Raym`s Fotosite

Kastelen…

Kastelen.

Ik heb ontzettend veel kastelen gefotografeerd in Nederland. Dit is maar een kleine selectie van kastelen die ik gefotografeerd heb. Op mijn oude site had ik voor ieder kasteel een aparte pagina. Google vond dat uitstekend en ik werd ook er goed gevonden moet ik zeggen. Maar regelmatig kreeg ik dan ook vragen als “kunnen we trouwen op uw kasteel”,of  “we willen graag een weekendje verblijven op uw kasteel”, en meer van dat soort vragen. Ik vind het prachtig die oude kastelen en de historie erbij. Ik moet wel zeggen dat ik meer van de “echte” kastelen houdt zoals het Muiderslot, kasteel Doorwerth, Kasteel Doornenburg en dat soort kastelen.

Kastelen in Nederland.

De laatste tijd fotografeer ik niet zo vaak kastelen meer. Buiten dat ik steeds verder weg moet voor nieuwe kastelen, doe ik veel andere dingen die ik ook erg leuk vind. Vroeger moeten er minimaal 2000-3000 kastelen in Nederland geweest zijn. Nu zijn er nog ongeveer 1200 over. Ik ben op deze nieuwe fotosite ook een stuk kritischer geweest. Geen hele grote series van 1 kasteel, maar enkel wat mooie foto`s ervan. Waarschijnlijk zal ik daardoor wat minder goed gevonden wordt op het internet, maar dat is dan maar zo. Kwaliteit en geen kwantiteit.

Kastelen in Nederland.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Station Arnhem Centraal. Een prachtig treinstation.

Station Arnhem Centraal.

Een prachtig treinstation in Arnhem.

urbexlocaties nieuw 2019, Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, mini beast, nieuwe urbexlocatie, België, verlaten, vervallen, abandoned, lost places, urban exploration, urban exploring, Belgium

Urbexlocaties nieuw 2019. (nieuw!)

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast.

Trap Design Museum den Bosch. Een mooie trap om te fotograferen.

Mooie trap om te fotograferen.

Design Museum Den Bosch. September 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Molens Nederland. Molens tijdens zonsopkomst in Nederland tijdens zonsopkomst met grondmist.

Molens Nederland.

Molens tijdens zonsopkomst in Nederland.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.