Raym`s Fotosite

Landschappen…

Landschap.

Landschappen fotograferen, ik hou ervan. Niet alleen een Nederlands landschap, maar zeker ook in het buitenland. In Nederland is het soms nog wel eens lastig om een spannend landschap vast te leggen, maar toch heeft ook Nederland zat fotogenieke plekken. Ik ben ook In Schotland en Ijsland geweest en dat is voor een fotograaf helemaal geweldig. Prachtige watervallen, hoge bergen, dreigende luchten en oude kastelen. Bij overige landschappen heb ik wat foto`s geplaatst van Italië, Oostenrijk en Duitsland. Ook dat zijn prachtige landen natuurlijk. Vaak zijn het foto`s gemaakt op vakantie. Echter zoek ik wel vaak mijn vakantiebestemming uit op wat er aan landschappen en andere mooie dingen te zien is. Regelmatig gebruik ik ook LEE -filters. Ik heb onder andere een 10-stops filter, en een 3-stops verloop filter. Dat maakt het toch wel nog makkelijker om met 1 opname nog mooiere en beter belichte foto`s te maken. En ik hou wel van de techniek en het rekenen wat erbij komt kijken. Ook bliksem fotograferen vind ik geweldig leuk om te doen, het zogenaamde stormchasen.

Landschap België en Nederland. Ook daar heb je mooie landschappen.

Nederland en België Landschappen.

Nederlandse landschappen maar ook een aantal Belgische landschappen. Diverse zonsopkomsten, bliksem en stormchase foto`s,  zonsondergangen en winterfoto`s. Vroeg opstaan is geen hobby, maar s`ochtends vroeg heb je wel het mooiste licht.

Het landschap van Schotland. Voornamelijk in het gebied Glencoe en The Isles of Skye.

Schotland Landschappen.

Landschappen van Schotland. En dan met name het gebied Glencoe en The Isles of Skye. Schotland is prachtig en vooral Glencoe is fotografisch gezien een geweldig mooi gebied. Ik ben hier een keer in het voorjaar,en een keer in het najaar geweest.

Landschap Ijsland. De prachtige landschappen van Ijsland.

Ijsland Landschappen.

Wat foto`s van het prachtige Ijslandse landschap. Ik ben hier in de winter geweest, en het was de strengste winter in 20 jaar. Mede daardoor waren er een aantal wegen afgesloten en een aantal watervallen compleet bevroren.

Landschap overig. Italië, Oostenrijk en Duitsland.

Overige Landschappen

Hier heb ik wat foto`s geplaatst van Italië, Oostenrijk en Duitsland. Net niet genoeg foto`s om van ieder land een hele pagina te maken maar ook dit zijn geweldige landen met prachtige landschappen. Vooral Italië is toch wel een favoriet van mij.

Copyright: Op al het beeldmateriaal van raymsfotosite.nl berust copyright! Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder vooraf contact te hebben opgenomen. Webdesign, tekst en alle foto`s  © 2004-heden, Raym`s Fotosite.  All rights reserved.

Follow me on Social media.

error: © Raym`s Fotosite. Gebruik het contactformulier!