Select Page

Raym`s Fotosite.

Overige foto`s…

Raym`s Fotosite

raymsfotosite.nl

Vuurwerk foto`s, lightpaint foto`s en concert foto`s.

Vuurwerk, lightpainting en concertfoto`s, ik vind het allemaal leuk om te doen. Net als bliksem moet je je bij vuurwerk ook iets meer in de techniek verdiepen. Ik hou daarvan, hoe moeilijker, hoe groter de uitdaging om er mooie foto`s van zien te maken. Ook afgelopen jaar heb ik op diverse plekken weer vuurwerk gefotografeerd. Vlak voor oud en nieuw zijn er op diverse plekken vuurwerk shows, wat een goede mogelijkheid is om het te fotograferen. Ik heb er zelfs een tutorial over geschreven op mijn blog: Vuurwerk fotograferen uitleg.

Daarnaast vind ik lightpainten ook heel leuk om te doen. Slingeren met staalwol op een leuke locatie, en dan zien wat het resultaat is geworden. Het lijkt misschien heel ingewikkeld maar het is eigenlijk heel simpel. Vooral in grotten, mijnen en onder bruggen kun je heerlijk lightpainten. Ik doe het met name met staalwol, maar je kunt ook een heuse pixelstick gebruiken. Ik heb ook een workshop gedaan en Liquid Sculptures gefotografeerd. Het lijkt heel ingewikkeld, maar het is niets anders dan werken met met verf en trillingen. Onderop vindt je nog wat foto`s van verschillende muziekbands zoals Ali B, Di-rect!, Roel van Velzen en de Dijk. Concertfotografie is leuk, maar zie maar eens kansen te krijgen om er te mogen fotograferen. Meestal doe ik een poging op 5 mei,als er diverse festivals zijn.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Ijsvogels. Een serie van deze prachtige vogels

Ijsvogels.

Een serie van deze prachtige vogels.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell urbexlocaties 2019.

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Manoir Annabell en Huize Edelweiss urbexlocaties 2019.

Siberische grondeekhoorns

Siberische grondeekhoorns.

Een serie van deze leuke eekhoorns.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.