Raym`s Fotosite.

Overige foto`s…

Raym`s Fotosite

raymsfotosite.nl

Vuurwerk foto`s, lightpaint foto`s en concert foto`s.

Overige foto`s op deze pagina zoals vuurwerk, lightpainting en concertfoto`s. Op de pagina staan foto`s die ik niet even elders kwijt kon. Net als bliksem vind ik vuurwerk ook ontzettend leuk om te fotograferen. Ook dit jaar heb ik op diverse plekken weer vuurwerk gefotografeerd. Ik heb er zelfs een tutorial over geschreven op mijn blog: Vuurwerk fotograferen uitleg.

Daarnaast vind ik lightpainten ook geweldig leuk. Slingeren met staalwol op een leuke locatie, en dan zien wat het resultaat is geworden. Het lijkt misschien heel ingewikkeld maar het is eigenlijk heel simpel. Net zoals Liquid Sculptures niet zo moelijk is om te doen, je werkt met verf en trillingen.Verder nog wat foto`s van verschillende muziekbands zoals Ali B, Di-rect!, Roel van Velzen en de Dijk. Concertfotografie is leuk, maar zie maar eens kansen te krijgen om er te mogen fotograferen. 

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

usine de lac perdu, ferme du sergeant, napoleon bug, icecream factory blog

DE EERSTE URBEXLOCATIES VAN 2019!

Ferme du Sergeant, La usine du lac Perdu, Napoleon Bug en Icecream Factory.

 

VUURWERK FOTOFRAFEREN UITLEG.  Instellingen en hoe je mooie vuurwerkfoto`s maakt.

VUURWERK FOTOFRAFEREN UITLEG.

Instellingen en hoe je mooie vuurwerkfoto`s maakt.

FOTO`S UPLOADEN NAAR FACEBOOK IN DE BESTE KWALITEIT.  Maten en tips voor Photoshop en Lightroom om betere foto`s op Facebook te krijgen.

FOTO`S UPLOADEN NAAR FACEBOOK IN DE BESTE KWALITEIT.

Maten en tips voor Photoshop en Lightroom om betere foto`s op Facebook te krijgen.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.