Urbex Previews.

Villa Sebastiaan.

In dit blogje wat previews van een paar nieuwe urbexlocaties die ik deed. We begonnen bij Villa Sebastiaan. Een grote vrijstaande villa wat al jaren verlaten is. Eenmaal binnen viel ons direct de enorme urine-geur op. Nog geen uurtje binnen, hoor ik opeens “piep-piep-piep”. Een vrachtwagen die achteruit rijd? Toch maar even gluren door het raam.

Krijg nou wat, een brandweerauto voor de deur? Wij naar de zolder en ons even uit het zicht gehouden. Maar helaas, ze kwamen naar binnen, en ook helemaal naar boven. Ons toen maar even laten zien en verteld wat we kwamen doen. “Ahh, urbexers, zei een brandweerman”. Ja zei ik, zouden we beneden nog even mogen verder fotograferen? Gelukkig vonden ze dat geen enkel probleem. Ze vertelden dat het al heel erg lang leeg stond, dat er  krakers ingezeten hadden, en dat ze er nu een brandweeroefening kwamen doen.

Villa Sebastiaan urbex in België
Villa Sebastiaan, urbex in België. Een groot pand wat wel ontzettend rook naar pis. Maar wat een plaatje!

© alle foto`s raymsfotosite.nl

Superwolfbloedmaan Maansverduistering bij Watertoren de Esch in Rotterdam
Urbexlocatie Villa Sebastiaan in België. 1 van de mooie slaapkamers van deze urbexlocatie.
Villa Sebastiaan. Urbex in België.
Villa Sebastiaan. Urbex in België. Een grote verlaten villa met prachtige slaapkamers.
Villa Sebastiaan urbex. We waren binnen, en opeens de brandweer voor een oefening voor de deur zucht.
Villa Sebastiaan. We waren binnen, en opeens stond de brandweer voor een oefening voor de deur.
Op naar de volgende urbexlocatie.

De volgende urbexlocatie zou een verlaten leerlooierij zijn. Aan de voorkant was geen ingang te vinden. Helaas werden we gelijk door de eigenaresse gespot. Deze locatie konden we wel uit ons hoofd zetten voor dit moment. Langs de achterkant zou moeten lukken, maar ook daar was activiteit. Dan maar optie 3: Jeans Store. Ik had er eigenlijk bij voorbaat niet zoveel mee. Het leek me een opgepropte bedoening, en dat klopte ook. Ik voelde me geenszins op mijn gemak hier. Ja het pand is verlaten, maar komt niet iemand die spullen toevallig een keer ophalen?

Jeans Store urbex België. Een pand vol met stoffen. Nee, ik voelde me hier niet op mijn gemak.
Jeans Store urbex België. Een pand vol met stoffen. Nee, ik voelde me hier niet op mijn gemak.
Jeans Store urbex België. Een pand vol met stoffen.
Jeans Store. Een urbexlocatie in België.
Eind van de dag, ligt er nog iets in de buurt?

Nog anderhalf en dan zou het beginnen met schemeren. Ligt er nog wat in de buurt? Ik wist er nog wel 1, maar dacht dat die nog ver weg zou liggen. Even gekeken op Maps.me, en dat was nog best wel te doen! Een verlaten baksteenfabriek die ik al een poosje op de radar had staan. Enkel was het er tot nu toe nog niet van gekomen. Ik wist dat er een aantal machines in moesten staan. 2 jaar terug vertelde iemand dat hij dicht gemetseld zou zijn, maar er waren zeker 2 ingangen.

Baksteenfabriek in België urbex.
Wat een leuke urbexlocatie! Een oude baksteenfabriek in België. Ze noemen deze locatie ook wel Wood Factory. Raar, want met hout heeft de locatie niets te maken.
Oude verlaten baksteenfabriek in België.
Een leuke oude verlaten baksteenfabriek in België.

Zoals altijd zijn dit slechts een paar previews van de nieuwe urbexlocaties die ik bezocht. De complete series staan inmiddels op mijn website. 

Inmiddels staan deze 3 urbexlocaties online: 

Villa Sebastiaan

Baksteenfabriek

Jeans Store

Terug naar de blog index