Select Page

Raym`s Fotosite.

Paddenstoelen…

Raym`s Fotosite

raymsfotosite.nl

Paddenstoelen
Vliegenzwammen
Porseleinzwammen
Inktviszwam
Hazenpootje

Paddenstoelen.

Paddenstoelen zoeken in het bos en fotograferen, leuk en ontspannend. Op zoek naar die bijzondere soorten zoals de inktviszwam, de valse kopergroenzwam of andere minder voorkomende soorten. Natuurlijk zijn de gewone paddenstoelen ook mooi om te vinden, begrijp me niet verkeerd. Vliegenzwammen loop ik echt niet zomaar voorbij, en porseleinzwammen al helemaal niet. Lekker in alle rust in de natuur fotograferen, heerlijk. Sinds kort heb ik ook een macroslede gekocht. Op deze manier kun je ook aan foto stacken doen. Hartstikke leuk maar wel heel bewerkelijk trouwens. Lastig al die namen van die paddenstoelen, er zijn er duizenden. De bekende paddenstoelen ken ik uiteraard wel, maar de minder bekende zijn soms knap lastig. Gelukkig zijn er ook diverse Facebook-groepen waar ze je ook aan de namen kunnen helpen, zoals paddenstoelfotografen bijvoorbeeld. Een hele gezellige groep zonder gezeur ook trouwens.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Nieuwe urbexlocaties 2019, Ferme Soenen, Ferme Serenade, prison H7, Graffiti Factory, Hoeve ADM, eigen ontdekkingen, industrie, gevangenis, urbex, industrie, fabriek, urbex Belgie, verlaten, abandoned, urban exploration

NIEUWE URBEXLOCATIES.

Ferme Serenade, Prison H7, Ferme Soenen, The Pumstation. Kijk hier een aantal previews.

Villa Sebastiaan, Baksteenfabriek, Jean store laatste blogpost urbex.

WEER OP PAD GEWEEST, URBEX!

Villa Sebastiaan, Jeans Store en een oude baksteenfabriek.

Superbloedmaan Maansverduistering 2019

DE SUPERBLOEDWOLFMAAN VAN 2019!

Een aantal foto`s van de superbloedwolfmaan in Rotterdam.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.