Raym`s Fotoblog

Design Museum Den Bosch

Trap Design Museum Den Bosch.

Trap Design museum Den Bosch (ook wel Stedelijk museum Den Bosch) heeft een mooie trap. Ik geloof dat ik door 5 suppoosten ben aangesproken dat ik niet in het museum mocht fotograferen. Iedere keer opnieuw moest ik uitleggen dat ik enkel voor de mooie trap kwam. Ik had dit ook even netjes gevraagd bij het binnengaan. Uiteindelijk was het geen enkel probleem en waren ze zeer vriendelijk.

Meer trappen vind je op de pagina wenteltrappen en ik maakte ook al eerder een blog mooie trappen om te fotograferen.

Trap Design Museum den Bosch.

De trap in het museum. Wat een mooi trappenhuis.

© Alle foto`s: raymsfotosite.nl

Trap Design Museum Den Bosch. Mooie trappen om te fotograferen.

Mooie trappen om te fotograferen: De trap in dit museum is geweldig.

Mooie trappen om te fotograferen.

De mooie trap in het museum is bijna abstract. 

Trap Design Museum Den Bosch. Wat een mooie trap om te fotograferen.

Een prachtige trap om te fotograferen. 

Een mooie trap om te fotograferen.

Een fraai staaltje architectuur is deze trap.

Wat een mooie trap in dit museum.

Een mooie trap om te fotograferen, maar lastig een leuk standpunt te vinden, zonder storende elementen erop.

Trap Design Museum Den Bosch. Wat een mooie trap om te fotograferen.

Een prachtig trappenhuis om te fotograferen.

Wat een mooie trap om te fotograferen.

Wat een mooi trappenhuis.

In dit geval een bewerkte foto van de trap.

In dit geval heb ik de trap bewerkt in Photoshop.

Trappen fotograferen, zo leuk.

Ik vind het leuk om dingen te doen die niet iedereen doet. Er zijn nog veel mooie trappen die ik na wat speuren heb gevonden. Natuurlijk niet alleen trappen, maar ook mooie gebouwen. In de winter leuk om te bezoeken want je bent niet afhankelijk van het weer. Een beetje zoeken op Flickr of Instagram levert je al snel diverse mooie trappen om te fotograferen op. Ik heb hier overigens zonder statief gefotografeerd, want dat vinden ze meestal niet goed. Een grote serie maar daar is een blog voor. Op mijn website zelf, zal je er maar een paar terug vinden. Meer trappen zie je in een blog hier.