Raym`s Fotoblog

Diverse urbexlocaties

Manoir Annabell Farm Boeddha Huize Edelweiss nieuwe urbexlocaties 2019.

Manoir Annabell Farm Boeddha Huize Edelweiss nieuwe urbexlocaties 2019. Een nieuw blog met een aantal previews van urbexlocaties die ik bezocht heb. Ik wordt bijna terughoudend met blogs plaatsen, als je ziet hoe het er op het moment in het urbex-wereldje aan toe gaat.

Farm Boeddha is een verlaten huis / boerderij in België. Dit huisje heet zo, vanwege de vele boeddha beeldjes in het huis. Op het terrein staat ook nog een auto, maar er kwam er opeens iemand het terrein op. Dus maar deze urbexlocatie weer rustig verlaten, dan maar geen auto.

Farm Boeddha.

Farm Boeddha urbex in België.

Farm Boeddha, een leuke urbexlocatie in België. 

© Fotografie raymsfotosite.nl

Farm Boeddha, een urbexlocatie in België. Overal staan boeddha beeldjes in het huis.

Farm Boeddha, een urbexlocatie in België. Overal staan boeddhabeelden in het huis.

urbexlocatie Farm Boeddha.

Urbexlocatie Farm Boeddha. Een verlaten huis nog vol met allerlei spullen.

In het huis lagen nog wat kleine kostbare dingetjes. Al met al niet veel waard, maar de beelden die deze locatie kenmerken moeten er gewoon netjes blijven staan. Sowieso ben ik een explorer, dus alles blijft netjes op zijn plek staan. Als iedereen dat nu eens doet. Dat is toch het eerste beginsel van urbexen.

Huize Edelweiss / Maison Sans Escalier.

Dit is in een hele kleine kring een gekende urbexlocatie, maar hij had nog geen naam. Ter plekke kwam ik een mok tegen waar Edelweiss op stond, dus ik heb dit verlaten huis maar Huize Edelweiss genoemd. Beneden is er veel verval, en een prachtig plafond wat deze urbexlocatie kenmerkt. De trap was al overleden, maar met een beetje klimmen kwam ik ook boven. Ook de bovenverdieping met slaapkamers was nog helemaal gevuld. Nadat hij rond ging, kreeg deze locatie ook de naam Maison Sans Escalier.

Huize Edelweiss urbexlocatie. Prachtig dat ronde plafond, helemaal groen van het vocht.

Huize Edelweiss. Prachtig dat ronde plafond, helemaal groen van het vocht.

Manoir Annabell Farm Boeddha Huize Edelweiss nieuwe urbexlocaties 2019

Huize Edelweiss in België. Naast allemaal grote villa`s, staat opeens deze verlaten villa ertussen.

Huize Edelweiss urbex in België.

Huize Edelweiss, een urbexlocatie in België. In de huiskamer stond ook nog van alles.

De rest van deze urbexlocatie zie je op mijn pagina terug. Daar zie je ook foto`s die ik boven in de slaapkamers nam. Best opletten waar je liep, want de vloer veerde mij iets te vrolijk.

Manoir Annabell Farm Boeddha Huize Edelweiss nieuwe urbexlocaties 2019.

Manoir Annabelle. 

Deze urbexlocatie heb ik een aantal weken geleden gedaan. Bizar dat een locatie zoals dit er verlaten bij staat. Aan de andere kant heb ik er geen twijfel over, dat deze locatie gerenoveerd zal worden. Ik plaats sowieso niet veel meer op Facebook, simpelweg omdat iedereen elkaar als blinde kippen achterna loopt. Ik hield deze urbexlocatie al een aantal weken offline. Tot ik hem opeens op Facebook voorbij zag komen, gedeeld in maar liefst 50 urbex-groepen! Mijn opmerking daarover viel niet in goede aarde. Het enige wat ik zei was dat ik door het vele delen het lot van deze urbexlocatie al wist. En dat klopt dus ook, het is de volgende buslocatie geworden. Ik snap al dat delen niet want iedere exclusiviteit van een locatie verdwijnt ermee.

Manoir Annabell. Verlaten statige villa in België.

Manoir Annabelle. Ik had de foto wel hoger mogen nemen, dan zie je beter wat er op tafel stond.

Manoir Annabell. Verlaten statige villa in België.

Manoir Annabelle. Een grote verlaten villa in België.

Manoir Annabell Farm Boeddha Huize Edelweiss nieuwe urbexlocaties 2019

Manoir Annabelle. Voor mij is de lol er eigenlijk af, als iedereen dezelfde urbexlocatie gaat doen.

Manoir Annabell Farm Boeddha Huize Edelweiss nieuwe urbexlocaties 2019. De complete series van deze urbexlocaties vindt je terug op mijn website. Wil je mij blijven volgen, dan kun je je abonneren op mijn blog en krijg je een email wanneer ik wat nieuws toevoeg. Vanzelfsprekend doe ik helemaal niets met de namen en mailadressen die ik binnenkrijg. Je wordt dan geacht een reactie achter te laten, en dan krijg je ook de optie te zien om mijn blogposts te volgen. Meer urbex blogs: Psychedelic House, een verlaten kerk, en een steenfabriek.