Steenfabriek, Home Pongo en Zonsopkomst.

Deze verlaten steenfabriek was geweldig. Een mooi bedieningspaneel, en een stuk waar de boekhouding stond. Het pand had ook geweldige kleuren, en prachtige ramen. Hier alvast een paar foto`s van deze leuke urbexlocatie. De hele serie van Mini Watt kun je  hier bekijken.

prachtige ramen en heerlijke kleuren in deze urbexlocatie

Prachtige ramen bij deze steenfabriek. Mini Watt is nog steeds onbekend gebleven.

© Alle foto`s raymsfotosite.nl

verlaten industrie in België. Een oude steenfabriek, de administratie

De administratie. Steenfabriek Mini Watt is een erg gave urbexlocatie.

Voor de steenfabriek had ik “Home Pongo” gedaan. Maar die was me nog te nieuw.

Home Pongo is volgens mij nog niet zo lang verlaten. Ik gok maximaal een paar jaar, en dat was ook te zien. Weinig verval, al was er alweer zat gestaged en versleept. Soms lijkt een locatie heel leuk, maar valt hij ter plekke toch wat tegen. Ook deze locatie staat nu in zijn geheel hier

Home Pongo was wel wat minder leuk dan de steenfabriek.
Home Pongo was wel wat minder leuk dan de steenfabriek.
Home Pongo in kerstsfeer.
Steenfabriek, Home Pongo en Zonsopkomst

Zonsopkomst

Uiteraard doe ik niet alleen urbex. Landschappen vind ik ook erg leuk. Er was grondmist voorspeld, dus ik had de wekker gezet. Ik had al een mooi plekje in gedachten, helaas was er op dat stuk geen grondmist. Dan maar een ander plekje zoeken, lastig altijd. Toch nog 2 platen kunnen maken zodat ik niet helemaal voor niets vroeg op was. 

zonsopkomst in de polder met grondmist
zonsopkomst in de polder met grondmist

Deze 2 foto`s zijn van de Tiendweg in Gouderak waar ik meermaals te vinden ben. Op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Vul dan onderaan de pagina het formulier in! Volgende blog: lightpainten