Selecteer pagina

Raym`s Fotosite

Kastelen…

Raym`s Fotosite

raymsfotosite.nl

Kastelen.

Ik heb ontzettend veel kastelen gefotografeerd in Nederland. Dit is slechts een kleine selectie van kastelenfoto`s die ik genomen heb. Op mijn oude site had ik voor ieder kasteel een aparte pagina. Google vond dat uitstekend en ik werd ook er goed gevonden moet ik zeggen. Maar regelmatig kreeg ik dan ook vragen als “kunnen we trouwen op uw kasteel”,of  “we willen graag een weekendje verblijven op uw kasteel”, en meer van dat soort vragen. Bezat ik al die kastelen maar, maar dat is helaas niet zo, ik fotografeer ze slechts. Ik vind het prachtig die oude kastelen en de bijbehorende historie. Ik moet wel zeggen dat ik meer van de “echte” kastelen houdt zoals het Muiderslot, kasteel Doorwerth, Kasteel Doornenburg en dat soort kastelen.

Kastelen in Nederland.

Regelmatig heb ik de vraag gekregen van kastelen of ze misschien een foto van mij zouden mogen gebruiken. De laatste tijd doe ik het niet zo heel erg vaak meer. Buiten dat ik steeds verder weg moet voor nieuwe kastelen, doe ik namelijk ook veel andere dingen die ik ook leuk vind. Vroeger moeten er minimaal 2000-3000 kastelen in Nederland geweest zijn. Nu zijn het er nog ongeveer 1200! Dus als ik wil, kan ik er nog steeds een behoorlijk aantal op de foto zetten! Ik ben op mijn nieuwe fotosite gewoon een stuk kritischer geweest. Geen hele grote series van 1 kasteel, maar enkel de mooie foto`s ervan. Waarschijnlijk zal ik als gevolg daarvan wat minder goed gevonden wordt op het internet, maar dat is dan maar zo. Ik ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Kastelen in Nederland.

Rayms Fotosite Laatste Blogposts..

Mooie trappen om te fotograferen. Wenteltrappen, spiraaltrappen, architectuur.

Mooie trappen om te fotograferen.

Wenteltrappen, spiraaltrappen en architectuur.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell

Nieuwe urbexlocaties 2019.

Farm Boeddha, Huize Edelweiss, Manoir Annabell.

Rupsen. Wolfsmelkpijlstaart, Hermelijnvlinder, Teunisbloempijlstaart en de rups van de distelvlinder.

Diverse prachtige rupsen.

Wolfsmelkpijlstaart, Hermelijnvlinder, Teunisbloempijlstaart.

manoir advocat,_exidus2, xyloborus,, usine hoover,

Urbexlocaties België.

Manoir Advocat, Exidus 2, Xyloborus en Usine Hoover.

Zuidas Amsterdam en IJdok Amsterdam.  Prachtige architectuur en gebouwen in Amsterdam.

Zuidas Amsterdam en IJdok Amsterdam.

Prachtige architectuur en gebouwen in Amsterdam.

Nieuwe urbexlocaties 2019, Ferme Soenen, Ferme Serenade, prison H7, Graffiti Factory, Hoeve ADM.

Urbex 2019.

Ferme Soenen, Ferme Serenade, prison H7, Graffiti Factory en Hoeve ADM.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.  All pictures guarded and monitored by Pixsy ! Gebruik zonder toestemming kan leiden tot juridische stappen.

Follow me on Social media.