Raym`s Fotoblog

Nieuwe urbexlocaties 2020

Nieuwe urbexlocaties 2020. 02-01-2020.

De eerste nieuwe urbexlocaties van 2020 zijn alweer een feit. De eerste urbexlocatie is een verlaten priorij met de naam Le Prieuré. Een priorij is een klooster, meestal ondergeschikt aan een grotere abdij.  Ik zag de serie en was even gaan speuren. Later bleek dat ik deze (natuurlijk) allang had. Dit verlaten klooster is zo goed als leeg. Echter zijn de gangen en sommige hoeken erg leuk en heel sfeervol. En dat terwijl ik er destijds “matig” bij had staan.

Urbex 2020.

Ook heb ik nog een urbexlocatie bezocht met een mooie oude Renault 4 4 CV in de schuur. Dit noemen ze ook wel een microauto. Het huis zelf was helaas een grote bende. Hierna ook nog Maison Biotex gedaan, ook wel Maison Coppejan genaamd. Ik ergerde me wel enigszins aan de kleine ruimten in dit huisje. Soms is het zo lastig foto`s nemen dan. Nee doe mij maar industrie of dingen waar ik meer ruimte heb. Ik merk wel dat ik na deze urbex tripjes bij moet komen. De gezondheid doet op het moment helemaal niet wat ik wil. Dit zijn enkel wat previews van de series die komen gaan. Dus hou de site een beetje in de gaten.

Als je op de foto`s klikt, kun je ze in een groter formaat bekijken.

Urbexlocatie Le Prieuré.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een verlaten priorij, een verlaten klooster dus.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Le Prieuré. Een verlaten priorij, een verlaten klooster dus.

© Fotografie alle foto`s: raymsfotosite.nl

Nieuwe urbexlocaties 2020. Le Prieuré is een verlaten priorij in Belgié.

Le Prieuré is een verlaten priorij in België. Een oud klooster, wat ik al jaren in mijn .kmz had staan.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een priorij is een klooster, meestal ondergeschikt aan een grotere abdij.

Le Prieuré. Een priorij is een klooster, meestal ondergeschikt aan een grotere abdij. Leeg maar sfeervol en veel mooie gangen.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een verlaten klooster met veel mooie gangen en ruimtes

Urbex 2020 Le Prieuré. Deze verlaten priorij zal waarschijnlijk omgebouwd gaan worden tot appartementen.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een verlaten priorij. Leeg, maar erg sfeervol.

Urbex 2020 Le Prieuré. Dit verlaten klooster vond ik veel leuker dan ik van te voren had gedacht.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Zo`n vergeten urbexlocatie die opeens weer boven komt drijven.  L'abbaye du chat

Nieuwe urbexlocaties 2020, Le Prieuré. Een vergeten urbexlocatie die opeens weer boven komt drijven. Ik had er een andere naam voor. Ongetwijfeld zal deze locatie niet erg moeilijk te vinden zijn.

Een verlaten auto in een schuur.

Een oude verlaten auto in een schuur. Altijd leuk een barnfind. Het gaat hier om een oude Renault 4, 4 CV. Een zogenaamde microauto. Het licht in de schuur was dramatisch, en ook was er bijna geen ruimte. Maar wederom een auto die ik zelf nog niet kende.
Nieuwe urbexlocaties 2020. Een prachtige Oude Renault 4 4 CV in een oude schuur.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een prachtige Oude Renault 4 4 CV in een oude schuur.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een prachtige Oude Renault 4 4 CV in een oude schuur.

Een prachtige Oude Renault 4 4 CV in een oude verlaten schuur. Dit noemen ze ook wel een microauto. 22 Pk had hij maar liefst, en hij kon 95 km / h.

Maison Biotex, ook wel maison Coppejan.

Verlaten huisjes heb ik steeds eigenlijk steeds minder mee. Je krijgt gezeur met eventuele eigenaren, of je kunt je kont amper keren. Of het is een enorme bende, of binnen no-time een buslocatie. Maison Biotex viel me ook wat tegen. Kleine ruimten en best wel rommelig. Het kwam toevallig zo uit, omdat ik per abuis een andere urbexlocatie voorbij gereden was. Als je dan voor de deur staat, dan pak je hem toch maar even mee.
Nieuwe urbexlocaties 2020. Maison Biotex ook wel Maison Coppejan genaamd.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Maison Biotex ook wel Maison Coppejan genaamd. Wel een prachtig oud kacheltje.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Maison Biotex, de slaapkamer.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Ook de slaapkamer van Maison Biotex was niet al te groot.

Nieuwe urbexlocaties 2020, Maison Biotex.

Maison Biotex Urbex. Ik verplaats niets, dus vandaar dat dit er zo op staat. Ik vond deze foto leuker dan de staande variant. Deze urbexlocatie heet zo, omdat er in 1 kamer allemaal oude tonnen Biotex staan.

Benieuwd wat 2020 nog meer gaat brengen.

Bedankt voor het bekijken en lezen van dit blog! Als je een reactie achterlaat, kun je aanvinken dat je me wilt volgen. Dan wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe blogs. Of je kijkt gewoon regelmatig op mijn website. Je weet dat ik een pagina heb met de huidige Statussen van urbexlocaties ? Een handige pagina, zodat je niet ergens voor een dichte deur staat. Deze pagina hou ik altijd up-to-date. Nieuwere urbexseries van 2020 zien? Kijk dan eens hier bij de nieuwe urbexlocaties september 2020. O.a een geweldige leisteenmijn en een verlaten school. Maar ook verlaten industrie zoals La Soupe aux Lentilles en Poussiere de Marbre.

Le Prieuré staat inmiddels hier online en Maison Biotex staat hier.