NXT Benzinestations

NXT benzinestations.

NXT benzinestations. Dat benzinestations niet saai hoeven te zijn bewijst NXT Mobility. Deze futuristische ontworpen benzinestations zijn van GP Groot. Het bedrijf uit Heiloo is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen en exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merkconcepten Texaco, Firezone, Argos en NXT worden ruim vijftig bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd. Het nieuwe brandstoffen- en energieconcept NXT biedt kansen om de verkrijgbaarheid van alternatieve brandstoffen te vergroten. Deze benzinestations zijn naast dat ze mooi ontworpen zijn, tevens innovatief en duurzaam. Naast de bekende brandstoffen zetten ze ook in op waterstof en op elektrisch rijden.

Bodegraven NXT benzinestation

Het NXT-benzinestation in Bodegraven. Ik had er niet veel van verwacht, maar uiteindelijk is het beeld heel kleurrijk geworden. Dit benzinestation heeft slechts 1 luifel.

© All pictures raymsfotosite.nl
NXT benzinestation Westzaan

NXT benzinestations. Dit benzinestation staat in Westzaan. Wat een mooi design hebben deze benzinestations. Zeker in de avond zijn ze leuk om te fotograferen.

NXT benzinestation Westzaan

Naast benzinestations in Bodegraven en Westzaan zijn er ook nog benzinestations in Dronten en Alkmaar. Er zullen er zeker nog meer komen in de toekomst.

Westzaan NXT benzinestation

Het NXT benzinestation in Westzaan heeft 3 luifels. Inmiddels kan hier ook waterstof getankt worden.

Futuristische benzinestations.

Uiteraard wil ik in ieder geval het benzinestation in Alkmaar nog eens bezoeken. Dit is echt 1 van de mooiere benzinestations van NXT Mobility tot nu toe. Op dit moment zijn er 4 benzinestations in Nederland van dit ontwerp, maar dat aantal zal zeker nog groeien. Ze zijn fotogeniek, en leuk om in de avond of nacht te fotograferen. Op het moment van dit blog, zijn er 4 stations: In Bodegraven, Westzaan, Alkmaar en Dronten.