Raym`s Fotosite

Dieren

Dieren

Rayms Fotosite

Dieren.

Dieren fotograferen is leuk, en relaxed. Met je camera en telelens op pad, en zien wat je tegenkomt. Met wat geluk krijg je Herten, vossen, wilde zwijnen of andere dieren voor de lens. Soms kun je het ook relaxed doen vanuit de auto, vanaf een rijstzak. Als je door een mooi natuurgebied gaat lopen, ontkom je eigenlijk niet aan een statief. Nederland heeft diverse mooie natuurgebieden. De Veluwe en de Oostvaardersplassen zijn uiteraard de bekendste gebieden. Maar ook de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn ideaal om dieren te fotograferen. Vossen en damherten zijn hier niet moeilijk op de foto te krijgen. Ik fotografeer alle dieren in het wild. Niets mis met een dierentuin, maar ik hou het op wild-fotografie. Natuurfotografie kan soms ook flink frustrerend zijn, als je niets tegenkomt.

Edelherten, vossen en andere dieren.

Een aantal jaren geleden fotografeerde ik nog met de Canon 70-200 mm F 2.8 L lens met een extender er tussen. Ik vond de kwaliteit echter nogal matig. Inmiddels heb ik de Tamron 150-600 mm G2 telelens. De Tamron is een betaalbare lens met een groot bereik. Ik ben er eigenlijk best tevreden over. Het enige nadeel is dat hij niet zo lichtsterk is. Maar het belangrijkste is dat de beelden scherp zijn. Daarnaast kan deze telelens ook op mijn full frame camera. Dat is toch ook wel heel lekker eigenlijk. Nog meer geld er aan uitgeven doe ik niet, daar doe ik teveel verschillende dingen voor.  Mooie dierenfoto`s kun je natuurlijk ook maken bij een fotohut. In dit geval heb ik het dan natuurlijk over vogels. Op de Veluwe kun je in de bronsttijd ook mooie foto`s maken op de wildbaan. Het is er wel vaak erg druk.

Dieren.

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
Scheepswrakken Nederland Oosterschelde

Scheepswrakken Nederland

Scheepswrakken in Nederland. In dit geval in de Oosterschelde. 

Macrofotografie. Macro`s van insecten thumbnail

Macrofotografie

Macrofotografie, zo leuk! Een serie macrofoto`s met tips erbij. 

Vlinders Fuhrtsbach und Perlenbachtal.

Vlinders Duitsland

Fuhrtsbach und Perlenbachtal, een vlindergebied in Duitsland bij Monschau.

Wolfspin met jongen op haar rug

Wolfspin

Een wolfspin met haar jongen op haar rug. Nooit geweten dit.

Gave wolken en bliksem.

Gave wolken en bliksem

Rolwolken, een whales mouth en bliksem. Een dag om niet snel te vergeten!

Urbex maart 2020. Staaldraadfabriek Trafilatura, Ardoisiere de B en Equinox urbex.

Urbex maart 2020

Staaldraadfabriek Trafilatura, Ardoisiere de B, Equinox. 

Vliegend hert Zuid Limburg

Vliegend hert

Het vliegende hert, een imposante verschijning. Vooral de mannetjes zijn prachtig!

Het eerste onweer van 2020.

Onweer 12 Juni 2020

Onweer, bliksem en een shelfcloud. Het was de moeite!

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy

Follow me on Social Media.