Selecteer pagina

Raym`s Fotosite

Pontiac Grand Prix

Pontiac Grand Prix

Pontiac Grand Prix.

Niet ver van mijn woonplaats, staat deze mooie oude Amerikaanse auto. Het is een oude Pontiac Grand Prix. Toch weer een kleine urbexlocatie in Nederland. Natuurlijk gaat het weer niet makkelijk, er staan allemaal hekken omheen. Dan maar even over de hekken klimmen, om er een paar foto`s van te maken. Als je niet weet dat deze auto hier staat, zal je hem amper vinden. Er stond ook nog een schuurtje links, maar daar liepen ook nog wat dieren rond. Ik geef deze mooie Amerikaanse auto 1,5 ster.

Verlaten Amerikaanse auto in Nederland
Pontiac Grand Prix.

Een oude Amerikaanse auto in een veldje in Nederland.

Urbex auto in Nederland
Urbex auto Nederland.

Na wat schade, is deze auto hier blijkbaar achtergelaten en vergeten.

Urbex auto. Een oude Pontiac in Nederland
Urbex-auto Nederland.

Heel veel foto`s kun je natuurlijk ook weer niet nemen van deze auto. Klein maar fijn dus.

Home

Copyright

Op al het beeldmateriaal van Raym`s Fotosite berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen! 

Webdesign, tekst en alle fotos Raym`s Fotosite © 2004-heden. All rights reserved. Pictures guarded and monitored by Pixsy.com!

Algemeen

Copyright

Op al het beeldmateriaal berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen!