Raym`s Fotosite

Paddenstoelen

Paddenstoelen

Rayms Fotosite

Paddenstoelen.

Paddenstoelen zoeken in het bos, lekker ontspannend. Daarentegen ben ik wel op zoek naar bijzondere soorten. Bijvoorbeeld de inktviszwam of de kopergroenzwam. Zoals je ziet heb ik beiden inmiddels al gevonden. Natuurlijk zijn gewone soorten ook heel mooi. Begrijp me niet verkeerd hoor. Vliegenzwammen loop ik echt niet zomaar voorbij. Sinds 2017 heb ik ook een macro-slede. Op deze manier kun je ook foto`s stacken. Hartstikke leuk, maar wel heel bewerkelijk. 

Paddenstoelen namen.

Determineren kan soms best heel lastig zijn. Er zijn er namelijk wel duizenden. De bekende paddenstoelen ken ik gelukkig. Echter de minder bekende zijn soms lastig. Gelukkig zijn er ook diverse Facebook-groepen. Daar kunnen helpen ze je wel aan nemen helpen. Paddenstoelfotografen is zo`n groep bijvoorbeeld. Een gezellige groep, en helemaal geen gezeur. 2019 was toch wel een topjaar wat betreft de paddenstoelen. Ik heb zoveel (nieuwe) soorten gezien!

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
Mastbos Breda in de herfst met herfstkleuren.

Mastbos Breda

Het mastbos in Breda is een prachtig bos. Zeker in de herfst met mooie herfstkleuren. Vennen, bos en heide, het is er allemaal.

Vallei van de Statte. Een fotogenieke rivier met waterval in de Ardennen.

Vallei van de Statte

Een wandeling langs de rivier de Statte in de Ardennen. Na een wandeling van 1.6 km komen we aan bij Cascade de Nutons. 

Utrecht Sciencepark. Gebouwen met mooie trappen en fraaie architectuur. Tevens de wenteltrap van het voormalig provinciehuis van Utrecht op de foto gezet.

Utrecht Sciencepark

Op het Sciencepark in Utrecht staan diverse fraaie gebouwen Mijn favoriet is bovenstaand gebouw. De faculteit geneeskunde.

Station Arnhem Centraal. Een blogje over dit mooie treinstation.

Station Arnhem Centraal

Station Arnhem Centraal is een fraai ontworpen treinstation in Arnhem. Het is een fotogeniek gebouw, en geliefd bij fotografen. 

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast, nieuwe urbexlocaties 2019.

Nieuwe urbexlocaties 2019

Diverse nieuwe urbexlocaties Zoals Bone Church. Maar ook Villa Ginette, Maison Ypres en Mold Cabin bijvoorbeeld.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Meer urbex van dit jaar

Farm Boeddha, een leuke verlaten boerderij. Tevens Maison Sans Escalier en Manoir Annabelle. Wat een leuke locaties.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover

Manoir Advocat urbex

Een bezoekje aan verschillende urbexlocaties. Onder andere Manoir Advocat, Exidus 2 en Xyloborus. Tevens foto`s van Usine Hoover.

Prison H7, the Pumpstation, Ferme Serenade en Ferme Soenen thumbnail

Urbexlocaties begin 2019

Een aantal eigen ontdekkingen. Namelijk Hoeve ADM en de Graffiti Factory. Verder Ferme Soenen, Ferme Serenade en Prison H7. 

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. 

All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social Media.