Raym`s Fotosite

Wenteltrappen, architectuur en gebouwen

Wenteltrappen en architectuur

Rayms Fotosite

Wenteltrappen.

Wenteltrappen is iets nieuws waar ik me op gestort heb. Ik heb inmiddels al een paar leuke wenteltrappen gedaan. Met enig zoekwerk op Flickr of Instagram kun je mooie trappen vinden. Nederland heeft ook best mooie wenteltrappen overigens. Vooral musea hebben vaak mooie trappen in hun pand.

Bovendien hebben sommige bedrijven ook een mooi trappenhuis. Uiteraard vraag ik dan wel even netjes toestemming. Inmiddels heb ik al een leuke set trappen en gebouwen gefotografeerd. Ik heb er nog trappen op mijn lijstje staan die ik nog wil bezoeken. 

Architectuur.

Duitsland heeft helemaal veel prachtige trappen. In Hamburg, Berlijn en Dresden wemelt het ervan. Deze pagina ga ik vullen met mooie spiraaltrappen en bijzondere architectuur. Daarnaast een aantal mooie gebouwen die ik tegenkom. Mooie gebouwen fotograferen deed ik natuurlijk al.

Een uitgelezen kans heb je met open monumenten dag. Je komt dan gebouwen in waar je normaal niet in mag. Met zoveel onderwerpen is het lastig structuur houden op je website. De complete series van deze trappen en gebouwen, vindt je terug op mijn blog

Wenteltrappen, architectuur en gebouwen.

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
Mastbos Breda in de herfst met herfstkleuren.

Mastbos Breda

Het mastbos in Breda is een prachtig bos. Zeker in de herfst met mooie herfstkleuren. Vennen, bos en heide, het is er allemaal.

Vallei van de Statte. Een fotogenieke rivier met waterval in de Ardennen.

Vallei van de Statte

Een wandeling langs de rivier de Statte in de Ardennen. Na een wandeling van 1.6 km komen we aan bij Cascade de Nutons. 

Utrecht Sciencepark. Gebouwen met mooie trappen en fraaie architectuur. Tevens de wenteltrap van het voormalig provinciehuis van Utrecht op de foto gezet.

Utrecht Sciencepark

Op het Sciencepark in Utrecht staan diverse fraaie gebouwen Mijn favoriet is bovenstaand gebouw. De faculteit geneeskunde.

Station Arnhem Centraal. Een blogje over dit mooie treinstation.

Station Arnhem Centraal

Station Arnhem Centraal is een fraai ontworpen treinstation in Arnhem. Het is een fotogeniek gebouw, en geliefd bij fotografen. 

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast, nieuwe urbexlocaties 2019.

Nieuwe urbexlocaties 2019

Diverse nieuwe urbexlocaties Zoals Bone Church. Maar ook Villa Ginette, Maison Ypres en Mold Cabin bijvoorbeeld.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Meer urbex van dit jaar

Farm Boeddha, een leuke verlaten boerderij. Tevens Maison Sans Escalier en Manoir Annabelle. Wat een leuke locaties.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover

Manoir Advocat urbex

Een bezoekje aan verschillende urbexlocaties. Onder andere Manoir Advocat, Exidus 2 en Xyloborus. Tevens foto`s van Usine Hoover.

Prison H7, the Pumpstation, Ferme Serenade en Ferme Soenen thumbnail

Urbexlocaties begin 2019

Een aantal eigen ontdekkingen. Namelijk Hoeve ADM en de Graffiti Factory. Verder Ferme Soenen, Ferme Serenade en Prison H7. 

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. 

All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social Media.