Manoir Annabell, Farm Boeddha, Huize Edelweiss

Farm Boeddha, Manoir Annabell, Huize Edelweiss, urbexlocaties.

Alvast weer een nieuw blogje met een aantal previews van een aantal urbexlocaties die ik bezocht heb. Ik wordt bijna terughoudend met blogjes plaatsen, als je ziet hoe het er op het moment in het urbex-wereldje aan toe gaat.

Manoir Boeddha is een verlaten huis / boerderij in België. Dit huisje heet zo, vanwege de vele boeddhabeeldjes in het huis. Op het terrein staat ook nog een auto, maar toen we die wilden fotograferen, kwam er opeens iemand het terrein op. Dus maar verstandig gedaan, en achterlangs deze urbexlocatie weer rustig verlaten, dan maar geen auto.

Farm Boeddha urbex in België.
Farm Boeddha, een urbexlocatie in België. 
© Fotografie raymsfotosite.nl
Farm Boeddha, een urbexlocatie in België. Overal staan boeddha beeldjes in het huis.
Farm Boeddha, een urbexlocatie in België. Overal staan boeddhabeelden in het huis.
urbexlocatie Farm Boeddha.
Urbexlocatie Farm Boeddha. Een verlaten huis nog vol met allerlei spullen erin.
In het huis lagen nog wat kleine kostbare dingetjes. Al met al niet veel waard, maar de beelden die deze locatie kenmerken moeten er gewoon netjes blijven staan. Sowieso ben ik een Explorer, en geen dief, dus alles blijft netjes op zijn plek staan en op de locatie. Als iedereen dat nu eens doet. Dat is toch het eerste beginsel van urbexen.

Huize Edelweiss/ Maison Sans Escalier.
Dit is in een hele kleine kring een gekende urbexlocatie, maar hij had nog geen naam. Ter plekke kwam ik een mok tegen waar Edelweiss op stond, dus ik heb dit verlaten huis maar Huize Edelweiss genoemd. Beneden is er al veel verval, en een prachtig plafond wat deze urbexlocatie kenmerkt. De trap was al overleden, maar met een beetje klimmen kwam ik ook boven. Ook de bovenverdieping met slaapkamers was nog helemaal gevuld. Nadat hij rond ging, kreeg deze locatie ook de naam Maison Sans Escalier.

Huize Edelweiss urbexlocatie. Prachtig dat ronde plafond, helemaal groen van het vocht.
Huize Edelweiss, urbexlocatie. Prachtig dat ronde plafond, helemaal groen van het vocht.
Huize Edelweiss urbex in België.
Huize Edelweiss, urbex in België. Naast allemaal grote villa`s, staat dan opeens deze verlaten villa ertussen.
Huize Edelweiss urbex in België.
Huize Edelweiss, een urbexlocatie in België. In de huiskamer stond ook nog van alles.
De rest van deze urbexlocatie zie je op mijn site terug. Daar zie je ook alle foto`s die ik boven in de slaapkamers genomen heb. Ook die stonden nog helemaal vol namelijk. Best opletten boven waar je liep overigens, want de vloer veerde mij iets te vrolijk mee waar ik liep.

Manoir Annabell. Een statig verlaten manoir in België.

Deze urbexlocatie heb ik een aantal weken geleden gedaan. Bizar dat een urbexlocatie zoals dit er verlaten bij staat. Aan de andere kant heb ik er geen twijfel over, dat deze locatie gerenoveerd zal worden. Ik plaats sowieso niet veel meer op Facebook, simpelweg omdat iedereen elkaar als blinde kippen achterna loopt. Ik hield deze urbexlocatie al een anatal weken offline, tot ik hem opeens op Facebook voorbij zag komen, gedeeld in maar liefst meer dan 50 urbex-groepen! Mijn opmerking daarover viel niet in goede aarde. Het enige wat ik zei was dat ik door het vele delen het lot van deze urbexlocatie al wist. En dat klopt dus ook, het is de volgende buslocatie geworden inmiddels. En ook nu ik dat hier neerschrijf, zal me dat ongetwijfeld niet in dank afgenomen worden, so be it. Ik snap al dat delen niet want iedere exclusiviteit van een locatie verdwijnt ermee. Je mag alles over mij zeggen, maar hou het dan bij de waarheid, en niet bij allerlei aannames en leugens die nergens op gebaseerd zijn.

Manoir Annabell. Verlaten statige villa in België.

Manoir Annabell. Een verlaten statige villa in België. Ik had de foto wel wat hoger mogen nemen zie ik, dan zie je beter wat er op tafel stond.

Manoir Annabell. Verlaten statige villa in België.

Manoir Annabell. Een grote verlaten villa in België.

Manoir Annabell. Verlaten statige villa in België.

Manoir Annabell. Voor mij is de lol er eigenlijk af, als iedereen dezelfde urbexlocatie gaat doen, maar goed.

De complete series van deze urbexlocaties vindt je terug op mijn website. Wil je mij blijven volgen, dan kun je je abonneren op mijn blog en krijg je een email wanneer ik wat nieuws toevoeg. Vanzelfsprekend doe ik helemaal niets met de namen en mailadressen die ik binnenkrijg. Je wordt dan geacht een reactie achter te laten, en dan krijg je ook de optie te zien om mijn blogposts te volgen.