Een kerk die er al vele jaren verlaten bij staat..

 

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy !

Follow me on Social media.