Verlaten Kerk.

Verlaten kerk in Nederland.

Een verlaten kerk die er werkelijk al tientallen jaren verlaten bij staat. Hier zie je slechts een paar foto`s overigens van mijn bezoekje aan deze kerk, de rest volgt later op mijn website. Deze locatie had ik al heel lang in mijn urbex.kmz staan, maar tot nu toe zat deze kerk potdicht….tot nu. Er zijn plannen om deze kerk te renoveren, maar die zijn er al heel lang. Die renovatie gaat miljoenen kosten, dat is in ieder geval zeker.

Verlaten kerk die al tientallen jaren leeg staat.

Deze verlaten kerk staat al tientallen jaren leeg.

© alle foto`s raymsfotosite.nl
Verlaten kerk die al tientallen jaren leeg staat. Deze urbexlocatie heeft prachtige plafonds.

Deze verlaten kerk heeft prachtige plafonds.

Verlaten kerk. Een mooie inpandige zijkapel in deze verlaten kerk.

Een mooie inpandige zijkapel in deze verlaten kerk in Nederland.

Verlaten kerk. Mooie plafonds in deze verlaten kerk die al heel lang leeg staat.

Deze kerk heeft prachtige plafonds. Een urbexlocatie in Nederland, dat zie je niet veel meer.

Ongetwijfeld zal hij over een poosje “bekend” zijn deze urbexlocatie, zo gaat het tegenwoordig nu eenmaal. Maar voor nu, wil ik er om die reden, dan ook niet al teveel informatie bij zetten. De bus mag nog heel even weg blijven.

Vele jaren staat deze kerk er verlaten bij. Er zou een renovatie komen, maar daar kwam de klad in, en nu gebeurd er dus voorlopig….niets.

Verlaten kerk met biecht hokjes. Een verhitte discussie zo te zien.

Tijd om te biechten. Dat was een “verhitte” discussie blijkbaar.

Eindelijk weer eens een leuke urbexlocatie bezocht! Ik was een poosje moe en lusteloos, en dan al die verre autoritjes, ik zag er tegenop. Gelukkig gaat het weer de goede kant op inmiddels.

Verlaten kerk. Binnenkort de hele serie van deze urbexlocatie op mijn website.

De hele reeks staat op mijn website van deze leuke verlaten kerk.

Houdt mijn website in de gaten voor de gehele reeks van deze urbexlocatie. Binnenkort zal ik de hele serie plaatsen. Zoals ik nog heel erg veel dingen aan mijn website wil toevoegen overigens. Leuk een nieuwe website, maar behoorlijk wat werk. Maar het gaat de goede kant op. Deed ik geen urbex was de website al lang klaar geweest overigens. Update: De hele serie staat inmiddels hier online! Mijn allerlaatste verlaten kerk is overigens Bone Church!