Verlaten kerk Nederland, Chocolate Church. 

Een verlaten kerk in Nederland die er al tientallen jaren verlaten bij staat. Deze kerk noemen ze ook wel Chocolate Church. Dit zijn slechts wat previews van mijn bezoekje aan deze kerk. De hele serie staat inmiddels op mijn  website hier. Deze locatie had ik al heel lang in mijn kmz staan. Maar tot nu toe zat de kerk potdicht. Er zijn plannen om de kerk te renoveren, maar die zijn er al heel lang. Die renovatie gaat miljoenen kosten, dat is in ieder geval zeker. Bizar genoeg is de buitenkant wel gerenoveerd destijds.

Verlaten kerk die al tientallen jaren leeg staat.

Deze verlaten kerk in Nederland staat er al tientallen jaren verlaten bij. Chocolate Church heet hij ook wel.

© alle foto`s raymsfotosite.nl

Hij staat al tientallen jaren leeg. Deze urbexlocatie heeft prachtige plafonds.

Prachtige plafonds waren er te bewonderen. Ook al was de kerk van binnen best getrashed.

Biechthokjes. Een verhitte discussie zo te zien.

Tijd om te biechten. Dat was een vast een “verhitte” discussie. Het zal mij benieuwen of men inderdaad de binnenkant gaat renoveren.

Mooie plafonds in deze kerk die al heel lang leeg staat.

Een urbexlocatie in Nederland die de moeite waard was. heel lang zat hij potdicht.

Eindelijk weer eens een urbexlocatie in Nederland!  De kerk is wat rommelig van binnen en er is her en der een klein brandje geweest. Ik vraag me wel af of ze hem gaan renoveren. Buiten de mooie plafonds, is de staat niet geweldig meer. De buitenkant is wel gerenoveerd een aantal jaren terug.

Verlaten kerk. Binnenkort de hele serie van deze urbexlocatie op mijn website.

De hele reeks van deze locatie staat op mijn website. Ik was hier 15 november 2018.

 Een prachtige inpandige zijkapel. Het mooiste shot van deze locatie.

Een mooie inpandige zijkapel in deze verlaten kerk in Nederland.

In mijn blogs plaats ik altijd alleen maar previews. Hier staat inmiddels de hele serie van deze urbexlocatie. Ik moet nog steeds veel locaties aan mijn website toevoegen. Leuk een nieuwe website, maar behoorlijk wat werk. Deed ik geen urbex, dan was de website al lang klaar geweest. De kerk die ik hierna bezocht heb is is Bone Church. Zag je de serie van Manoir Annabelle in België al? Onderop kan je als je wilt reageren op mijn blog.