Nieuwe urbexlocaties juli 2021.

Wat een ontzettend gave trein. En dat staat er zomaar verlaten bij zeg.

Le train du Deconfinement. Wat een gave trein. Dat staat er dan zomaar verlaten bij. © Alle foto`s: raymsfotosite.nl

Wat heb ik gezocht naar deze urbexlocatie. Maar wie zoekt zal vinden.

Wat heb ik gezocht naar deze treinen. Maar uiteindelijk heb ik hem toch gevonden. Gaaf die mijnkarren!

Weer eens lekker op pad geweest om te urbexen. Ik heb zat leuke locaties, maar ik had er een paar die ik zeker wilde doen. Le train du Deconfinement bijvoorbeeld. Na lang zoeken had ik hem zelf gevonden. Een urbexlocatie die ik toen ik hem zag, graag wilde doen. Het zal hierna dan wel weer een buslocatie worden, maar daar kan ik niets aan doen. 

Nieuwe urbexlocaties juli 2021. Le train du deconfinement.

Nieuwe urbexlocaties juli 2021. Waarom de treinen hier staan? Ik heb slechts een vermoeden.

Le train du deconfinement. Verlaten treinen urbex.

Treinen, mijnkarren er staat van alles op dit spoor. Wat een heerlijke locatie!

Verlaten tank België.

Deze tank was me net wat te nieuw eigenlijk. Blijkbaar is hij een keer goed onder handen genomen. Maar dat neemt niet weg dat een tank leuk is om te fotograferen. Hij staat net over de grens in België, dus lekker om als eerste rustpunt even mee te pakken. Ik heb de foto`s gewoon wat bewerkt, zodat ze er wat lekkerder uitzien.

Nieuwe urbexlocaties juli 2021. Een verlaten tank, net over de grens in België.

Nieuwe urbexlocaties juli 2021. Een verlaten tank, net over de grens in België.

Verlaten tank in België. Voor mij net nog wat te netjes / nieuw.

Een verlaten tank, net over de grens. Het is een Leopard A2 tank.

Nieuwe urbexlocaties juli 2021. Leopard A 2 Tank in België.

Ik mis het verval bij deze tank, maar niettemin was het leuk om er foto`s van te maken.

Watertoren no 23 urbex.

Een geweldige oude watertoren. Bizar genoeg was ik er een jaar geleden aan voorbij gelopen. Gelukkig is deze minder eng dan Aquapark. Onderaan was een gat, waar je er makkelijk in kon. Omdat deze watertoren dichte trappen heeft, vond ik hem goed te doen. Hij is ook minder hoog dan de eerder genoemde watertoren.

Urbexlocatie nieuw 2021. Helemaal bovenin deze oude verlaten watertoren.

Urbexlocaties nieuw juli 2021, Watertower n°23.

Nieuwe urbexlocaties juli 2021. Minder eng dan de watertoren van Aquapark gelukkig!

Urbex in België. Het lijkt wel een escher-plaat deze watertoren.

Verlaten watertoren in België. En dat terwijl ik er al eens zo voorbij gereden was.

Watertoren. Gaaf naar boven, of beneden te fotograferen!

Nieuwe urbexlocatie 2021, een verlaten watertoren in België.

Meerdere beelden aan elkaar. Het plafond ziet er dan indrukwekkend uit.

Nieuwe urbexlocaties Juli 2021. Watertower 23, urbex België.

Het blijft opletten, want betrouwbaar zijn deze traptreden niet te noemen.

Urbex België, 2021. Het heeft wel wat weg van Escher.

Nieuwe urbexlocaties Juli 2021. Verlaten watertoren in België.

Chapelle Princesse Titine.

Ondanks dat ik deze locatie regelmatig voorbij zie komen, wilde ik hem toch bezoeken. Ter plekke stond ik in het verkeerde pand, ernaast! Een soort opvang voor daklozen. Het was (inmiddels?) verlaten, maar ik voelde me niet op mijn gemak. Dus eruit, en op zoek naar de juiste ingang. Chapelle Princesse Titine is een prachtige kapel, die er al heel wat jaren verlaten bij staat.
Nieuwe urbexlocaties juli 2021. Chapelle Princesse Titine, panorama.

Chapelle Princesse Titine. Het is een panorama van meerdere beelden.

Chapelle princesse titine. Deze verlaten kapel heeft een prachtig trap.

Er is veel meer te zien in deze urbexlocatie, zoals de mooie trap.

Nieuwe urbexlocaties juli 2021. In de hal staat een oud orgel.

In de hal van deze verlaten kapel, staat nog een mooi oud orgel.

Chapelle princesse titine. Verlaten kapel in België. Wat een prachtig pand.

Chapelle Princesse Titine in België. Wat een prachtig pand is dit.

nieuwe urbexlocaties juli 2021.Chapelle princesse titine. Verlaten kapel in België.

Nieuwe urbexlocaties juli 2021. Er is nog veel meer te zien, maar dat zie je op de urbexpagina op mijn website.

Meer nieuwe urbexlocaties.

Ik heb meer nieuwe urbexlocaties bezocht. O.a. Lost Battalion, Ferme Henri, Usine Grus en Tram Hangar B. Hieronder van allemaal 1 foto, en een link naar de complete series.
Lost Battalion afweergeschut urbex

Lost Battalion. Tanks en gaaf afweergeschut! Ga naar Lost Battalion.

Verlaten boerderij met een leuke face

Ferme Henri. Een verlaten boerderij met molen. Ga naar Ferme Henri.

Verlaten steengroeve België. Er werd kwartsiet gewonnen.

Usine Grus, verlaten groeve België. Ga naar Usine Grus.

Tram Hangar B. Allemaal oude verlaten trams in België.

Tram Hangar B. Ga hier naar Tram Hangar B.

Urbex in België.

Dit was weer een geslaagde urbex dag, zonder fails. Dat is natuurlijk wel eens anders soms. Ik zorg wel dat ik zoveel mogelijk info over een locatie heb. Ik was al blij dat de watertoren minder en en hoog was dan Aquapark. Inmiddels staan de eerste nieuwe urbexlocaties van 2022 er ook op! Op de hoogte blijven van nieuwe posts en informatie? Onderaan de pagina kun je je aanmelden. Volgende blog: Spinnen!