Urbexlocaties.

Steenfabriek, Mini Watt en Home Pongo urbexlocaties.

Mini Watt urbexlocatie.

Deze verlaten industrielocatie was geweldig. Een mooi oud bedieningspaneel, en een stuk waar de boekhouding stond. Het pand had ook heerlijke kleuren, en een aantal prachtige ramen. Ondanks dat delen leeg waren, was het een locatie met prachtige ruimtes en details. Hier alvast een paar foto`s van deze leuke urbexlocatie. Dit zijn slechts previews. Op mijn pagina onder urbex, kunt u de volledige series inmiddels bekijken. U kunt op de foto`s klikken om deze groter te zien.

prachtige ramen en heerlijke kleuren in deze urbexlocatie
Prachtige ramen, en mooie zandkleuren bij deze steenfabriek. Mini Watt is nog steeds onbekend gebleven gelukkig.
© alle foto`s raymsfotosite.nl

verlaten industrie in België. Een oude steenfabriek, de administratie
De afdeling administratie. Steenfabriek Mini Watt is een erg gave urbexlocatie.
Er volgen uiteraard nog meer foto`s van deze mooie urbexlocatie. Je kunt hem uiteraard terugvinden op mijn website onder urbex.

Voor de steenfabriek had ik een verlaten bejaardentehuis gedaan met de naam “Home Pongo”. Maar die was me toch echt nog wat te nieuw.

Home Pongo

Home Pongo is volgens mij nog niet zo lang verlaten. Ik gok maximaal een paar jaar, en dat was ook te zien. Weinig verval, al was er alweer zat gestaged en versleept. Soms lijkt een locatie heel leuk, maar valt hij ter plekke toch een beetje tegen. Blijkbaar verlaten in kersttijd of zo. Ook is er al een brand geweest nadat het verlaten is. Ook deze locatie staat inmiddels in zijn geheel op mijn website uiteraard. Je zal er maar gewoond hebben zeg, vreselijk.

Zonsopkomst

Uiteraard doe ik niet alleen aan urbexen. Landschappen vind ik ook ontzettend leuk om te doen. Er was grondmist voorspeld, dus ik had de wekker vroeg gezet. Ik had al een mooi plekje in gedachten, helaas was er net op dat stuk geen grondmist. Dan moet je een plekje gaan zoeken, en afwijken van wat je in je hoofd had is altijd lastig. Toch nog 2 platen kunnen maken zodat ik niet helemaal voor niets vroeg opgestaan was. En als hier volgende keer wel grondmist is, heb ik er een leuk polderweggetje bij.

zonsopkomst in de polder met grondmist
zonsopkomst in de polder met grondmist