Raym`s Fotosite

Vuurwerk, lightpaint en concert foto`s

Vuurwerk, lightpainting en concert foto`s

Rayms Fotosite

Vuurwerk, lightpainting en concert foto`s.

Weer een hele andere tak van de fotografie. Namelijk vuurwerk, lightpaint en concert foto`s. Ik hou van wat moeilijkere fotografie. Met name de techniek erachter, je moet je er iets meer in verdiepen. Vuurwerk fotograferen vind ik erg leuk om te doen.

Vandaar dat ik voor oud en nieuw vaak vuurwerkshows bezoek. Op mijn blog heb ik er zelfs een tutorial over geschreven. Het is niet zo moeilijk, maar je moet even weten hoe. Maar dat is met alles zo eigenlijk. De vuurwerkshows in Scheveningen zijn me over het algemeen te druk. Meestal zoek ik een kleinere vuurwerkshow op. Tevens staan er wat foto`s op die ik elders niet kwijt kon.

Lightpaint en concert foto`s.

Lightpainten vind ik ook leuk om te doen. Slingeren met staalwol en zien wat het resultaat is geworden. Vooral in grotten, mijnen en onder bruggen kun je goed lightpainten. Ik doe het veel met staalwol, maar je kunt ook een heuse Pixelstick gebruiken.

Die pixelstick is echt wel een leuk iets. Destijds heb ik ook een workshop Liquid Sculptures gevolgd. Het is niets anders dan werken met met verf en trillingen. Dit is ook leuk om te doen, en ook prima zelf te maken. Onderop vindt je verschillende concert foto`s. Meestal doe ik een poging op 5 mei tijdens een muziekfestival. Over hel algemeen zijn dit wat oudere foto`s. Tevens leuk om te doen, maar vaak een lange sta-partij.

Vuurwerk, lightpaint en concert foto`s.
Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
Gave wolken en bliksem.

Gave wolken en bliksem

Wat een dag zeg. Rolwolken, een whales mouth en heel veel bliksem in de avond uiteraard. Een dag om niet snel te vergeten!

Macrofotografie. Macro`s van insecten thumbnail

Macrofotografie

Macrofotografie is leuk, maar best lastig nog. Een serie macrofoto`s met een aantal tips erbij. Dan kan jij het straks ook!

Springspin. Ze heeft haar jongen op haar rug. Een Schorsmarpissa

Springspin

Een springspin met haar jongen op haar rug. Nooit geweten dat ze dit doet. Een schorsmarpissa is dit overigens.

Purperreiger . Een zeldzame verschijning.

Purperreiger

Foto`s van de purperreiger. Wat ben ik al lang op zoek om ze eens mooi te kunnen fotograferen! Eindelijk is het gelukt!

Vliegend hert Zuid Limburg

Vliegend hert

Het vliegende hert is een imposante en zeldzame verschijning. Vooral de mannetjes met hun indrukwekkende kaken.

Urbex maart 2020. Staaldraadfabriek Trafilatura, Ardoisiere de B en Equinox urbex.

Urbex maart 2020

Staaldraadfabriek Trafilatura, Ardoisiere de B, een leisteen mijn en Equinox. Eindelijk deze urbexlocatie ook kunnen doen.

Het eerste onweer van 2020.

Onweer 12 Juni 2020

Onweer met bliksem en een shelfcloud. En uiteindelijk heel veel neerslag. Ik kwam heel nat thuis, maar het was de moeite!

Nieuwe urbexlocaties 2020. verlaten Priorij, een oude Renault in een schuur en Maison Biotex.

Urbexlocaties 2020

Een verlaten klooster: Le Prieure. Tevens een mooie oude Renault 4, 4 CV in een schuur en urbexlocatie Maison Biotex.

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy

Follow me on Social Media.