Raym`s Fotosite

Kastelen…

Raym`s Fotosite

raymsfotosite.nl

Kastelen.

Ik heb ontzettend veel kastelen gefotografeerd in Nederland. Dit is slechts een selectie van die foto`s, kun je nagaan. Op mijn oude site had ik alles per kasteel staan. Regelmatig kreeg ik dan ook vragen als “kunnen we trouwen op uw kasteel”, “we willen graag een weekendje verblijven op uw kasteel” en meer van dat soort vragen. Bezat ik al die kastelen maar, maar helaas, ik fotografeer ze slechts. Ik vind het prachtig die oude kastelen en de bijbehorende historie ervan. Ik moet wel zeggen dat ik meer van de “echte” kastelen houdt zoals het Muiderslot, kasteel Doorwerth, Kasteel Doornenburg en dat soort kastelen.

Regelmatig heb ik de vraag gekregen van kastelen of ze misschien een foto van mij zouden mogen gebruiken. De laatste tijd doe ik het niet zo heel veel meer. Buiten dat ik steeds verder weg moet voor nieuwe kastelen, die ik namelijk ook veel andere dingen die ik ook leuk vind. Vroeger moeten er minimaal 2000-3000 kastelen in Nederland geweest zijn. Nu zijn het er nog ongeveer 1200! Dus als ik wil, kan ik er nog steeds een behoorlijk aantal op de foto zetten!

Kastelen in Nederland.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

usine de lac perdu, ferme du sergeant, napoleon bug, icecream factory blog

DE EERSTE URBEXLOCATIES VAN 2019!

Ferme du Sergeant, La usine du lac Perdu, Napoleon Bug en Icecream Factory.

 

VUURWERK FOTOFRAFEREN UITLEG.  Instellingen en hoe je mooie vuurwerkfoto`s maakt.

VUURWERK FOTOFRAFEREN UITLEG.

Instellingen en hoe je mooie vuurwerkfoto`s maakt.

FOTO`S UPLOADEN NAAR FACEBOOK IN DE BESTE KWALITEIT.  Maten en tips voor Photoshop en Lightroom om betere foto`s op Facebook te krijgen.

FOTO`S UPLOADEN NAAR FACEBOOK IN DE BESTE KWALITEIT.

Maten en tips voor Photoshop en Lightroom om betere foto`s op Facebook te krijgen.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.