Raym`s Fotoblog

Diverse urbexlocaties

Manoir Advocat en andere locaties.

Manoir Advovat en andere locaties. Een nieuw blog met previews van wat locaties. Dit is een blog van twee tripjes. Manoir Advocat is een grote verlaten villa in België. Exidus 2 waarvan ik niet wist dat die zo leuk was en Xyloborus, ook wel Old Lady`s Factory. Een paar jaar terug woonde er namelijk nog een oud vrouwtje op deze locatie. Usine Hoover is dan weer een grote verlaten industrie locatie in Duitsland waar ik 2 weken eerder al was.

Manoir Advocat.

Manoir Advocat urbex in België.

Manoir Advocat, een grote verlaten villa in België. Een heuse vleugel stond er in de woonkamer. Door al dat delen, is de vleugel al helemaal om zeep.

© Fotografie alle foto`s:  raymsfotosite.nl

Manoir Advocat urbex in België. Nieuwe urbexlocaties 2019.

Manoir Advocat in België. Ik was hier lang geleden al, maar helaas gaat deze urbexlocatie flink rond.

De volgende urbexlocatie: Exidus 2.

Na manoir Annabel ging ik hier naartoe. Ik wist alleen niet dat Exidus 2 zo leuk was. In het pand staan ook voertuigen, maar die zijn niet mooi meer. Wist ik veel dat er ook een laboratorium, tekentafel en oude machines stonden. Men is bezig om deze locatie te renoveren. Er zijn al een aantal machines uit de grote hal weggehaald. 

Exidus 2, urbex in België.

Exidus 2. Een verlaten fabriek in België met onder andere een laboratorium, een grote tekentafel en diverse oude machines.

Exidus 2. Een verlaten fabriek in België met onder andere een laboratorium, een grote tekentafel en diverse oude machines.

Exidus 2, een oud vergeten laboratorium in deze urbexlocatie.

Exidus 2. Een verlaten fabriek in België met onder andere een laboratorium, een grote tekentafel en diverse oude machines.

Exidus 2, een oude werkbank, of noem je dit een oude draaibank?

Op naar de volgende urbexlocatie: Xyloborus.

Na Manoir Advocat en Exidus 2 gingen we naar Xyloborus. De ontdekker gaf deze locatie eerder de naam “Old Lady`s Factory”. Destijds woonde er nog een oude dame op het terrein. Het is een fabriek waar graan verwerkt werd. Heel erg veel meer weet ik er niet van. Een leuk locatie met machines en een molen-deel.

Xyloborus urbex in België. Hier werd graan verwerkt. Toch nog leuker dan Manoir Advocat hoor.

Xyloborus in België. In deze fabriek werd graan verwerkt. Zie je het gezichtje, de zogenaamde “Face of Industry”?

Xyloborus ook wel Old Lady`s Factory genoemd in België.

Xyloborus, ook wel Old Lady`s Factory genoemd in België. Gaaf die oude stroomkasten. Ook hier zie je weer een “gezichtje”.

Xyloborus ook wel Old Lady`s Factory genoemd in België.

Xyloborus, urbexlocatie in België. Een oude molensteen in een oude fabriekshal.

Twee weken eerder: Usine Hoover Duitsland.

De eerste locatie op de lijst was Usine Hoover. Een grote locatie waar je oude stofzuigers terug vindt. Wat een lastige ingang! Uiteindelijk na wat klimmen waren we binnen. In deze locatie staan veel autowrakken, maar die zijn erg getrashed. Nee, geef mij die oude machines maar die hier te zien zijn! Als je een beetje door de zooi heen kijkt, kun je een hele leuke serie schieten. Toen we dezelfde ingang weer eruit wilden, stond er een Duitser met zijn zoontje gras te maaien. Van wat ik hoor “mogen” Duitsers dat niet eens op zondag. 

Usine Hoover urbex in Duitsland.

Usine Hoover urbex in Duitsland. Kijk, oude fabriekszooi, daar houden we van!

Usine Hoover urbex in Duitsland. Een soort controlekamer.

Usine Hoover in Duitsland, een oude controlekamer. Hoe lang zal dit er al verlaten bijstaan?

Usine Hoover urbex in Duitsland. De bekende stofzuigers.

Usine Hoover, de “bekende” stofzuigers op deze locatie. Ook deze worden veelvuldig verplaatst. Als ze ze nou mooier neerzetten, maar nee. Zucht….laat toch staan zeg.

De complete series van deze urbexlocaties staan op mijn website. Wil je mij blijven volgen, dan kun je je abonneren op mijn blog en krijg je een email wanneer ik wat nieuws toevoeg. Vanzelfsprekend doe ik helemaal niets met de namen en mailadressen die ik dan binnenkrijg. Dit kun je doen door een reactie achter te laten, en een vinkje te zetten dat je op de hoogte wilt blijven van nieuwe blogjes.

Inmiddels staan de complete series online:

Manoir Advocat

Xyloborus

Usine Hoover