Nieuwe Urbexlocaties 2019.

Nieuwe urbexlocaties 2019. 12 februari 2019

In dit blogje alvast wat previews van een paar nieuwe urbexlocaties die ik bezocht. Een geslaagde dag, met 2 eigen vondsten, dat gebeurd met niet dagelijks.

We begonnen bij  urbexlocatie Ferme Serenade. Een kleine boerderij met een huiskamer, een slaapkamer en wat spullen op zolder. Meestal probeer ik minder bekende urbexlocaties te doen, maar als ik langs een leuke locatie kom, sla ik hem natuurlijk niet over.

Nieuwe urbexlocaties 2019. Ferme Serenade. De huiskamer van deze urbexlocatie. Het is een verlaten boerderij in België.
Nieuwe urbexlocaties 2019, Ferme Serenade. De huiskamer van deze urbexlocatie. Het is een verlaten boerderij in België. behoorlijk druk bezochte locatie overigens. We kwamen hier 2 andere urbexers tegen, aardige lui.

© Fotografie alle foto`s: raymsfotosite.nl

Nieuwe urbexlocaties 2019. Ferme Serenade. Verlaten boerderij in België
Urbexlocatie Ferme Serenade in België. Het is een verlaten boerderij in België. Dit blogje laat slecht een aantal previews zien. De complete series komen later online uiteraard

Op naar de volgende urbexlocatie, The Pumpstation ook wel Pump up the jam.

Een verlaten pompstation wat in verval geraakt is. Als je niet weet waar hij ligt, zou je er zo aan voorbij rijden. Het is een kleine locatie, maar ik hou van verlaten industrie, klein of groot. Binnen heb ik prachtige kleuren en een mooi zonnetje. In het water drijft een grote baars,hij leeft nog,  maar ik kan hem niet te pakken krijgen Hij zal het hier niet redden helaas en is ten dode opgeschreven.

Jeans Store urbex België. Een pand vol met stoffen. Nee, ik voelde me hier niet op mijn gemak.

Nieuwe urbexlocaties 2019. The Pumpstation ook wel Pump up the Jam genoemd. Wat is verlaten industrie toch leuk.

Jeans Store urbex België. Een pand vol met stoffen.

Prachtige kleuren, een zacht zonnetje, en dan opeens een verdwaalde regenbui. The Pumpstation is een leuke kleine urbexlocatie.

Yeah…een eigen vondst! Een verlaten hoeve waar we opeens langs komen….stoppen!!!!

We rijden naar de volgende urbexlocatie die we in ons hoofd hebben. Opeens hoor ik…hee Ray, kijk daar! Ohh…een kleine verlaten boerderij. Zullen we even kijken? Ja, laten we maar even kijken. Eerst maar zonder fotospullen om te zien of het wat is? En natuurlijk is het dan wat, dus terug naar de auto om de fotospullen te halen. Hekje weer over, en snel de boerderij in en uit het zicht blijven. Kijk leuk, een leuk huiskamertje met een tafel, mooie stoelen en een leuke open haard! Oh, hier is nog een leuk slaapkamertje! Begin jij hier, en ik dan daar?

Nieuwe urbexlocaties 2019. Een eigen vondstje die we de naam Hoeve ADM gaven.

Nieuwe urbexlocaties 2019. Een eigen vondstje die we de naam Hoeve ADM gaven. ADM stond namelijk in 1 van de houten balken. Een leuk huiskamertje, met een fraaie open haard erachter.

Nieuwe urbexlocaties 2019. Een eigen vondstje die we de naam Hoeve ADM gaven.

Hoeve ADM. Eindelijk eens een vondst wat niet helemaal leeg of getrashed is. Toch nog een leuk slaapkamertje ter plekke.

Het gaat als een speer vandaag, op naar de volgende! 

Zie ik daar een verlaten fabrieksterrein, ook maar even kijken? Wel ja we lopen er naartoe. Hmm, het lijkt wat tegen te vallen. In de kelder een grote machine, maar wel heel erg donker. We zijn wat lui geworden, en besluiten eerst de rest van het terrein te verkennen. Het lijkt een verlaten mest-fabriek, maar het is niet veel meer. We lopen even naar die grote silo`s die er staan. Hee daar staat allemaal leuke graffiti op zeg! Dus camera`s tevoorschijn halen,en fotograferen maar. Hier alvast 2 foto`s van deze locatie. Ik heb hem maar Graffiti Factory genoemd! Naderhand blijken we een aanwezig laboratorium gemist te hebben.

Nieuwe urbexlocaties 2019. Graffiti Factory. Een verlaten fabriek in België met allemaal graffiti.

Graffiti Factory. Een verlaten fabriek met een aantal puike graffiti erbij. leuk vondstje weer!

Nieuwe urbexlocaties 2019. Graffiti Factory. Een verlaten fabriek in België met allemaal graffiti.

Nieuwe urbexlocaties 2019. Graffiti Factory. Een verlaten fabriek in België met allemaal graffiti.

Op naar de volgende urbexlocatie. Met deze leuke vondsten gaat onze planning natuurlijk niet meer op.

Een locatie waar ik niet veel van weet is de volgende urbexlocatie. Ik wist dat er gevangeniscellen waren, maar niet of de locatie risicoloos was. Het blijkt een makkie te zijn en weer kunnen we terug om de fotospullen te halen. Op een locatie als dit wil je niet opvallen, dus ik wilde eerst zeker weten of het kon. Ahh kijk daar, de cellen! Kicken zeg! Een naam geven…euhhh…..Prison H7 noem ik hem maar. Hierna is het helaas een buslocatie geworden.

Nieuwe urbexlocaties 2019. Prison H7. Verlaten gevangeniscellen. wat gaaf!

Prison H7. Wat een gave oude cellen en prachtig licht hier zeg.

Nieuwe urbexlocaties 2019. Graffiti Factory. Een verlaten fabriek in België met allemaal graffiti.

Prison H7. Niets geen luxe hier, een bank / bed van hout, en daar kun je het mee doen! Ook deze locatie willekeurig in dit blogje geplaatst trouwens.

Next stop: Urbexlocatie Ferme Soenen!

Een leuke oude vervallen boerderij, die sowieso in de planning stond. Shit, er zijn kerels bezig met reclameborden voor de boerderij, dus we moeten een beetje omlopen. Hier natuurlijk wel gelijk alle fotospullen mee, want ik wist wat ik zo ongeveer kon verwachten van deze urbexlocatie. Damn, best donker, en wat een vocht! Dat dak gaat het zo niet heel lang meer houden, maar wat een leuke locatie. Prachtige (donkere) slaapkamers, en een prachtig oud kacheltje in de keuken.

Nieuwe urbexlocaties 2019. Ferme Soenen. Urbexlocatie in Belgie.

Ferme Soenen of Ferme S, een verlaten boerderij in België. Het regenwater druppelt van het dak zo naar beneden, maar wat een heerlijk oud kacheltje.

Nieuwe urbexlocaties 2019. Ferme Soenen. Urbexlocatie in Belgie.

Ferme Soenen, de mooie huiskamer. Ook donker hier, maar hier hoefde ik nog niet bij te lichten.

Weer een super geslaagde urbex dag. Zoals altijd zijn dit slechts een paar previews van de nieuwe urbexlocaties die ik bezocht. De complete series komen binnenkort op mijn website. Dus houdt die in de gaten. Nog een blogje is urbex 2019.

Inmiddels staan de complete series op mijn website: 

Ferme Soenen

Ferme Serenade

Prison H7

Graffiti Factory

Hoeve ADM

Terug naar de blog index