Raym`s Fotosite.

Paddenstoelen…

Paddenstoelen.

Paddenstoelen zoeken in het bos en fotograferen, leuk en ontspannend. Op zoek naar die bijzondere soorten zoals de inktviszwam, de valse kopergroenzwam of andere minder voorkomende soorten. Natuurlijk zijn de gewone paddenstoelen ook mooi om te vinden, begrijp me niet verkeerd. Vliegenzwammen loop ik echt niet zomaar voorbij, en porseleinzwammen al helemaal niet. Lekker in alle rust in de natuur fotograferen, heerlijk. Sinds kort heb ik ook een macro-slede gekocht. Op deze manier kun je ook aan foto stacken doen. Hartstikke leuk maar wel heel bewerkelijk trouwens. 

Paddenstoelen namen.

Lastig al die namen van die paddenstoelen, er zijn er duizenden. De bekende paddenstoelen ken ik uiteraard, maar de minder bekende zijn soms knap lastig. Gelukkig zijn er ook diverse Facebook-groepen waar ze je ook aan de namen kunnen helpen, zoals Paddenstoelfotografen bijvoorbeeld. Een hele gezellige groep zonder gezeur ook trouwens. Ik heb zojuist weer wat foto`s toegevoegd, 2019 was toch wel een topjaar met betrekking tot paddenstoelen zeg!

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.