Raym`s Fotosite.

Overige foto`s…

Vuurwerk, lightpaint en concert foto`s.

Vuurwerk, lightpainting en concertfoto`s, weer een hele andere leuke tak van de fotografie. Net als bliksem, moet je je bij vuurwerk ook iets meer in de techniek verdiepen. Ik hou daarvan, hoe moeilijker, hoe leuker eigenlijk. Ook afgelopen jaar heb ik op diverse plekken weer vuurwerk gefotografeerd. Vlak voor oud en nieuw zijn er op diverse plekken vuurwerkshows, wat een goede mogelijkheid is om het vast te leggen. Ik heb er zelfs een tutorial over geschreven op mijn blog: Vuurwerk fotograferen uitleg.

Daarnaast vind ik lightpainten ook leuk om te doen. Slingeren met staalwol op een leuke locatie, en dan zien wat het resultaat is geworden. Het lijkt misschien ingewikkeld, maar het is eigenlijk best simpel. Vooral in grotten, mijnen en onder bruggen kun je goed lightpainten. Ik doe het veel met staalwol, maar je kunt ook een heuse pixelstick gebruiken. Ik heb ook eens een workshop Liquid Sculptures gevolgd. Het is niets anders eigenlijk dan werken met met verf en trillingen. Onderop vindt je wat foto`s van verschillende muziekbands zoals Ali B, Di-rect!, Roel van Velzen en de Dijk. Concertfotografie is leuk, maar moeilijk om er te mogen fotograferen. Meestal doe ik een poging op 5 mei, als er diverse muziekfestivals zijn.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.