Steenfabriek, Home Pongo en Zonsopkomst.

Mini Watt.

Deze verlaten steenfabriek was geweldig. Een mooi oud bedieningspaneel, en een stuk waar de boekhouding stond. Het pand had ook geweldige kleuren, en prachtige ramen. Ondanks dat delen leeg waren, was het een locatie met sfeervolle ruimtes en details. Hier alvast een paar foto`s van deze leuke urbexlocatie. Dit zijn slechts previews. De hele serie van Mini Watt kun je  hier bekijken.

Klik op de foto`s om ze groter te zien.

prachtige ramen en heerlijke kleuren in deze urbexlocatie

Prachtige ramen, en mooie zandkleuren bij deze steenfabriek. Mini Watt is nog steeds onbekend gebleven.

© Alle foto`s raymsfotosite.nl

verlaten industrie in België. Een oude steenfabriek, de administratie

De administratie. Steenfabriek Mini Watt is een erg gave urbexlocatie.

Voor de steenfabriek had ik een verlaten bejaardentehuis gedaan met de naam “Home Pongo”. Maar die was me toch echt nog te nieuw.

Home Pongo is volgens mij nog niet zo lang verlaten. Ik gok maximaal een paar jaar, en dat was ook te zien. Weinig verval, al was er alweer zat gestaged en versleept. Soms lijkt een locatie heel leuk, maar valt hij ter plekke toch wat tegen. Ook deze locatie staat nu in zijn geheel op mijn website, hier

Home Pongo was wel wat minder leuk dan de steenfabriek.
Home Pongo was wel wat minder leuk dan de steenfabriek.
Home Pongo in kerstsfeer.
Steenfabriek, Home Pongo en Zonsopkomst

Zonsopkomst

Uiteraard doe ik niet alleen aan urbexen. Landschappen vind ik ook ontzettend leuk. Er was grondmist voorspeld, dus ik had de wekker gezet. Ik had al een mooi plekje in gedachten, helaas was er net op dat stuk geen grondmist. Dan moet je een plekje gaan zoeken, en afwijken van wat je in je hoofd had is altijd lastig. Toch nog 2 platen kunnen maken zodat ik niet helemaal voor niets vroeg opgestaan was. 

zonsopkomst in de polder met grondmist
zonsopkomst in de polder met grondmist

Deze 2 foto`s zijn van de Tiendweg in Gouderak. Waar ik meermaals te vinden ben. Op de hoogte blijven? Vul dan onderop het formulier in!