Nieuwe urbexlocaties 2020. 02-01-2020.

De eerste urbexlocaties van 2020 zijn weer een feit. De 1e locatie is een verlaten priorij met de naam Le Prieuré. Een priorij is een klooster, meestal ondergeschikt aan een grotere abdij. Ik zag de serie en was even gaan speuren. Later bleek dat ik deze (natuurlijk) allang had. Dit verlaten klooster is zo goed als leeg. De gangen zijn erg leuk en heel sfeervol. 

Urbex 2020.

Tevens bezocht ik een locatie met een mooie oude Renault 4 4 CV in de schuur. Een zogenaamde microauto. Hierna Maison Biotex gedaan, ook Maison Coppejan genaamd. Ik ergerde me een beetje aan de kleine ruimten in dit huisje. Doe mij maar industrie waar ik meer ruimte heb.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een verlaten priorij, een verlaten klooster dus.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Le Prieuré. Een verlaten priorij, verlaten klooster dus.

© Alle foto`s: raymsfotosite.nl

Nieuwe urbexlocaties 2020. Le Prieuré is een verlaten priorij in Belgié.

Le Prieuré in België. Een oud klooster, wat ik al jaren in mijn .kmz had staan.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een priorij is een klooster, meestal ondergeschikt aan een grotere abdij.

Le Prieuré. Een priorij is een klooster, meestal ondergeschikt aan een grotere abdij. 

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een verlaten klooster met veel mooie gangen en ruimtes

Urbex 2020 Le Prieuré. Deze priorij zal waarschijnlijk omgebouwd gaan worden tot appartementen.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een verlaten priorij. Leeg, maar erg sfeervol.

Le Prieuré. Dit verlaten klooster vond ik leuker dan ik van te voren had gedacht.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Zo`n vergeten urbexlocatie die opeens weer boven komt drijven.  L'abbaye du chat

Nieuwe urbexlocaties 2020, Le Prieuré. Een vergeten urbexlocatie die opeens komt boven drijven. Ik had er een andere naam voor.

Verlaten oude Renault.

Een oude auto in een schuur. Altijd leuk een barnfind. Het gaat hier om een oude Renault 4, 4 CV. Een microauto. Het licht in de schuur was dramatisch, en er was bijna geen ruimte. Wederom een auto die ik zelf nog niet kende.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een prachtige Oude Renault 4 4 CV in een oude schuur.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een prachtige Oude Renault 4 4 CV in een oude schuur.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Een prachtige Oude Renault 4 4 CV in een oude schuur.

Een prachtige Oude Renault 4 4 CV in een oude verlaten schuur. Dit noemen ze een microauto. 22 Pk, en kon 95 km / h.

Maison Biotex / Maison Coppejan.

Verlaten huisjesik heb er steeds minder mee. Gezeur met eigenaren, of je kunt je kont er niet keren. Maison Biotex viel me wat tegen. Kleine ruimten en best rommelig. Het kwam toevallig zo uit. Ik was per abuis een andere locatie voorbij gereden.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Maison Biotex ook wel Maison Coppejan genaamd.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Maison Biotex ook wel Maison Coppejan. Wel een prachtig oud kacheltje.

Nieuwe urbexlocaties 2020. Maison Biotex, de slaapkamer.

Ook de slaapkamer van Maison Biotex was niet al te groot.

Nieuwe urbexlocaties 2020, Maison Biotex.

Maison Biotex Urbex. Ik verplaats niets, dus vandaar dat dit er zo op staat. Deze urbexlocatie heet zo, omdat er in 1 kamer allemaal oude tonnen Biotex staan.

De eerste urbexlocaties.

Bedankt voor het bekijken van dit blog. Je weet dat ik een pagina heb met de Statussen van urbexlocaties ? Deze pagina hou ik altijd up-to-date. Nieuwere series zien? Kijk dan eens hier. O.a. een geweldige leisteenmijn. Op de hoogte blijven van info en blogs? Vul dan onderaan de pagina het formulier in. Volgende blog: Urbex maart.