Raym`s Fotosite

Vuurwerk, lightpaint en concert foto`s

Vuurwerk, lightpaint en concert foto`s

Rayms Fotosite

Vuurwerk.

Weer een hele andere tak van de fotografie. Namelijk vuurwerk, lightpaint en concert foto`s. Ik hou van wat moeilijkere fotografie. Met name de techniek erachter, je moet je er iets meer in verdiepen. Vuurwerk fotograferen vind ik erg leuk om te doen.

Vandaar dat ik voor oud en nieuw vaak vuurwerkshows bezoek. Op mijn blog heb ik er zelfs een tutorial over geschreven. Het is niet zo moeilijk, maar je moet even weten hoe. Maar dat is met alles zo eigenlijk. De vuurwerkshows in Scheveningen zijn me over het algemeen te druk. Meestal zoek ik een kleinere vuurwerkshow op. Tevens staan er wat foto`s op die ik elders niet kwijt kon.

Lightpaint en concert foto`s.

Lightpainten vind ik ook leuk om te doen. Slingeren met staalwol en zien wat het resultaat is geworden. Vooral in grotten, mijnen en onder bruggen kun je goed lightpainten. Ik doe het veel met staalwol, maar je kunt ook een heuse pixelstick gebruiken.

Die pixelstick is echt wel een leuk iets. Destijds heb ik ook een workshop Liquid Sculptures gevolgd. Het is niets anders dan werken met met verf en trillingen. Dit is ook leuk om te doen, en ook prima zelf te maken. Onderop vindt je verschillende concert foto`s. Meestal doe ik een poging op 5 mei tijdens een muziekfestival. Over hel algemeen zijn dit wat oudere foto`s. Tevens leuk om te doen, maar vaak een lange sta-partij.

Vuurwerk, lightpaint en concert foto`s.
Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
Vallei van de Statte. Een fotogenieke rivier met waterval in de Ardennen.

Vallei van de Statte

Een wandeling langs de rivier de Statte in de Ardennen. Na een wandeling van 1.6 km komen we aan bij Cascade de Nutons. 

Utrecht Sciencepark. Gebouwen met mooie trappen en fraaie architectuur. Tevens de wenteltrap van het voormalig provinciehuis van Utrecht op de foto gezet.

Utrecht Sciencepark

Op het Sciencepark in Utrecht staan diverse fraaie gebouwen Mijn favoriet is bovenstaand gebouw. De faculteit geneeskunde.

Station Arnhem Centraal. Een blogje over dit mooie treinstation.

Station Arnhem Centraal

Station Arnhem Centraal is een fraai ontworpen treinstation in Arnhem. Het is een fotogeniek gebouw, en geliefd bij fotografen. 

Design Museum Den Bosch, en de mooie trap die erin zit.

Design Museum Den Bosch

Het design Museum Den Bosch heeft een bijzondere trap in het gebouw. Je kunt er zeer verrassende foto`s maken. 

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast, nieuwe urbexlocaties 2019.

Nieuwe urbexlocaties 2019

Diverse nieuwe urbexlocaties Zoals Bone Church. Maar ook Villa Ginette, Maison Ypres en Mold Cabin bijvoorbeeld.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Meer urbex van dit jaar

Farm Boeddha, een leuke verlaten boerderij. Tevens Maison Sans Escalier en Manoir Annabelle. Wat een leuke locaties.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover

Manoir Advocat urbex

Een bezoekje aan verschillende urbexlocaties. Onder andere Manoir Advocat, Exidus 2 en Xyloborus. Tevens foto`s van Usine Hoover.

Prison H7, the Pumpstation, Ferme Serenade en Ferme Soenen thumbnail

Urbexlocaties begin 2019

Een aantal eigen ontdekkingen. Namelijk Hoeve ADM en de Graffiti Factory. Verder Ferme Soenen, Ferme Serenade en Prison H7. 

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. 

All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social Media.