Trap Design Museum Den Bosch.

Trap Design museum Den Bosch (ook wel Stedelijk museum Den Bosch) heeft een mooie trap. Ik geloof dat ik door 5 suppoosten ben aangesproken dat ik niet in het museum mocht fotograferen. Iedere keer opnieuw moest ik uitleggen dat ik enkel voor de mooie trap kwam. Ik had dit ook even netjes gevraagd bij het binnengaan. Uiteindelijk was het geen enkel probleem en waren ze zeer vriendelijk. Meer trappen vind je hier: wenteltrappen en ik maakte eerder al een blog mooie trappen om te fotograferen.

Trap Design Museum den Bosch.

De trap in het museum. Wat een mooi trappenhuis en wat apart ziet het eruit.

© Alle foto`s: raymsfotosite.nl

Trap Design Museum Den Bosch. Mooie trappen om te fotograferen.

Mooie trappen om te fotograferen: De trap in dit museum is geweldig mooi.

Mooie trappen om te fotograferen.

De mooie trap in het museum is bijna abstract. Heel apart ontworpen.

Trap Design Museum Den Bosch. Wat een mooie trap om te fotograferen.

Een prachtige trap om te fotograferen. 

Een mooie trap om te fotograferen.

Een fraai staaltje architectuur deze trap.

Wat een mooie trap in dit museum.

Een mooie trap om te fotograferen, maar lastig een standpunt te vinden, zonder storende elementen erbij.

In dit geval een bewerkte foto van de trap.

In dit geval heb ik de trap bewerkt in Photoshop en omgezet naar zwart-wit.

Trap Design Museum Den Bosch. Wat een mooie trap om te fotograferen.

Een prachtig trappenhuis om te fotograferen. Overkill moet eens kunnen.

Wat een mooie trap om te fotograferen.

Wat een mooi en apart trappenhuis.

Trappen fotograferen.

Ik vind het leuk om dingen te doen die niet iedereen doet. Er zijn nog veel trappen die ik na wat goed speuren heb gevonden. Niet alleen trappen, maar ook mooie gebouwen. Leuk om ze in de winter te bezoeken want je bent niet afhankelijk van het weer. Een beetje zoeken op Flickr of Instagram levert al snel diverse mooie trappen om te fotograferen op. Ik heb hier overigens zonder statief gefotografeerd, want dat vinden ze meestal niet goed. Een grote serie maar daar is een blog voor. Op mijn website zelf zal je er maar een paar terug vinden. Meer trappen zie je in een blog hier.