Lost Factory

Lost Factory. Nieuwe urbexlocatie 2019.

Ja, ik bezoek zeker nog urbexlocaties. Deze urbexlocatie heb ik even offline gehouden. Door schande en schade wordt men wijs. Het liefste zou ik alles direct online zetten. Maar voor je het weet wordt een urbexlocatie plat gelopen. Dat wilde ik bij deze locatie zeker niet. Lost Factory is een enorme urbexlocatie. Een aantal grote hallen met veel machines erin. En een fabriekshal met veel verval waar de planten uit de grond groeien. Natuurlijk deden wij weer moeilijk om op het terrein te komen.

Verlaten Fabriek.

Dit is slecht een kleine selectie foto`s die ik hier genomen heb. Wat een enorm verlaten terrein is dit! Volgens mij ben ik wel overal in geweest. Af en toe is er activiteit, en is een hal opeens afgesloten. De fabriekshal met de machines deed mij denken aan Rusty en Dusty. Dat was ook zo`n enorme urbexlocatie met allerlei machines. Ach ja, die goede oude tijd. Verlaten industrie blijft toch het leukste om te doen. Dit is slechts een preview van deze nieuwe urbexlocatie. De gehele reeks volgt uiteraard later op mijn website. Er is hier nog veel meer te zien, maar hier een kleine impressie.

Als je op de foto`s klikt, kun je ze in een groter formaat bekijken.

Lost Factory. Een grote nieuwe urbexlocatie van 2019. Wat een geweldige fabriekshal vol met machines.
Lost Factory. Een nieuwe urbexlocatie met een grote fabriekshal vol met machines.
© Fotografie alle foto`s: raymsfotosite.nl
Lost Factory. Wat een geweldige fabriekshal vol met machines.
Een grote fabriekshal met allerlei machines. Wat een heerlijke urbexlocatie.
Lost Factory. Een grote nieuwe urbexlocatie van 2019.
Lost Factory. Een verlaten fabriek op een enorm terrein. In deze nieuwe urbexlocatie vond ik wel 5 kantoren. Dit is er 1 van.

Verlaten industrie, het leukste wat er is.

1 hal stond helemaal vol met allerlei spullen. Dat ze er wat mee gaan doen is zeker. De vraag is alleen wanneer. Het bleek dat ik deze urbexlocatie zelfs al in Google Earth had staan. Ik denk echter dat de locatie toen nog niet eens verlaten was. In dit programma zet ik al mijn urbexlocaties. Het is wel een programma wat snel crasht. Hier nog een aantal foto`s om een indruk te krijgen van deze urbexlocatie.
Lost factory urbex. Heerlijk die oude industrie.
Verlaten fabriek. Op een groot verlaten fabrieksterrein staan diverse gebouwen.
Lost factory urbex. Weer een andere fabriekshal.
Weer een andere fabriekshal van deze urbexlocatie.
Lost factory urbex. Een enorme machine in deze grote fabriekshal
Een enorme machine in 1 van de grote fabriekshallen van deze urbexlocatie.
Lost factory urbex. Een fabriekshal waar de varens en planten uit de grond groeien
Urbex. Een oude fabriekshal waar de varens en planten al uit de grond groeien.
Lost factory urbex. Overal waar je kijkt staan grote machines.
Lost factory urbex. Overal waar je kijkt staan grote machines.

Urbex is nog steeds erg leuk om te doen.

Ik vind het nog steeds erg leuk om te doen urbex. Echter heb ik het inmiddels wel gehad met de buslocaties. Vandaar dat ik erg voorzichtig ben geworden. Een andere urbexlocatie die ik deed, hou ik om die reden ook nog even offline. Eigenlijk te gek voor woorden dat dit nodig is. Maar als ik kijk wat er gebeurd is met Bone Church en Graffiti Factory. Ik snap echt wel dat iedereen leuke locaties wil doen. Maar dat achterna lopen van iedereen, daar word je gek van. En dat terwijl er nog zoveel leuke oude locaties zijn.
Bedankt weer voor het bekijken en lezen van dit blog! Als je een reactie achterlaat (onderop), kun je daar een vakje aanvinken. Dan wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe blogs die ik plaats. Ik doe tegenwoordig ook heel veel andere dingen. Ik bezocht bijvoorbeeld wat vuurwerkshows. Tevens fotografeerde ik diverse vogels. Onder andere ransuilen en steenuilen bijvoorbeeld. Inmiddels staat de hele serie van Lost Factory online: Lost Factory part 1 De serie bestaat uit 2 delen. Deel 2 vind je hier: Lost Factory part 2