Raym`s Fotoblog

Nieuwe Urbexlocaties (2019)

Urbexlocaties nieuw 2019.

Urbexlocaties nieuw 2019. Een blog met wat previews van de locaties die ik deed. Niet van 1 tripje, maar van meerdere tripjes. Hier laat ik alvast het e.e.a. zien. De complete series staan inmiddels ook op mijn website. Ik ga niet iedere week meer, maar plan zo af en toe een leuke dag in. Liefst locaties die niet helemaal plat gelopen zijn. Dat valt tegenwoordig niet mee. Aan mij zal het overigens niet liggen. Onbekende urbexlocaties die ik heb of deed, deel ik niet. Verkoopsites schieten als paddenstoelen uit de grond en helpen de hobby om zeep. Alles voor geld of aandacht helaas.

Bone Church.

Deze kerk had eigenlijk een andere naam, maar er was al een kerk in België die zo heette. Dus heb ik hem Bone Church genoemd. Een kerk die er al een flinke tijd verlaten bij staat. Bizar is dat ik ook hier weer menselijke resten aantrof. Een groot scheenbeen lag op een tafel, en op de grond stond een zak met menselijke botten! Bizar dat men daar niet zorgvuldiger mee om gaat!

Urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church. Ook hier vond ik weer menselijke resten.

Urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church. Ook hier vond ik weer menselijke resten. 

© Alle foto`s: raymsfotosite.nl

Bone Church. Menselijke resten met hier zeer waarschijnlijk een scheenbeen!

Bone Church. Menselijke resten met hier zeer waarschijnlijk een scheenbeen! 

Bone Church. Een verlaten kerk met prachtige kleuren en veel verval.

Bone Church. Een verlaten kerk met prachtige kleuren en veel verval. 

Maison Ypres.

Helaas zijn zowel de kerk hierboven, als dit huis later heel erg bekend geworden. Een prachtige oude villa waar we betrapt werden. Gelukkig door een ontzettend aardige kerel, die ons toestond van het huis foto`s te maken. De loods op het terrein, waar ook nog wat in staat, gebruikt de man nog. Welke andere mensen zijn er nog zo aardig om je toestemming te geven. Inmiddels is de eigenaar het zat, en mag men het huis niet meer bezoeken.

Maison Ypres.

Maison Ypres. Een stomme naam, want die tekst slaat op een voorwerp in de loods die niet bij het huis hoort.

Maison Ypres, urbexlocatie. Een prachtige vervallen oude villa.

Maison Ypres, urbexlocatie. Een prachtige vervallen villa. Over een jaar of 3 wordt deze villa afgebroken.

Villa Ginette. Een gigantische villa.

Deze locatie vond ik terug in een oude map die ik had. Omdat ik er bij had staan potdicht, had ik er niet meer op gelet. Hij blijkt niet zo dicht te zijn als destijds. Toen we klaar waren bleek er ook een schuifdeur open te staan. Een grote villa met schimmels op de plafonds, maar waar het echte verval toch nog een beetje ontbrak. Wellicht is er ergens nog een eigenaar (?) Toch doodzonde dat deze luxe miljoenenvilla er verlaten bij staat. Toch heb ik nooit zo`n lekker gevoel bij dit soort locaties. Als je niet oppast, tegenwoordig is iets al bijna urbex als je even boodschappen gaat doen.

Villa Ginette. Een grote luxe villa die er verlaten bij staat. Wat een prachtige hal heeft deze urbexlocatie!

Villa Ginette. Een grote luxe villa die er verlaten bij staat. Wat een prachtige hal!

Villa Ginette. Een grote luxe villa die er verlaten bij staat.

Villa Ginette, urbexlocatie. Een grote luxe villa die er verlaten bij staat. Er is wel verval, maar niet op deze plek in de woonkamer.

Mold Cabin, urbexlocatie.

Mold Cabin is een chalet wat er al heel lang verlaten bij staat. Bij het verlaten van dit chalet, viel ik letterlijk door de rotte muur. Intussen zag ik een foto waarbij het dak ook al voor een deel ingestort was. Een kleine locatie, al zijn die verlaten chalets, niet mijn favoriet. Verval en decay is er in ieder geval wel genoeg!

urbexlocatie nieuw 2019, Mold Cabin.

Urbexlocaties nieuw 2019, Mold Cabin. Schimmels, verval en decay in ieder geval genoeg aanwezig.

urbexlocatie nieuw 2019, Mold Cabin.

Mold Cabin urbexlocatie. Het dak boven de huiskamer is inmiddels half naar beneden gekomen. 

Mini Beast.

Zijn grote broer in Duitsland, “The Beast” ken je vast wel. Degene die in Duitsland staat is enorm, maar deze is een tikje kleiner. Niettemin staat deze graafmachine er ook al wat jaren verlaten bij. Toch leuk om even een paar foto`s van te maken. Zijn grote broer in Duitsland, heb ik helaas nog niet bezocht.

Urbexlocatie Mini Beast graafmachine.

Urbexlocatie Mini Beast. Een zogenaamde bucket-wheel excavator.

Urbexlocatie Mini Beast. Een kleinere versie van the Beast in Oost-Duitsland.

Urbexlocatie Mini Beast. Een kleinere versie van the Beast in Oost-Duitsland.

Urbexlocatie Mini Beast. Een kleinere versie van the Beast in Oost-Duitsland.

Nieuwe urbexlocaties 2019. Een kleinere versie van the Beast in Oost-Duitsland.

De complete series van deze nieuwe locaties staan inmiddels ook op mijn website. Wil je mij blijven volgen, dan kun je je abonneren op mijn blog en krijg je een email wanneer ik wat nieuws toevoeg. Dit kun je doen door bij een blog te reageren, en dan aanvinken dat je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe blogposts.

Inmiddels kun je ook de nieuwe urbexlocaties van 2020 bekijken. Of Lost Factory van 2019.