Raym`s Fotosite

Kastelen

Kastelen

Rayms Fotosite

Kastelen.

Kastelen, ik heb ze ontzettend veel gefotografeerd in Nederland. Dit is maar een kleine selectie van die foto`s. Op mijn oude site had ik voor ieder kasteel een aparte pagina. Maar regelmatig kreeg ik dan ook vragen als “kunnen we trouwen op uw kasteel”. Of “we willen graag een weekendje verblijven op uw kasteel”. Ik vind het prachtig die oude kastelen en hun historie. Ik moet wel zeggen dat ik meer van de “echte” kastelen houdt. Ik bedoel bijvoorbeeld het Muiderslot, kasteel Doorwerth of kasteel Doornenburg.
De laatste tijd fotografeer ik niet vaak kastelen meer. Ik moet er ook steeds verder voor rijden namelijk. Bovendien doe ik ook veel andere dingen die ik erg leuk vind. Vroeger moeten er minimaal 2000 tot 3000 kastelen in Nederland geweest zijn. Nu zijn er nog ongeveer 1200 over. Ik ben op deze nieuwe fotosite ook een stuk kritischer geweest. Geen hele grote series van 1 kasteel. Ik post enkel de mooiste foto`s ervan. Waarschijnlijk zal ik daardoor wat minder goed gevonden worden. Dat is dan maar zo. Ik wil kwaliteit en geen kwantiteit. En de mensen die echt willen, weten mijn foto`s uiteindelijk wel te vinden.

Kastelen in Nederland.

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
Mastbos Breda in de herfst met herfstkleuren.

Mastbos Breda

Het mastbos in Breda is een prachtig bos. Zeker in de herfst met mooie herfstkleuren. Vennen, bos en heide, het is er allemaal.

Vallei van de Statte. Een fotogenieke rivier met waterval in de Ardennen.

Vallei van de Statte

Een wandeling langs de rivier de Statte in de Ardennen. Na een wandeling van 1.6 km komen we aan bij Cascade de Nutons. 

Utrecht Sciencepark. Gebouwen met mooie trappen en fraaie architectuur. Tevens de wenteltrap van het voormalig provinciehuis van Utrecht op de foto gezet.

Utrecht Sciencepark

Op het Sciencepark in Utrecht staan diverse fraaie gebouwen Mijn favoriet is bovenstaand gebouw. De faculteit geneeskunde.

Station Arnhem Centraal. Een blogje over dit mooie treinstation.

Station Arnhem Centraal

Station Arnhem Centraal is een fraai ontworpen treinstation in Arnhem. Het is een fotogeniek gebouw, en geliefd bij fotografen. 

Bone Church, Villa Ginette, Maison Ypres, Mold Cabin, Mini Beast, nieuwe urbexlocaties 2019.

Nieuwe urbexlocaties 2019

Diverse nieuwe urbexlocaties Zoals Bone Church. Maar ook Villa Ginette, Maison Ypres en Mold Cabin bijvoorbeeld.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Meer urbex van dit jaar

Farm Boeddha, een leuke verlaten boerderij. Tevens Maison Sans Escalier en Manoir Annabelle. Wat een leuke locaties.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover

Manoir Advocat urbex

Een bezoekje aan verschillende urbexlocaties. Onder andere Manoir Advocat, Exidus 2 en Xyloborus. Tevens foto`s van Usine Hoover.

Prison H7, the Pumpstation, Ferme Serenade en Ferme Soenen thumbnail

Urbexlocaties begin 2019

Een aantal eigen ontdekkingen. Namelijk Hoeve ADM en de Graffiti Factory. Verder Ferme Soenen, Ferme Serenade en Prison H7. 

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. 

All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social Media.