Raym`s Fotosite.

Château Nottebohm…

Chateau Nottebohm.

Chateau Nottebohm is een prachtig verlaten kasteel in België. Het kasteel is in 1908 gebouwd, en tot 1943 regelmatig bewoond geweest.In de jaren 1950 werd het kasteel verhuurd als hotel en restaurant. Er is zelfs een boek op gebaseerd: “Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children”. Ik ben hier twee keer geweest, de eerste keer zonder problemen. De 2e keer werd ik al snel gespot en betrapt. Dat was zo jammer want ik had prachtige trekkende wolken in de lucht, en had mijn grijsfilter er al op gezet, maar helaas.Vandaar dat ik niet zo veel foto`s heb kunnen nemen. De oudere foto`s vond ik niet goed genoeg, en zoals gezegd ben ik de 2e keer weggestuurd hier. Inmiddels is dit prachtige kasteel helaas gesloopt. Weer een klassieker minder dus. Ik geef Chateau Nottebohm 3 sterren.

Chateau Nottebohm. Urbex in België. Chateau Nottebohm is net als Chateau de Noisy een echte urbex-klassieker.
Chateau Nottebohm. Urbex in België.

Chateau Nottebohm is net als Chateau de Noisy een echte urbex-klassieker.

Chateau Nottebohm urbex. Een panorama van dit prachtige verlaten kasteel.
Chateau Nottebohm urbex.

Een panorama van dit prachtige verlaten kasteel.

Chateau "Maria ter Heide". Dit doet vele jaren leegstand. En als je weet hoe prachtig dit verlaten kasteel ooit geweest is..
Chateau “Maria ter Heide”.

Dit doet vele jaren leegstand. En als je weet hoe prachtig dit verlaten kasteel ooit geweest is..

Chateau Nottebohm. Boven in het kasteel komen was voor mij niet echt een optie, te gevaarlijk.
Chateau Nottebohm.

Boven in het kasteel komen was voor mij niet echt een optie, te gevaarlijk.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy !

Follow me on Social media.