Select Page

Raym`s Fotosite.

Dieren…

Dieren en Macrofotografie.

Ik vind het leuk om met de telelens op pad te gaan, en te kijken of ik herten, vossen, wilde zwijnen of bevers voor de lens kan krijgen. Vaak is het ook niet zo inspannend, omdat je het vanuit de auto kunt doen vanaf een rijstzak of ergens in een mooi gebied wacht met je camera op statief. De Veluwe, de Oostvaardersplassen en de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn uitgelezen plekken om een aantal mooie dieren op de foto te kunnen zetten. 

Dieren fotograferen, lekker de natuur in.

Vooral met de bevers was ik heel erg blij. Wanneer krijg je die nu zo dichtbij voor de lens? Ik fotografeer alle dieren in het wild, ik fotografeer ze niet in de dierentuin. Dat kan natuurlijk ook prachtige beelden opleveren, maar ik hou er niet van. Voor mij moeten dieren in de vrije natuur leven. Al is dat in de AWD en zeker in de Oostvaardersplassen ook niet helemaal zo. 

Dieren, fotoapparatuur.

Vroeger gebruikte ik een Canon 70-200mm F2.8 lens met een extender ertussen om dieren te fotograferen. Echter vond ik de kwaliteit toch nog wat te matig. Nu heb ik een Tamron 150-600mm G2 telelens. De Tamron is een betaalbare lens met een groot bereik. Ik ben er eigenlijk best tevreden over ook al is hij niet zo lichtsterk. Het belangrijkste is toch dat er kwalitatief goede beelden uit komen. Daarnaast kan deze telelens ook op mijn full frame camera. Dat is toch ook wel heel erg lekker eigenlijk. Alle waar voor zijn geld natuurlijk, want nog duurder en je hebt een nog betere lens. Maar daar worden ze thuis denk ik niet vrolijk van zo`n grote uitgave.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Manoir Advocat, Exidus2, Xyloborus, Usine Hoover.

Weer wat nieuwe urbexlocaties!

Manoir Advocat, Exidus2, Xyloborus, Usine Hoover.

Nieuwe urbexlocaties 2019, Ferme Soenen, Ferme Serenade, prison H7, Graffiti Factory, Hoeve ADM, eigen ontdekkingen, industrie, gevangenis, urbex, industrie, fabriek, urbex Belgie, verlaten, abandoned, urban exploration

NIEUWE URBEXLOCATIES.

Ferme Serenade, Prison H7, Ferme Soenen, The Pumstation. Kijk hier een aantal previews.

Villa Sebastiaan, Baksteenfabriek, Jean store laatste blogpost urbex.

WEER OP PAD GEWEEST, URBEX!

Villa Sebastiaan, Jeans Store en een oude baksteenfabriek.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.