Raym`s Fotosite

Kastelen

Kastelen

Rayms Fotosite

Kastelen.

Kastelen, ik heb ze ontzettend veel gefotografeerd in Nederland. Dit is maar een kleine selectie van die foto`s. Op mijn oude site had ik voor ieder kasteel een aparte pagina. Maar regelmatig kreeg ik dan ook vragen als “kunnen we trouwen op uw kasteel”. Of “we willen graag een weekendje verblijven op uw kasteel”. Ik vind het prachtig die oude kastelen en hun historie. Ik moet wel zeggen dat ik meer van de “echte” kastelen houdt. Ik bedoel bijvoorbeeld het Muiderslot, kasteel Doorwerth of kasteel Doornenburg. De laatste tijd fotografeer ik ze niet zoveel meer.

Kasteelruïnes.

Ik moet er ook steeds verder voor rijden namelijk. Bovendien doe ik ook veel andere dingen die ik erg leuk vind. Vroeger moeten er minimaal 2000 tot 3000 kastelen in Nederland geweest zijn. Nu zijn er nog ongeveer 1200 over. Ik ben op deze nieuwe fotosite ook een stuk kritischer geweest. Geen hele grote series van 1 kasteel. Ik post enkel de mooiste foto`s ervan. Waarschijnlijk zal ik daardoor wat minder goed gevonden worden. Dat is dan maar zo. Ik wil kwaliteit en geen kwantiteit. En de mensen die echt willen, weten mijn foto`s uiteindelijk wel te vinden.

Kastelen in Nederland.

Rayms Fotosite Nieuwste blogposts...
Gave wolken en bliksem.

Gave wolken en bliksem

Wat een dag zeg. Rolwolken, een whales mouth en heel veel bliksem in de avond uiteraard. Een dag om niet snel te vergeten!

Macrofotografie. Macro`s van insecten thumbnail

Macrofotografie

Macrofotografie is leuk, maar best lastig nog. Een serie macrofoto`s met een aantal tips erbij. Dan kan jij het straks ook!

Springspin. Ze heeft haar jongen op haar rug. Een Schorsmarpissa

Springspin

Een springspin met haar jongen op haar rug. Nooit geweten dat ze dit doet. Een schorsmarpissa is dit overigens.

Purperreiger . Een zeldzame verschijning.

Purperreiger

Foto`s van de purperreiger. Wat ben ik al lang op zoek om ze eens mooi te kunnen fotograferen! Eindelijk is het gelukt!

Vliegend hert Zuid Limburg

Vliegend hert

Het vliegende hert is een imposante en zeldzame verschijning. Vooral de mannetjes met hun indrukwekkende kaken.

Urbex maart 2020. Staaldraadfabriek Trafilatura, Ardoisiere de B en Equinox urbex.

Urbex maart 2020

Staaldraadfabriek Trafilatura, Ardoisiere de B, een leisteen mijn en Equinox. Eindelijk deze urbexlocatie ook kunnen doen.

Het eerste onweer van 2020.

Onweer 12 Juni 2020

Onweer met bliksem en een shelfcloud. En uiteindelijk heel veel neerslag. Ik kwam heel nat thuis, maar het was de moeite!

Nieuwe urbexlocaties 2020. verlaten Priorij, een oude Renault in een schuur en Maison Biotex.

Urbexlocaties 2020

Een verlaten klooster: Le Prieure. Tevens een mooie oude Renault 4, 4 CV in een schuur en urbexlocatie Maison Biotex.

Copyright

Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos © 2004-heden, Raym`s Fotosite. All rights reserved. All pictures guarded and monitored by Pixsy

Follow me on Social Media.