NXT benzinestations.

NXT benzinestations. Dat benzinestations niet saai hoeven te zijn bewijst NXT Mobility. Deze futuristische ontworpen benzinestations zijn van GP Groot. Het bedrijf uit Heiloo is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen. Ze exploiteren tankstations en leveren tankpasdiensten. Met de merkconcepten Texaco, Firezone, Argos en NXT worden ruim vijftig bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd. Het nieuwe energieconcept biedt kansen om de verkrijgbaarheid van alternatieve brandstoffen te vergroten. Deze benzinestations zijn naast dat ze mooi ontworpen zijn,  innovatief en duurzaam. Naast de bekende brandstoffen zetten ze ook in op waterstof en op elektrisch rijden.

Bodegraven NXT benzinestation

Het benzinestation in Bodegraven. Uiteindelijk is het beeld leuker geworden dan ik dacht. Dit benzinestation heeft slechts 1 luifel.

© All pictures raymsfotosite.nl

NXT benzinestation Westzaan

NXT Mobility. Dit benzinestation staat in Westzaan. Wat een mooi design hebben deze benzinestations. Zeker in de avond zijn ze leuk om te fotograferen.

NXT benzinestation Westzaan

Naast benzinestations in Bodegraven en Westzaan zijn er ook nog benzinestations in Dronten en Alkmaar. Er zullen er zeker nog meer komen in de toekomst.

Westzaan NXT benzinestation

Het benzinestation in Westzaan heeft 3 luifels. Inmiddels kan hier ook waterstof getankt worden.

Futuristische benzinestations.

Uiteraard wil ik in ieder geval het benzinestation in Alkmaar nog eens bezoeken. Dit is echt 1 van de mooiere benzinestations tot nu toe. Op dit moment zijn er 4 benzinestations in Nederland van dit ontwerp, maar dat aantal zal zeker nog groeien. Ze zijn fotogeniek, en leuk om in de avond of nacht te fotograferen. Op het moment van dit blog, zijn er 4 stations: In Bodegraven, Westzaan, Alkmaar en Dronten. Volgende blog: Paddenstoelen lightpainten.