Gouda met kerst.

Het mooie stadhuis met de grote kerstboom ervoor. Ik wilde dit gebouw eindelijk eens in het blauwe uurtje vastleggen. Het was nog best druk op de markt.

Het stadhuis met de mooie kerstboom in het blauwe uurtje

Het stadhuis met de mooie kerstboom in het blauwe uurtje.

Gouda stadhuis kerstboom avondfoto

Weinig tot geen mensen op de foto, is nog een uitdaging.

Sint Janskerk.

Gouda. Op naar het stadhuis van deze mooie stad. Ondanks de lockdown, i.v.m. corona, was het veel drukker dan ik had verwacht. Ik wilde de plaat in ieder geval tijdens het blauwe uurtje schieten. Daar was wel enig geduld voor nodig overigens. Na een paar foto`s, liep ik ook nog even naar de Sint Janskerk, vlak achter het stadhuis.

De Sint Janskerk van Gouda

De Sint Janskerk met rechts een kerstwinkeltje. Hier werd mijn geduld flink op de proef gesteld.

Het Relais & Châteaux Weeshuis was mooi versierd met kerst.

Het Relais & Châteaux Weeshuis was mooi versierd met kerst.

Oosthaven met leuke kerstwinkels

Oosthaven van Gouda met leuke kerstwinkels.

Avondfotografie.

Avondfotografie is altijd leuk om te doen. Jammer dat het nu donker wordt, als het nog best druk is in de stad. Het Stadhuis van Gouda met de grote kerstboom ervoor, stond nog steeds op mijn lijstje. Lastig gebouw overigens, omdat het pand zo hoog is. En alle mensen die op het marktplein rondliepen, maakte het er niet makkelijker op. Ook bij de Sint janskerk, waren steeds mensen die voor het raam van het kerstwinkeltje bleven staan. Niet een minuut, maar soms wel 10 minuten. En dan kwamen er weer anderen die gingen kijken. Ach ja, het hoort erbij. Op de hoogte blijven van nieuwe posts? Onderaan de pagina kun je je daarvoor aanmelden. Bedankt voor het kijken.