Raym's Fotosite

Steden…

Steden.

Ik vind het leuk om steden te fotograferen. Of het nu in de buurt is zoals Den Haag, Leiden, Delft, Rotterdam of Amsterdam of verder weg, zoals bijvoorbeeld Parijs. Nou is die laatste stad me tegenwoordig wel te druk. Ik was er toen ik jong was, en een aantal jaar geleden, wat een verschil zeg! Zelf woon ik in Zoetermeer, dus ik heb alle leuke Nederlandse Steden niet ver bij me vandaan. Ik vind dan Rotterdam en Amsterdam eigenlijk nog de leukste steden om te fotograferen. Vooral in de winter, als het vroeg donker is, is het leuk om dit soort fotografie te doen.

Jammer dat ik zoveel dingen leuk vind om te doen, want er zijn nog heel wat mooie plekken in al die steden die ik nog niet gefotografeerd heb, of waar ik alleen nog maar oudere foto`s van heb. Destijds was je er content mee, maar nu moet het allemaal mooier en beter. Ik denk dat dat ook een onderdeel is van de fotografie, dat je jezelf steeds wilt verbeteren. Betere apparatuur, maar ook de mooiere momenten pakken met mooi licht. Ook op deze pagina ben ik weer veel kritischer geweest met wat ik plaats t.o.v mijn oude website. En dan nog heb ik foto`s waarvan ik denk, moet die er wel op? Bij mijn pagina met avondfotografie vindt je ook nog wat losse foto`s van steden.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen. Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.

Follow me on Social media.

error: © Raym`s Fotosite. Gebruik het contactformulier!